Teraz jest 16 lip 2018, 22:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sie 2011, 13:00 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 23:15
Posty: 3
Mam problem z odpaleniem najnowszej wersji Project Reality. Nie pierwszy raz gram w tą grę i chciałem wrócić po dłuższej przerwie. Zupdatowałem BF2 do wersji 1.5 , zainstalowałem Framewokra 3.5, zaktualizowałem PB, poinstalowałem wszystkie trzy party modu i po włączeniu ze skrótu jak i z folderu wyskakuję następująca rzecz:

Obrazek
:stupid:

Próbowałem przeinstalowywać moda, PB, Framework kilka razy ale nic to nie daje. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić? Byłbym bardzo wdzięczny :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2011, 14:55 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 23:15
Posty: 3
cały czas to samo.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2011, 16:16 
Offline

Dołączył(a): 30 sty 2010, 23:15
Posty: 3
Jakieś pomysły? :?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL