Teraz jest 12 gru 2018, 19:01

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lis 2013, 15:54 
Offline

Dołączył(a): 16 lis 2013, 15:48
Posty: 1
Witam!
Mam problem z odpaleniem PR. Gdy włączam gre wyskakuje mi taki komunikat http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e9 ... ca8cf.html
próbowałem juz aktualizowac C++ Visual ale to nic nie daje.
Pomożecie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lis 2013, 17:35 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
W stronie z tego linku zaznacz tylko jedną wersję, odpowiednią dla twojego systemu. Ja też zaznaczyłem dla pewności wszystkie 3 i nie działało, dopiero zaznaczenie tylko x64 naprawiło problem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL