Teraz jest 20 kwi 2025, 17:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2005, 17:08 
Moderator forum

Dajmito napisał(a):
Garet napisał(a):
Czekaj czekaj....jak szlo to slowo...
zaczynalo sie jak to miejsce gdzie sie dzieci prowadza i rzuca lwom na pozarcie...
aaa ZOOFILIA :D :lol: 8)

Bez kitu, ponadto kryptoreklama :wink:

EDIT:
Ej sory, ale ta srona sprawia wrażenie zrobionej przez nastolatke :)
No kurna: "Niegrzeczny psiak !"; "Mój psiak jest chory" to brzmi troszke śmiesznie... :wink:

a popatrzyłeś na strone główną że tak twierdzisz ? to jest tylko forum :)
wejdz na http://www.4lapy.info i zastanów sie co mówisz dopóki nie sprawdzisz.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2005, 17:14 

"Niegrzeczny psiak", "Moj psiak jest chory" - te tytuly przycoiagaja nastolatki...
Widac ze cooler wie co robi i juz niedlugo zobaczymy go w towarzystwie ciasnych trzynastek :)))))))))

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2005, 17:18 
Moderator forum

thx Kaserek, przynajmniej ty mnie rozumiesz.. (nie wiem czy mam sie z tego powodu cieszyc, ale dzieki) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2005, 21:42 

A o Szariku tam coś jest? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2005, 22:15 

Dajmito napisał(a):
EDIT:
Ej sory, ale ta srona sprawia wrażenie zrobionej przez nastolatke :)
No kurna: "Niegrzeczny psiak !"; "Mój psiak jest chory" to brzmi troszke śmiesznie... :wink:

Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 00:37 
Moderator forum

Nie bede sie rejestrowal na forum,poniewaz nawet nie mam psa, ale lubie ludzi ktorzy maja swoja pasje... u ciebie Coooler sa to psiaki i Very Good. ja niestety juz psa nie chce bo nie bede mial juz takiego psiaka jak mialem (odszedl z 3 lata temu ) wiec po co mi inny...najlepsze jaja byly jak mi pozniej moja mama powiedziala to co mowil weterynarz ten u ktorego bylem z moim zdychajacym psem i z bratem...weterynarz chcial go uspic zeby skrocic meczarnie psiaka ale bal sie zebysmy go nie pobili z bratem za ten czyn...a niemali jestemy...po psie wylem jak bobr i nie chce wiecej tego przezywac...to napisalem ja-wredny Wojtas z forum...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 00:48 

Wojtas napisał(a):
Nie bede sie rejestrowal na forum,poniewaz nawet nie mam psa, ale lubie ludzi ktorzy maja swoja pasje... u ciebie Coooler sa to psiaki i Very Good. ja niestety juz psa nie chce bo nie bede mial juz takiego psiaka jak mialem (odszedl z 3 lata temu ) wiec po co mi inny...najlepsze jaja byly jak mi pozniej moja mama powiedziala to co mowil weterynarz ten u ktorego bylem z moim zdychajacym psem i z bratem...weterynarz chcial go uspic zeby skrocic meczarnie psiaka ale bal sie zebysmy go nie pobili z bratem za ten czyn...a niemali jestemy...po psie wylem jak bobr i nie chce wiecej tego przezywac...to napisalem ja-wredny Wojtas z forum...

Hmmm, mój umarł 3 miesiące temu i też nie wyobrażam sobie żeby po prostu wziąć następnego... Jak syn, czy córka będą bardzo chciały to pewnie wtedy, ale do tego jeszcze długa droga.
Hmmmmmmm

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 01:59 
Moderator forum

No nestety Panowie, śmierć bliskiej osoby nie należy do przyjemności..niemniej jednak juz wcześniej mądrzy ludzie wymyślili w jaki sposób sobie z nią radzić ( w przypadku psów ).
Otóż rozwiązanie jest dość proste, wystarczy mieć cały czas 2 psy !
Ja sobie wprawdzie nawet nie wyobrażam że Coolera mi kiedyś zabraknie (ci co znają mojego coolerka wiedzą o czym mówie), ale już myślę o jego rozmnożeniu i wzięciu szczeniaka z tej samej krwi i charakteru.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 02:11 

