Teraz jest 21 sie 2025, 22:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 17:06 
Moderator forum

nie mowie ze nie ma wogole...
mowie ze brakuje...a Litha mialem okazje spotkac tylko raz na serverze...
zaluje bo mogloby to byc ciekawe spotkanie
Lith moze sie zmoowimy kiedys? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 17:50 

Qrde a mnie dzis jakis sniper sprzatnal jak jechalem jeepem na pelnej predkosci :D a i droga za rowna nie byla:) albo jakis mastah albo farciaz :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 17:58 

a moze to grom z jasnego nieba?

-the Special Air Service Regiment (SASR) motto-

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 17:59 

Ja jestem totalnie odjechany jako snajper :P Jak sie wczuje to zabijam 5 na 30 sekund :P Gram u kumpla i jak widzi jak gram to szczeka upada mu na podloge :P nie lubie sie przechwalac ale tak jest ... poprostu kocham snajperke .. to jest moje zycie ... nie wyobrazam sobie zycia bez niej ;)

"Jest jedna rzecz dla jakiej warto żyć ------ BATTLEFIELD 1942 "

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 19:36 

to proponowalbym spotkac sie z [=ONZ=]Garet Jax [=ONZ=]Pan Szmata [=ONZ=]Draconis to nie wiem czy bys sie tak przechwalal bo to sa odjechani snajperzy :wink: mowie ci

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 20:22 

Musicie mnie wziasc na próbe :P Moze do klanu się załapie ? 8) hehe fajnie by bylo :) Dziadek kupuje mi kopa , ja juz kuplem oryginala BF-a i bede gotowy na probe ...

PS: CS - Myslalem ze to najlepsza gra pod sloncem ... i jak widac sie mylilem bardzo .. BF jest jednak najlepszy :D Przewaznie jak gralem w CS-a to chozilem tylko ze snajperka ... ludzie spiepszali przedemna az sie kuzylo ... musze sie z Wami spotkac na serweie ... tak pozatym to w kazdej grze gram snajperka niewiem dlaczego ale tak wlasnie jest. W Tactical Ops, Counter- Strikeu, Team Forrsie ... poprostu wszedzie :) KOCHAM UCZUCIE JAK LECISZ ROWNO JAK KOLES BIEGNIE SMIEJAC SIE W DUSZY ... KOLO TWOJEJ OFIARY LECA INNI TY SZCZELASZ JEDNEMU W GLOWE ... A INNI ZATRZYMUJA SIE I PATRZA CO JEST GRANE ... KLEKAJA I WYPATRUJA SNAJPERA ... ALE NIE WIEDZA O TYM ZE TYLKO NAM SNAJPERA ULATWIAJA SPRAWKE .. POPROSTU KAZDEMU PO KOLEI STRZELASZ W GLOWE ... Znasz to uczucie ? :D

PS SPECJALNIE DLA HOMERA :D

Jak zginiesz w nieokreslonych okolicznosciach ... musisz wiedziec ze to ja :D

Pamietaj :P :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 20:56 

nie no prosze DJ_BOOS nie przechwalaj sie tak, nie obraz sie ale troche mi sie zygac chce jak czytam "ale snajperem to jestem świetny"

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2002, 20:59 

[DJ_BooS] napisał(a):
Musicie mnie wziasc na próbe :P Moze do klanu się załapie ? 8) hehe fajnie by bylo :) Dziadek kupuje mi kopa , ja juz kuplem oryginala BF-a i bede gotowy na probe ...

PS: CS - Myslalem ze to najlepsza gra pod sloncem ... i jak widac sie mylilem bardzo .. BF jest jednak najlepszy :D Przewaznie jak gralem w CS-a to chozilem tylko ze snajperka ... ludzie spiepszali przedemna az sie kuzylo ... musze sie z Wami spotkac na serweie ... tak pozatym to w kazdej grze gram snajperka niewiem dlaczego ale tak wlasnie jest. W Tactical Ops, Counter- Strikeu, Team Forrsie ... poprostu wszedzie :) KOCHAM UCZUCIE JAK LECISZ ROWNO JAK KOLES BIEGNIE SMIEJAC SIE W DUSZY ... KOLO TWOJEJ OFIARY LECA INNI TY SZCZELASZ JEDNEMU W GLOWE ... A INNI ZATRZYMUJA SIE I PATRZA CO JEST GRANE ... KLEKAJA I WYPATRUJA SNAJPERA ... ALE NIE WIEDZA O TYM ZE TYLKO NAM SNAJPERA ULATWIAJA SPRAWKE .. POPROSTU KAZDEMU PO KOLEI STRZELASZ W GLOWE ... Znasz to uczucie ? :D

Nie ma sie co chwalic. Czekamy az wejdziesz na server to sie okarze jaki snajper z Ciebie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 01:10 
Moderator forum

Mam pytanie chlopie:
czy ty grales z botami do tej pory??

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 01:19 

Ja pamietam takie akcje ze biegnie dwoch kolesi, strzelam do jednego - kill, a drugi polozysz sie na ziemi i lezal nie ruchomo... dostal heda :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 02:25 
Moderator forum

To jest praktycznie standardowe zachowanie poolgloofkoof na servach...
ale jak to ulatwia zycie sniperowi! nie musze tlumaczyc chyba...

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 03:32 

To ty chlopie gadasz teraz z gosciem ktory wimiatal 3 lata w cs'a juz nie raz zakampionych sniperoof z noza sie zabijalo :lol: flash zawsze zalatwial sprawe :D lub hedzik z kalacha :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 09:31 

No dokładnie Chochlik :) Aha Homer jak mówiłem ... mam za słabego kompa na Bf-a :( Ale gram u kumpla ... i nie z botami :P Na jakiś amerykańskich serwerach ... Homer podaj jakis adres gdzie grasz ? To wpadne :) No może snajperzy -[ONZ]- mogą być dobrzy bo robią to zawodowo .. ;) A ja tylko tak na "urywki" u kumpla :) . Ale zawsze wybieram snajpera ... jest lepszy ob assulta ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 10:50 

Heh, jak grałem w Red Faction to zawsze wybierałem snajperkę. Wystarczyło znaleźć odpowiednie miejsce i się cieło po kilkadziesiąt fragów. W Red Faction snajperka nie ma pływającego celownika! To była łatwizna!

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2002, 14:58 

[DJ_BooS] napisał(a):
No dokładnie Chochlik :) Aha Homer jak mówiłem ... mam za słabego kompa na Bf-a :( Ale gram u kumpla ... i nie z botami :P Na jakiś amerykańskich serwerach ... Homer podaj jakis adres gdzie grasz ? To wpadne :) No może snajperzy -[ONZ]- mogą być dobrzy bo robią to zawodowo .. ;) A ja tylko tak na "urywki" u kumpla :) . Ale zawsze wybieram snajpera ... jest lepszy ob assulta ;)

jak masz wyszukiwarke serwerów np. All Seeing Eye to mozesz mnie spotkac na:Widmo, Tactical Ops training zone, Tactical Ops HQ i ostatnio na Misio[Linux Beta]. wtedy sprawdzimy czy jestes taki zajebisty snajper :wink: :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2