Teraz jest 20 kwi 2025, 14:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 00:21 

Najemnik napisał(a):
Wotowania nie będzie wkurza mnie to jak wejdę na serwer i widzie, co chwile wciśnij 7 albo 8 jak jakiś Lol votuje na 2 lola do votowania map też nie będzie, ponieważ zbierze się paru Loli i votuja na te samą mapę, co do reguł na serwie napisane są w dziale serwery w topiku Serwer Multimedia proszę przeczytać cytat „Również osoby, które nie umieją się zachować będą wylatywać z serwera (admini będą kopać), zaś kierowane do mnie pytania typu:, „Dlaczego dostałem kicka i wyleciałem z serwera?” Proszę kierować do samych siebie. „ To chyba na tyle i pamiętajcie ten serwer nie został postawiony po to, aby pokazywać jak się kampi na serwie, ale do gry na spokojnie jak komuś nie pasuje proszę jako admin nie wchodzicie na niego, jeżeli miałoby nawet grać na nim z 3 osoby wystarczy chodzi o to, że z tymi 3 osobami będę mógł sobie na spokojnie pograć a nie będę się wkurzał.

RESPECT :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 00:38 
Oldboy Battlefield.pl

to sie poprostu wciska 7 lub 8 i znika to okienko -takie male info
a co do kampienia czolgiem... to w te 30s ile natlucze czolg fragow a ile samolot? ile trwa zdjecie samolotu? 20s? nawet krocej... zalezy ilu strzela...
ja bede dalej latal nad baza wroga i zdejmowal posilki... poto bozia dala bombki by je zzucac :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 00:50 

To ja zadam pytanie, czy spam bazy na Berlinie to też kampa?

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 01:03 
Oldboy Battlefield.pl

a masz pomysl aby to zmienic??
na 1 min po starcie mapy zabrac granaty wszystkim??
zreszta granaty lataja w obie strony...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 04:16 
Moderator forum

Okotnik tu sie nie zgodze...
Jak gram na 7'emce w vietnamik to staram sie grac jak najlepiej bo tam cwicze umiejetnosci...a powiadomienie o vocie wyskakuje zazwyczaj w najgorszym momencie...
Jeszcze jak sie znajdzie kretyn ktory votuje dla samego votowania to mam ochote wypieprzyc cos przez balkon...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 08:42 

Bonifacy napisał(a):
Najemnik napisał(a):
Wotowania nie będzie wkurza mnie to jak wejdę na serwer i widzie, co chwile wciśnij 7 albo 8 jak jakiś Lol votuje na 2 lola do votowania map też nie będzie, ponieważ zbierze się paru Loli i votuja na te samą mapę, co do reguł na serwie napisane są w dziale serwery w topiku Serwer Multimedia proszę przeczytać cytat „Również osoby, które nie umieją się zachować będą wylatywać z serwera (admini będą kopać), zaś kierowane do mnie pytania typu:, „Dlaczego dostałem kicka i wyleciałem z serwera?” Proszę kierować do samych siebie. „ To chyba na tyle i pamiętajcie ten serwer nie został postawiony po to, aby pokazywać jak się kampi na serwie, ale do gry na spokojnie jak komuś nie pasuje proszę jako admin nie wchodzicie na niego, jeżeli miałoby nawet grać na nim z 3 osoby wystarczy chodzi o to, że z tymi 3 osobami będę mógł sobie na spokojnie pograć a nie będę się wkurzał.

RESPECT :)

jaki qrwa respect :lol: to jest bzdura...bo nie wolno kampic czolgiem,samolotem zakladac locka, ale wolno piechota biegac po bazie i kampic jak to robi wielu z PRGK, EnclaveSE i innych nie pamietam... :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 09:11 

Warner napisał(a):

jaki qrwa respect :lol: to jest bzdura...bo nie wolno kampic czolgiem,samolotem zakladac locka, ale wolno piechota biegac po bazie i kampic jak to robi wielu z PRGK, EnclaveSE i innych nie pamietam... :D

zapomniałeś SPQR dopisać :lol: - pozdro for Titek :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 10:32 
Moderator forum

z tej rozmowy wynika ze kampienie samolotem jest ok a kampienie w bazie czolgiem jest beeee....dla mnie nie ma roznicy w tym i w tym..

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 10:40 

Okota napisał(a):
a co do kampienia czolgiem... to w te 30s ile natlucze czolg fragow a ile samolot? ile trwa zdjecie samolotu? 20s? nawet krocej... zalezy ilu strzela...
ja bede dalej latal nad baza wroga i zdejmowal posilki... poto bozia dala bombki by je zzucac :P

to chce zobaczyc jak zdejmujesz w 20s dobrego pilota lockujacego baze... dobrego, czyli zakladam, ze jego pierwszym celem jest rozwalenie AA a pozniej reszty sprzetu, ktora jest grozna...

A czolg czesto moze natluc sporo fragow jak ci mniej rozgarnieci leca z karabinem w celu jego rozwalenia... anyway caly czas uwazam, ze kampienie czolgiem w bazie, czy samolotem powinno byc traktowane na rowni - czyli, albo zabronione, albo dozwolone... a to czy ktos to robi czy nie to tylko kwestia dobrego wychowania...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 11:40 

Garet napisał(a):
Okotnik tu sie nie zgodze...
Jak gram na 7'emce w vietnamik to staram sie grac jak najlepiej bo tam cwicze umiejetnosci...a powiadomienie o vocie wyskakuje zazwyczaj w najgorszym momencie...
Jeszcze jak sie znajdzie kretyn ktory votuje dla samego votowania to mam ochote wypieprzyc cos przez balkon...

A jak sie znajdzie kretyn(TK) ktory wali Ci w plecy podczas nie obecnosci admina na servie? :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 12:10 
Moderator forum

Warner napisał(a):
ale wolno piechota biegac po bazie i kampic jak to robi wielu z PRGK,

akurat asfalta zdjąć najłatwiej - czyli to jest kamper najmniej uciążliwy - chyba że na infantry stoi i wali na spawna - ale skoro są juz konkrety i padają nazwy klanów - to poprosimy o nicki - zwłaszcza że staramy się naszym ludziom wpoić zasadę, że w bazie się niczym nie kampi.

Okota napisał(a):

fajnie - jednak nie raz mocno mi to przeszkodziło w ferworze walki. ale dzięki za info - teraz już umiem cos nowego ;)

Okota napisał(a):

bcj napisał(a):
to chce zobaczyc jak zdejmujesz w 20s dobrego pilota lockujacego baze... dobrego, czyli zakladam, ze jego pierwszym celem jest rozwalenie AA a pozniej reszty sprzetu, ktora jest grozna...

Ja też się przyłączam do prośby, żeby Okota pokazał nam jak się zdejmuje w 20 sekund samolot. A najlepiej - tak jak w opisanej sytuacji było - trzy samoloty ze znanymi pilotami znad bazy w Kcharkowie - powiedzmy w minutę. Wiem, że nadal sporo nie umiem, nie gram tak długo - tym bardziej chętnie popatrzę.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 12:44 
Moderator forum

no chyba ze pilotem jest Okotnik to wtedy wystarczy te 20 sek ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 16:35 
Moderator forum

kesey napisał(a):
Warner napisał(a):

zapomniałeś SPQR dopisać :lol: - pozdro for Titek :wink:

Się czepiasz :) Mecz to co innego 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 17:36 

Cytuj:
akurat asfalta zdjąć najłatwiej - czyli to jest kamper najmniej uciążliwy - chyba że na infantry stoi i wali na spawna - ale skoro są juz konkrety i padają nazwy klanów - to poprosimy o nicki - zwłaszcza że staramy się naszym ludziom wpoić zasadę, że w bazie się niczym nie kampi.

nie chce robi z tego jakies afery... mi to wsumie nie przeszkadza bo zabijam takie lamki :wink: ale chcialem tylko dodac cos od siebie...mi tam asflat i samoloty nie przeszkadzaja, czolg to co innego...a co do osob z PRGK to przychodzi mi teraz tylko do glowy Mayek :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2004, 18:36 
Moderator forum

Wredne oszczerstwa! Ja nie kampie - ja zwiedzam, a to i tak tylko!!! na BAXE i tylko po stronie allies. A i to bardzo rzadko.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2