Teraz jest 12 gru 2018, 19:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 gru 2012, 19:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2007, 11:01
Posty: 24
Lokalizacja: Kochanowice
Witam, ostatnio przeinstalowywałem BFa oraz PRke. Po zainstalowaniu nie mogę uruchomić PR. Wyskakuje ten obrazek na pulpicie i koniec, później pojawia się błąd że program pr.exe nie odpowiada i gra się wyłącza. Mam windows 7 ultimate, próbowałem uruchamiać jako administrator i w trybie zgodności z XP i nic :/ Dodam że wcześniej wszystko ładnie działało.

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2012, 22:14 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Przed uruchomieniem PRa włącz BFa, załóż konto i załadują dla pewności jakąś mapę i wtedy włącz PRa. Powinno działać.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 00:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2007, 11:01
Posty: 24
Lokalizacja: Kochanowice
Ok, działa wszystko, tylko bardzo długo włącza mi się ten PR. Muszę czekać około 10 min zanim się włączy :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 11:11 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
10 minut zajmuje włączenie głównego menu, czy załadowanie mapy? Jeśli chodzi o ładowanie mapy, to u mnie czasem trwa nawet pół godziny, więc 10 minut nie jest takie złe.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2012, 14:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2007, 11:01
Posty: 24
Lokalizacja: Kochanowice
Po kliknięciu na ikonę na pulpicie i pojawieniu się tej pierwszej grafiki PRa muszę czekać około 10 minut, aby gra się załadowała i pokazało się menu do logowania. Wcześniej po pokazaniu się tej grafiki gra zaraz się włączyła. A mapy ładują mi się około 5 min, także nie ma źle.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2012, 10:22 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Możliwe ze to antywirus skanuje PRa przed każdym uruchomieniem. Możesz spróbować dodać folder Battlefield 2 do wyjątków. Wina może być także w zbytnim pofragmentowaniu części dysku z BFem. Może pomóc defragmentacja.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2012, 14:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 lut 2007, 11:01
Posty: 24
Lokalizacja: Kochanowice
Antywirus na pewno nie skanuje PRa, ale spróbuje z tym defragmentowaniem, może coś pomoże, ale wątpię żeby to coś dało.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL