siema all !! mój proble to dość dziwna sprawa nie wiem czy juz kiedyś sie ktos z czymś takim spotkał, mam nadzieje że tak i ktoś wreszcie wyjaśni mi powód tego co sie dzieje. Otóż około dwa miechy temu wymieniłem dysk na serial ata założyłem system xp z servicem pack 1 i ściągnąłem SP 2 (wcześniej miałem xp bez serwis pack'ów) i od tego czasu kiedy wchodze do gry, różnie po 30sek po 1 min a czasami nawet po 10 min grania BOOM
bluescreen i reset kompa. Zacząłem się zastanawiać czy to nie wina nowego dysku ale jak tu winić dysk skoro takie gry jak: HALF LIFE 2, NFSU 2, FAR CRY I DOOM 3 chodza na maxie i bez problemów. Pomyslałem moze że to bedzie wina service packa, ale to tylko spekulacje!! Uwielbiam tą grę ponad wszystko ma dla mnie najwiekszą grywalnośc ze wszystkich netówek pół roku temu kupiłem joya i doszedłem do bardzo dobrej formy jeśli chodzi o latanie, aż tu nagle booom
i nie moge grać !!!
Serdecznie prosze o pomoc kogo kolwiek, może już ktoś spotkał się z takim przypadkiem
aha jeszcze jedno sprawdziłem dziś czy chodzi singiel player i ku mojemu zdumieniu chodzi ... czyli teraz to juz w ogóle nie wiem co z tym zrobić ......