Teraz jest 19 lip 2025, 01:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2004, 07:48 

ja uwazam ze PC ma duza przewage nad PS2 czy innymi konsolami....a na GTA:SA na PeCeta poczekacie sobie do maja 2005 roku :P teraz czekam na Battlefield : Modern Combat 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2004, 08:59 

a won mi z tad z tym malym czarnym szajsem :lol:

:oops:

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2004, 23:00 

no, no tylko nie nazywaj moje konsoli satin silver czarnuchem :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 05:30 

Zeby pobudzić ten jakze zacny temacik :D, oto przed panstwem kieszonkowa Playstation 2jka... czyli :

PLAYSTATION PORTABLE :D :D

Obrazek

PlayStation Portable w Japonii bedzie w grudniu, Europa i USA - hehe to sie okaze po E3 :D

Jedno jest pewne są juz urządzenia do emulacji gier z PS2jki na to małe gówno :lol: , malo tego to male cos przewyzsza swoja poprzedniczke we wszytkim... lepsza obróbka poligonów, oswietlenia, porty USB, GPS(w opcji), 1,8 giga twardego, co za tym idzie bedzie media player, sys. sieci Hot spots , czyli bedziecie mogli pograc sobie z graczami z calego globu, ufff...

Mysle że wszyscy posiadacze GB Advance'ów, Neo Geo pocketooof( ma to ktoś ??:) ), N-Gage'ów, powinniscie zacząc sprzedawac swoje ukochane kieszonsolki puki jeszcze coś warte :P :wink:

Rzecz jasna my tu na nizinie środkowo europejskiej bedziemy mogli sobie powzdychać tylko... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 13:43 

a oto Nintendo DS ktory zjada PSP na sniadanie iloscia gier 8)
i cena tez

Obrazek

Obrazek

http://www.nintendo.com/systemsds blizsze info

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 13:58 

a ma ktos NGC i Metroid Prime Echoes ? :) Polecam :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2004, 17:49 

Atrus napisał(a):

Obrazek

Obrazek

Oj tam, wsteczna kompatybilność z GBA :lol: i od razu ze zjada :D :D :D
PSP jest wstecznie kompatybilny z PS2 :twisted: .

Sony pokonało Sege i Atari w jednym uderzeniu o kryptonimie PSX, poszli z torbami, teraz bawią sie softem, niedługo znikną całkowicie... Sony zmusiło Bill G do dopłacania 10 $ do każdego sprzedanego X Boxa... a teraz wzieli sie za kieszonsolki... mysle ze skutek bedzie podobny, za kilka lat Niny przestanie istnieć :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

BTW. to temat o PS2 stad nie pisalem o tym malenstwie, fajne jest, ale nie pokona tak łatwo PSP... nie chce mi sie oftopowac juz wiec daruje sobie reszte argumentów :wink:

Fajne te dwa LCDeki :P w NDS.

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 13:37 

qubix napisał(a):
Atrus napisał(a):

Obrazek

Obrazek

Oj tam, wsteczna kompatybilność z GBA :lol: i od razu ze zjada :D :D :D
PSP jest wstecznie kompatybilny z PS2 :twisted: .

Sony pokonało Sege i Atari w jednym uderzeniu o kryptonimie PSX, poszli z torbami, teraz bawią sie softem, niedługo znikną całkowicie... Sony zmusiło Bill G do dopłacania 10 $ do każdego sprzedanego X Boxa... a teraz wzieli sie za kieszonsolki... mysle ze skutek bedzie podobny, za kilka lat Niny przestanie istnieć :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

BTW. to temat o PS2 stad nie pisalem o tym malenstwie, fajne jest, ale nie pokona tak łatwo PSP... nie chce mi sie oftopowac juz wiec daruje sobie reszte argumentów :wink:

Fajne te dwa LCDeki :P w NDS.

Lol ale bzdusy pleciesz,psp kompatybilny z PS2 ROTFL
Gdzie to wyczytales? Moze drobny szczegol Ci nakresle iz PSP wykorzystuje plytki mini dvd bodajze,wiec wytlumacz mi jak sie tam zmiesci plytka dvd z ps2 :?:

Kolejny bzdury wypisujesz na temat SEGI bo tu akurat znam sprawe doskonale gdyz wsporacowalem z SEGA,to nie SONY doprowadzilo ich do takiej a nie innej sytuacji tylko polityka firmy,a przedewszytkim cieniutki marketing,zero reklamy itd.. to dlusza historia ale tak to wygladalo pokrotce.
Pozatym gdyby nie piraty na psx to w zyciu by niewygral tej walki,zreszta ostatnie modele psx byly tak zabezpieczone ze robilo sie jedno obejscie i chodzilo wszystko bez chip'ow i innych dupereli.

Sony zmusilo MS do placenia 10$ do kazdej konsoli :lol: ?
Skad to wziales z powietrza?
To raczej MS zmusil SONY do obnizenia ceny ps2 bo Xbox zaczal sie naprawde dobrze sprzedawac,zreszta,przejzyj sobie pierwszy lepszy serwis konsolowy i sie sam uswiadom.

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 14:02 

Atrus abstrahując od całej dyskusji, po co ty w ogóle odzywasz się w tym wątku? Przecież masz gdzieś PS2. Co twoja wypowiedź to albo, że PC lepszy albo, że PS2 to gówno itd. ? Przecież założyliśmy ten topic po to, żeby pogadać ogólnie o konsoli SONY, powymieniać się doświadczeniami. Nie potrzeba tutaj osoby, która co chwila będzie nas genialnie oświecać, że PC ma lepszy multiplayer sieciowy czy wyższą rozdzielczość albo, że DS ma więcej gierek (przy tym dziesiątki tak zajebistych jak nowy Donkey Kong, Zelda, Mario Bros czy przygody Pokemonów :lol: ).

Jak byś wszedł do Czternastki zajętej przez battlefieldowców i zaczął gadać jaki to battlefield jest beznadziejny, jaki ma gówniany silnik, jak mało klanow, że nie omywa się do Counter Strike, najlepszej gierki na świecie i nie ma od tego nic lepszego to podejrzewam, że ktoś by w końcu nie wytrzymał i dał ci w ryj :D I nie ważne czy miałbyś racje czy nie. Trochę taktu człowieku albo wypie***j z topicu.

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 17:35 

Hmm chcialem tylko uswiadomic przedmowce ze sie gleboko myli,a co do tego co lepsze a gorsze to Xbox jest w tej chwili najlepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 19:01 

Nie wiem czy moja wypowiedz bedzie miala jakas merytoryczna wartosc,ale w Burnouta3 na XBOXie sie gra zajebiscie na imprezach :lol: :lol:

(+1 post :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 20:32 

Atrus napisał(a):
Hmm chcialem tylko uswiadomic przedmowce ze sie gleboko myli,a co do tego co lepsze a gorsze to Xbox jest w tej chwili najlepszy.

Nie widze sensu kłutni z Tobą, gdyz erze skondesnowanych informacji pełno takich gnojków jak Ty, którzy odpalą net, włączą GOOGLE i znajdą pare wstępnyh kontrargumentów, bedących tylko powodem do spowodowania bezsensownej utarczki słownej...

Niestety prawda jest taka iż zrobiles siebie total debila :lol:

GBA lolku jest mniej popularne od playstation 2, trzeba byc skonczonym idiotą zeby twierdzić iz tak nie jest....
Weź pomysl czasem co piszesz... (wiem wiem, przeczytałes to w serwisie konsolowym...:lol: )

Reszte argumentów sobie daruje....

A teraz racz WYPIERDALAC z topica fanatyków Sony... głuptasku :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 21:29 

to kiedy robimy turniej w PES4 :?: kto chetny przygarnac plejstejszynowcow i ich ukochane padziki :?: :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 22:17 

qubix napisał(a):
Atrus napisał(a):

Nie widze sensu kłutni z Tobą, gdyz erze skondesnowanych informacji pełno takich gnojków jak Ty, którzy odpalą net, włączą GOOGLE i znajdą pare wstępnyh kontrargumentów, bedących tylko powodem do spowodowania bezsensownej utarczki słownej...

Niestety prawda jest taka iż zrobiles siebie total debila :lol:

GBA lolku jest mniej popularne od playstation 2, trzeba byc skonczonym idiotą zeby twierdzić iz tak nie jest....
Weź pomysl czasem co piszesz... (wiem wiem, przeczytałes to w serwisie konsolowym...:lol: )

Reszte argumentów sobie daruje....

A teraz racz WYPIERDALAC z topica fanatyków Sony... głuptasku :)

targaj wafla Cepie,niebede dyskutowal z kims kto niedopuszcza innego zdania niz swoje,chcesz mozemy sie spotkac na zywo i Ci wyjasnie pare spraw chyba ze pekasz i jestes tylko mocny w gebie i wyzywasz mnie od debili,Cepie.
Zreszta twoje agrumenty sa zalosne jak twoj poziom wypowiedzi a co za tym idzie inteligencji.

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2004, 23:15 

kolejne never ending story....? :roll: idzie jakos pada od PS podlaczyc do PC :?: fajnie sie na tym padzie w helikopterki posuwa :) czy w ogole gra ktos w jakies ymulatory na padzie ? spodobal mi sie :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2