Warner napisał(a):
ale wolno piechota biegac po bazie i kampic jak to robi wielu z PRGK,
akurat asfalta zdjąć najłatwiej - czyli to jest kamper najmniej uciążliwy - chyba że na infantry stoi i wali na spawna - ale skoro są juz konkrety i padają nazwy klanów - to poprosimy o nicki - zwłaszcza że staramy się naszym ludziom wpoić zasadę, że w bazie się niczym nie kampi.
Okota napisał(a):
to sie poprostu wciska 7 lub 8 i znika to okienko -takie male info
fajnie - jednak nie raz mocno mi to przeszkodziło w ferworze walki. ale dzięki za info - teraz już umiem cos nowego

Okota napisał(a):
a co do kampienia czolgiem... to w te 30s ile natlucze czolg fragow a ile samolot? ile trwa zdjecie samolotu? 20s? nawet krocej... zalezy ilu strzela...
bcj napisał(a):
to chce zobaczyc jak zdejmujesz w 20s dobrego pilota lockujacego baze... dobrego, czyli zakladam, ze jego pierwszym celem jest rozwalenie AA a pozniej reszty sprzetu, ktora jest grozna...
Ja też się przyłączam do prośby, żeby Okota pokazał nam jak się zdejmuje w 20 sekund samolot. A najlepiej - tak jak w opisanej sytuacji było - trzy samoloty ze znanymi pilotami znad bazy w Kcharkowie - powiedzmy w minutę. Wiem, że nadal sporo nie umiem, nie gram tak długo - tym bardziej chętnie popatrzę.