Teraz jest 8 cze 2025, 04:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 09:17 

mi brakuje min przeciwpiechotnych no i tego ze czolgiem nie mozna naprzyklad rozwalic min ?? to nie ma sensu

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 13:58 

Fakt !!! Brak min przeciw piechotnych, brak mozliwosci wysadzania (detonowania) min, brak miotacza ognia ~~ ( tylko mi nie piszcie ze sa mody bo one mnienie obchodza ~~) aha ktos kiedys cos mowil o nozach do rzucania - beznadziejny pomysl ;]

Obrazek <-- Iron Cross

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 15:32 

Artyleria ma za slaby pancerz, mozna ja z karabinu rozwalic LOL.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 15:41 
Redaktor Battlefield.pl

Brakuje najlepszego czolgu II w.s - Pantery, brakuje Pepeszy, brakuje mi kilku bitew np. Monte Cassino (ale to chyba bedzie w RtR), mozna by dodac mape Powstanie Paryskie, Powstanie Praskie badz Powstanie Warszawskie (polish resistance;), barkuje ostatniego zrywu hitlerowskiej Rzeszy ofensywy w Ardenach i Pzkfw VIb "King Tiger"!:), Bitwy o Wielka Brytanie (polish air wariors;) mozna by zrobic tak respawn np. jako medic ale juz w czasie gry mozna zbierac inne bronie aliantowi i niemcow, czesto bylo tak ze zolnierze walczyli bronia swoich przeciwnikow, tak jak juz ktos tu napisal aby trupy nie znikaly dokladnie Omaha w pierwszym rzucie szlo 3000 zolnierzy niewielu z nich przezylo:) Niszczenie budynkow! Troszku realizmu bysmy dodali:) I to by bylo na tyle:)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:34 

a ja po glebszym zastanowieniu dodalbym tak:
-enginer powinien miez lopatke i zakopywac miny w ziemi :)
-powinny zostawac slady pojazdow (np. na piasku)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:44 

...tak homer i jeszcze wiaderko zeby mogl babki robic :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:44 

Ale pomyslcie :P Jak bysmy te wszystkie rzeczy wrzucili do BF-a to ... co by powstalo ? :) Oczywiscie wymagania :P MInimalne P3 800, 128 ram ,,, wystarczajace byly by napewno takie : Athlon 1200 , 258 ram :P :lol: a tego bysmy NIE CHCIELI !

Wiec cieszcie sie gra taka jaka jest bo jest ona jedna z najlepszych na swiecie ... Wielkie Gratulacje dla zespolu EA ! :)

"Jest jedna rzecz dla jakiej warto żyć ------ BATTLEFIELD 1942 "

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 16:54 

Boos widac ze nie jestes na czasie :) Te wymagania ktore podales jako wystarczajace mozna uznac za minimalne jesli chce sie komfortowo pograc juz teraz a po dodaniu wszystkiego to nawet strach sie bac :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 17:00 

Wiec cieszcie sie gra taka jaka jest bo jest ona jedna z najlepszych na swiecie ... Wielkie Gratulacje dla zespolu EA ! :)

Raczej dla DICE aka Illusion Software oni to zrobili EA jest tylko wydawca i zulu kase od nas :lol: .Btw mogli by popracowac nad Net Code troche bo obecny jest niezbyt wydajny :? .

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2002, 23:34 

Yeti napisał(a):
Zaminowane mosty, które można wysadzić jenym kliknięciem

No tak fajnie by było żeby wszystkie budowle rozwalaly sie w miare strzelania do nich, np. odstrzelona scinana spada na czolg :), czy rozwalony most odcina przejazd, ale wtedy przydaly by sie jeszcze mosty pontonowe :), albo mozliwosc kopania okopow :)). To raczej temat na gre przyszlosci, taki np. Battlefiled nr 3...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 15:48 

ok ja sie musze wypowiedziec na pare rzeczy

Po pierwsze:

Mapa Omaha zostala w bf'ie totalnie zje****. Powiedzcie mi czy barki lezaly przewrocone na bok na srodku plazy?. Albo czy mozna bylo przejsc do bunkrów. Przechodzac sobie sciezka na prawym krancu plazy. Zeby tak bylo to alianci nie musieli by urzywac torped bangalore'a zeby wysadzac druty kolczaste tylko wystarczylo by se przejsc sciezka. Na plazy omaha zolnierze nie mieli wsparcia czlogow gdyz czlogi DD zatonely zanim jeszcze doplynely :P.

Po drugie:

Pytanko do zalozyciela tego topicu. Kiedy byles w normandii i ile dales za taka wycieczke. Pozatym musimy zgadac sie na gg musze sie ciebie popytac pare rzeczy.

Po trzecie:

Gdzie jest C-47 :( Mogliby zrobic taki zeby moglo do niego wsiasc ze 12 osob + pilot.

Po czwarte:

Mogliby by zrobic nowa jednostke: spadochroniarz.

Po piate:

brakuje M1 garand oraz karabinków M1. I czemu tylko medyk moze urzywac thomsona. Z tego co ja wiem sanitariusze wogole nie mieli broni tylko latali od ranego do rannego i opatrywali rany.

po szóste:

Dlaczego widac lot pocisków artylerii oraz czolgow? bazooki oraz pancershrek rozumiem ale czolgi? Pocisku wogole nie powinno widac. Tylko sam wybuch.

Po siódme:

Mogliby zrobic moździeże oraz jednostki ktore nosily by CKM'y. Wtedy mozna by bylo rozstawic Mg-42 gdzies za jakims nasypem i na lezaco ostrzeliwac wroga. Normalnie w grze jesli zasiadziemy za karabin jestesmy odrazu wystawieni na ogien przeciwnika.

po ósme:

Ea ma to wpakowac do jakiegos dodatku i wypuścic tak zebysmy mogli grac w BF'a z naprawde realistycznymi efektami :)

Skonczylem :D

Mam nadzieje ze ci z EA wysluchaja mych próźb :D

you don't know the chances, I'm so blind, blind, blind.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2003, 18:09 

hehe bo to gra i widac :lol: :lol: mi sie tam podoba

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2003, 14:46 

nie wiem czy ktos z Was juz o tym pisal bo nie czytalem wszystkich wczesniejszych postow ale dodalbym pasek statusu lub liczbe w procentach SCIAGANIA i ZAKLADANIA FLAGI.
Dodalbym animacje na maszcie jak flaga powoli schodzi w dol lub nowa wspina sie do gory.

Pozatym chcialbym aby autorzy gry usprawnili engine i aby texturowanie polaci terenu nie zrzeralo tyle zasobow systemu bo nie ma co ukrywc na razie BF jest chyba najbardziej zasobozerna gra on-line.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2003, 21:43 

Powracajac do przenosnego CKM-u, to swietnie rozwizali to w Medal of Honor: Spearhead. Na niektorych planszach w okreslonych miejscach leza te karabiny, ktore mozna wziac naciskajac bedac obok nich klawisz "E". Po krotkiej chwili widzimy ten karabin w naszych rekach. Oczywiscie w takim stanie nie mozemy go uzywac, gdyz mialby zbyt duzy odrzut. Mozemy natomiast wyszukac dogodne miejsce (w miare duza przestrzen i przede wszystkim dobra pozycja do nawalania) i nacikajac PPM (prawy przycisk myszy) rozlozyc CKM-a. Nastepnie naciskajac LPM strzelamy. Po zuzyciu 50 naboi wypada zmienic magazynek naciskajac klawisz "R". Zas magazynkow mamy , prznyjmniej w modzie multiplayer, nieskonczenie wiele. Opuscic lub upuscic bron mozemy naciskajac klawisz "E".

Dodam jeszcze, ze dzialka AA sa tam po prostu fantastyczunie rozwiazane. gdy wsiadamy do nich i nacicniemy LPM, przez chwile sie "grzeja" - slychac taki szumo-pisk (podobny w niektorych grach do minigun'a), a juz po chwilce bron siecze takim gradem pociskow, ze glowa mala. 4 lufy robia swoje. Tej broni mozna rowniez uzyc przeciw piechocie - rowniez bardzo skuteczna metoda. Takiego dzialka brakuje mi w BF-ie. :roll:

Pozdrawiam,
Than

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2003, 23:15 

Dobra. Ponażekaliście, powiedzieliscie co wam nie pasuje to teraz ZRUBCIE WŁASNA GRA!!!!!!!!!! Jeśli zrobicie gre z tym wszystkim co zamieścliliście i z tym co ma BF to macie gwarantowany sukces ogólnoświatowy :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2