Teraz jest 26 wrz 2018, 11:07

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 sty 2014, 13:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Witam, ostatnio pobrałem PR(z głównej strony moda, pobrałem klienta PR:BF2 v1.1 Full) i w tym poradniku napisano, że trzeba rozpakować plik ISO. Jednak ja nie wiem(nawet nie mam takiej opcji) jak to zrobić. Gdy próbuję odpalić ten plik wyskakuje mi komunikat, że prbf2_1.1.0.0_full.iso nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. Mam Windowsa 64bit i to pierwszy PR na moim komputerze.
Proszę o pomoc i dzięki za odpowiedzi.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2014, 15:51 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
W tym poradniku masz podane 4 sposoby rozpakowania pliku .iso. Po prostu skorzystaj z jednej z nich.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2014, 21:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Dzięki, właściwie od razu rozwiązałem problem, ale mam pytanie(nie chcę pisać nowego tematu, a liczę na prostą odpowiedź): czy ta karta wyposażona w łącze DVI-D i DVI-I może być jakoś podpięta do komputera, i funkcjonować zamiast tej wmontowanej?

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 sty 2014, 08:25 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Po prostu wyciągasz starą kartę, wkładasz nową i viola.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 sty 2014, 19:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Wiem, ale to jest możliwe tylko w komputerach stacjonarnych, a ja niestety mam laptopa. Chodziło mi o jakikolwiek sposób połączenia karty z komputerem i "zdalne" zastąpienie wmontowanej.
PS. Nie, żebym był upierdliwy, ale powinno się pisać voilà

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2014, 22:19 
Offline

Dołączył(a): 28 maja 2012, 17:21
Posty: 693
Można to zrobić, gdzieś w sieci są poradniki jak takiego czegoś dokonać. Trzeba zakupić adapter dla zewnętrznej karty graficznej, nie rozglądałem się za tym ale znajomy miał problemy z zakupem (zamawiał adapter ze stanów) i ostatecznie zrezygnował z przeprowadzenia operacji montażu zewnętrznej grafiki w laptopie.

_________________
PR:Polish Forces https://www.facebook.com/PRPolishForces


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL