Wojtas napisał(a):
Matador w ktorym momencie sie zaplatalem??
Matador wiesz ja tu nie mowie o cziterach..bo wtedy rzeczywsicie wkurza..ale z gosciem ktory ma same kwadraty i prostokaty na monitorze mozna sobie poradzic.. motywu z grafa to za nic w swiecie nie mozna uznac za objaw cziterstwa...
Jak nie jak tak? Jeśli koleś ma kasę ale woli kupić jakąś słabą kartę i ustawia wszystkie ustawienia na low tylko po to, by pewne rzeczy mu się w grze nie wyświetlały, bo wtedy widzi więcej, to IMO jest cziterem....
Zawsze wydawało mi się, że powinno się kupować jak najlepszy sprzęt - aby przyjemność z gry była większa, a nie kurde kupować coś słabiutkiegi i jeszcze ustawiać wszystko na najmnejsze wymagania, gdyż wtedy widzi się więcej niż inni i można mieć lepsze staty. No kurde! Gra powinna być przyjemnością! Trzeba być chorym, żeby grać tylko i wyłącznie dla statów! No ale ludzie są różni i każdy ma inne priorytety - jak dla mnie, jak chcą się tak męczyć - to niech się męczą, jak im staje gdy oglądają swoje staty na bftracks, to ich sprawa. Ja mam większą przyajmność z samego faktu że gram w tą grę niż z tego że wygram w TAKI sposób... bo dla mnie to żadna wygrana.. to jedynie oszukiwanie innych graczy.... a przede wszystkim siebie...
Dobra, mi się już nie chce pisać na ten temat... ide sobie pograć i się troszkę zrelaksować ^^