Mi też pies umarł 7 lat temu (żył 111dni, potrącił go samochód :cry:) ... za pół roku wziąłem nowego (wygląd ten sam, też suka i imie te same ) ale tamtej Senii nie zapomne. Szkoda że psy żyją tak krótko.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 02:23 

Po stracie mojego pierwszego długo musialem sie przekonywac do nastepnego. Minely jakies 1,5- 2 lata zanim uratowalem kolejnego czworonoga ze schroniska.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2005, 08:54 

Zwierzątka są niewinne, nie ma z nimi sciemy, albo Cie lubia i szanuja, albo maja Cie gdzies... wszytko jest klarowne... stad czlowiek sie tak angażuje ... :|

Pamietam jak moja cotzilla spadła z 7mego pietra na trawe(poswiecił życie żeby upolować jakiegos robala... zawsze jak cos upolował to mi przyniosil :cry: )... bieg na dół ze starym, kotka konającego w kocyk i do weterynarza 24/7 na ul. Niepodległosci :|.... pojechalismy o 1.00 nad ranem, ojciec nast. dnia wyjeżdzał w sprawach słuzbowych wiec zostałem sam. Sierpien... full radocha, chlanie, granie, imprezki, wolna chata :D... wszytko ulozone i tu taki zonk...

Potem telefon do ojca nast. dnia, 2k za operacje albo uspienie 100 pln... ojciec to twardy typ ...usypiamy... no i ***** pameitam ze kumpel trzymał szklanke wody a ja ryczałem... zasłabłem :| Weterynarz nawet był zszokowany, w sumei popierzona akcja... nie wiem moze cos w tym pokoju było w powietrzu gdzie lezaly cierpiace zwierzaczki :( , a może to empatia z ziomkiem kotkiem :roll: :cry:
Ociec ostatecznie zgodzil sie* na operacje...
Tydzien biegania na zastrzyki, potem sa sie nauczyłem.
Jakis czas puxniej, jak juz znajomi wyszli z kolejnej posiadówki(imprez nei robiłem zeby kota nie stresowac...) kolo 4rtej rano, lekko zalany, popatrzylem na kotka który po głupim jasiu jeszcze chyba nei doszedł do siebie... i zaczolem plakac... a tu nagle "rrr"trtrtrtrtr" "rrr" "trtrtrrtr" i zaskoczyl rrrRRRrrrrRRRrrrRRRR :D:D:D Wrócił do życia... geeez do dzis dnia pamietam jak podniósł główke nagle, spojrzał, zamrugał oczkami...

3 tyg. puźniej skakał juz sobie na półtora metra wykrecajac fiflaki w powietrzu za papierkiem ku radosci calej familji, katował telewizor** w celu ubicia Jil Valentine, ewentualnie zombiakoof :)
Kot żyje do dzis dnia w domku molestujac kota sąsiadki Burasa, ... w Konstancinie... ma to co chciał ...wolność :)

*On też lubił kotka ... przyniósł go jak bylem w 6tej klasie z instytutu lotnictwa (eehh...co za ironia losu :( ) w Wwa... kotka nazywała sie meserszmit, kocięta tomcat, miguś no i mój... haaah poprostu: KLAKIER :)
**kocille w przeciwienstwie do psiaczkoof rozr. kolory...

PS.Własnie to jest lipa z kotami w bloku... zawsze gdy jest harmider, duszno w domu, okno otwarte... to wykorzystaja moment zagapienia...

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2005, 14:36 

Heh Mój Ziguś żył 17 lat ,był z wilków ,głuchy,ślepy i odszedł pewnego dnia i tyle go widziałem.... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2005, 22:30 

Kuwa Qubi bez kitu piękna historia ;) nawet ruszyłeś takiego zwyrodnialca jak ja 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2005, 02:20 
Moderator forum

qubix napisał(a):
empatia z ziomkiem kotkiem

abstrahujac od dramatyzmu calej historii, jak qubi czasem cos walnie ;) oszczalem sie :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2