proponuje w tym topiku abyscie się wypowiedzieli na temat waszych ulubionych giwer w BF2 i dodatku SF.
Zaczynam:
moja ulubiona giwera to bezapelacyjnie: G36C - za najlepsza celność i całą reszte - szkoda tylko ze nie ma laserowego celownika...
uwielbiam też wszystkie AK za calokształt (i ten ich piekny dźwięk yeah...)
ostatnio sporo radochy sprawia mi równierz PKM
aha nie uwzgledniam snip bo w BF2 ich staty to pomyłka - a szkoda... bo sniperzy "robią taktyke" a tu są klasą zwaloną na margines - szkoda ze nie tak jak w Call of Duty czy choćby staruskim MOHAA - gracze sniperzy to prawdziwa elita absolutnie nie dla każdego - potrafia przesadzić o wyniku tury... jeszcze raz szkoda
ha... gwoli G3 natchnęło mnie zeby rozszerzyć temat postu o najbardziej przereklamowane giwery
a wlaśnie za jedną z nich uwazam G3...
biegajac z nia człowiek czuje sie taki bezbronny...
gdzie granatnik... (np. zbliza sie do nas zwykły Jeep... o gumowym pontonie nie wspomne... albo obserwujemy jak laduje obok nas śmigłowiec i wysadza desant a my mozemy g... zrobić... wściec sie mozna) przereklamowana celność... (AK 47/101 sa celniejsze przy tym samym shot/kills) tylko 20sto osobowy magazynek? (przy headshot'ach of course

) - porazka... podstawowe AK rulez
nastepna najbardziej przereklamowana giwera to niecelny L85A1 o szjsie M85 nie wspominając...
fakt - robal swoim gifem zabijasz... ahahahha niepotrzebujesz G3