No wlasnie.. stanalem przed problemem co wybrac. Do tej pory odblokowalem snajperke M95 i jest znakomita szczegolnie na helikoptery

. Kolejna bron to juz straszny problem. Gram zazwyczaj jako Snajper i Mechanik i myslalem o odblokowaniu broni dla Mechanika.
Co do broni SNAJPER'a (M95) to powiem od siebie, ze jest to znakomita bron, mozna zabijac pilotow helikopterow przek kokpit itd. Aczkolwiek przeciwko piechocie jakiejs strasznie wielkiej roznicy nie odnotowalem. Moze celownik od M24 mi bardziej pasowal. Ten w M95 ma nieco za grube linie namalowane na optyce, przy odleglych celach utrudnione jest namierzanie bo linie zakrywaja caly cel
A teraz to czego nie wiem....
Ale tak porownuje te bronie dla MECHANIKA tzn. M11-87 (Shotgun) i MK3A1. Obie maja w parametrach "Damage: High" i "Accuracy:Low" wiec czyzby nie bylo tak naprawde miedzy nimi roznicy? Kiedys dostalem w lapki to cudo od zabitego wroga, ale jako ze wykrwawialem sie juz do nie dozylem, zeby uzyc
Fajnie calkiem gra sie SPEC OPS'em ale ta bron do odblokowania nie ma celownika optycznego (G36C) wiec nie jestem pewny czy to zmiana na lepsze. Ludzie zazwyczaj zalowali odblokowania tej broni.
Prawie nie gram MEDYKIEM ze wzgledu na jego beznadziejna bron - M16A2. Ta nowa - L85A1 ma celownik optyczny wiec zakladam, ze strzela sie zupelnie tak samo jak spec ops na broni standardowej. Rozwazam powaznie ta bron zatem bo moze zaczne wreszcie grac jako medyk.
SUPPORT to kolejna klasa ktora mi do gustu nie przypadla ze wzgledu na bron. Nawet nie rozwazam odblokowania broni dla niego.
Karabin ANTI-TANK'a (MP5) to kompletne nieporozumienie, zagralem chyba z kilkanascie minut ta klasa ale ze wzgledu na karabin nie podoba mi sie. A skutecznosc SRAW'a na czolgi tez pozostawia wiele do zyczenia (aczkolwiek zgrana grupka anti-tank'ow zerznie kazdy czolg). Wracajac do tematu - gral ktos kiedys odblokowana bronia DAO-12? Z tego co czytam to DAO-12 jest rodzajem shotguna, skutecznym na male odleglosci. Jesli przynajmniej tak skuteczna jak standardowy shotgun mechanika to moglbym sie przekonac do tej klasy.
ASSAULT to kolejna klasa ktora gralem tylko na tyle dlugo zeby nie polubic. Taki sobie karabin (M16A2) zadnych innych specjalnych mozliwosci. Przeczytalem wiele pochlebnych opinii o broni do odblokowania G3.
Problem jest. Chcialbym wybrac dobrze, bo nastepna wybiore dopiero za jakies 14500 punktow
Opinie uzytkownikow wspomnianego asortymentu mile widziane.