Teraz jest 21 wrz 2018, 00:46

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 kwi 2013, 16:59 
Offline

Dołączył(a): 6 kwi 2013, 15:52
Posty: 1
wyskakuję mi właśnie okienko z tym tekstem gdy odpalam pr.exe, nie wiem o co chodzi, i wcześniejsze tematy mi nie pomogły, przeinstalowywałem pr ze 3 razy i nic, jeśli chodzi o bf2 to działa bez problemu, zainstalowałem też najnowszego NET Framework'a. Są jeszcze jakieś sposoby by to rozwiązać? (mam oczywiście win 7)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2013, 21:11 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Uruchom jako administrator w trybie zgodności z Windows xp sp3

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL