Teraz jest 12 gru 2018, 18:24

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2012, 01:09 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 14:21
Posty: 54
Siema, mam mumble 1.0 pod PR'a rzecz jasna ;) i gdy się łączę z serwerem to czy jak wbije na serwa to mnie to samo przerzuci tam gdzie gram i do drużyny czy sam muszę?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2012, 09:57 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Samo cię przeżuci. Chyba że będzie mumble restart, to wtedy musisz sam wbić, ale zdarza się to rzadko.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2012, 16:55 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 14:21
Posty: 54
nie przerzuca Mnie :/ przeważnie gram na ]CIA[ kokan&hookers i wbijam tam na serwa tzn. w mumble no i Mnie nie przerzuca :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2012, 18:36 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Ale jak sam wejdziesz to działa?
Nie usunąłeś filmiku z menu, gdyż to on powoduje, że Mumble dziala automatycznie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lut 2012, 22:08 
Offline

Dołączył(a): 10 lip 2009, 14:21
Posty: 54
dowiedziałem się że muszę włączać ten cały program Jako admin ;] i działa. Temat do zamknięcia :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL