ja gram w Bf w sumie z 2 lata, pytka mi sie zlamala jakis cas temu i zupelnie sobie odpuscilem, jednak jakis miesiac temu (patrz na forum kiedy dolaczylem) luknalem na sajt battlefield1942.pl i postanowilem sobie kupic raz jeszcze BF'a tym razem klasik za 30 zeta. Wczesniej gralem w podstawke , teraz glownie grywam w FH i troche rzadziej w DC, a jeszcze dzisiaj opanowal mnie szal grania w Galactic Conquest... ogolem stwierdzam ze zakup chyba sie oplacil bardziej niz mialbym kupowac raz jeszcze HL1 za 50 zeta bo przeklete WONowe servery wylaczyli... jednak CS w porownaniu z DC wymieka...
Co do FH to ciagle brakuje mi walk w jakichs bunkrach, pokojach, zamknietych pomieszczeniach itp
Ogolem ciesze sie ze trafilem na te forum i naprawde FAJNI LUDZIE jestescie

dzieks za all pomoc itp
Co do grania - bywal glownie na ang. erverach bo 1. silnik Fowy nie znajduje mi jakos polskich serverow
2. jak znajde to bywaja puste
Ciekaw jestem jak sie gra na takich wiekszych servach polskich a'la Null (istnieje taki do BF?), nie wiem.. hmm . Strefa?zobaczylem byczka fernando i z CSowa Strefa (albo mi sie zdaje) skojarzyl. W azdym badz razie wolalbym pograc tyeamowo a nie w "wolna amerykanke" ktora dzieje sie nawet na tych wiekszych servach zagranicznych.
PS: team dla mnie opznacza rozgrywke w stylu Rainbow 6 z headsetami, mikrofonami (w ogole sa dostepne w bf'a[voice module]?), zachowanie klimatu (np. nie rozbijanie tych zasmarkanych smiglowcow na LV tylko WYLADOWANIE , zajecie flagi, zostawienie 2 do obrony, start, lecimy dalej na kolejna flage[...])
Po prostu tego mi brakuje co udawalo mi sie nawet z kilkoma nienzajomymi w CSie/ DoDzie (ale wolalem kampic)