Teraz jest 25 lis 2024, 13:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 12:05 
Moderator forum

dobrawek napisał(a):
BTW: Pozdrawiam coolera :)

Dobrawek Ty małpo..:D przez to że Cie w końcu polubiłem mój młotek jest na mnie strasznie wkurwiony :twisted:

Thx za pozdrowienia :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 12:48 
Maskotka BF.pl

look napisał(a):
motyw sytuacyjny wieczoru:

W trakcie burzliwego meczu FS vs 3C zapada na sali, na ułamek sekundy, całkowita cisza. Dokładnie w tej chwili odzywa się lady_vicky:

"*****, nie działają mi klawisze"

Na sali gromki aplauz.

:-)

Sorki za to, ale byłam bardzo wkurzona, bo nie działał mi mój konfig (w ogóle nie chciał się zasejfować) i musiałam grać na defaultowych ustawieniach i myszka coś kiepsko działała i klawa ciężko chodziła i.... z tego całego zdenerwowania zapomniałam całkiem że nie jestem sama w sali i kilka przeklonów mi się niechcący wymksnęło :oops: Za co wszystkich bardzo przepraszam :oops:

Podsumowanie:
- beznadziejne kompy (grałam na 4 różnych komputerach, z czego na 2 była beznadziejna klawa i strasznie ciężko chodziła, myszki były 3-przyciskowe kulkowe i nie umiałam na nich grać, na jedynm stanowisku z monitorem było tak źle, że aż prawie zasłabłam i Vegeta musiał mi pomóc wyjść z kafejki (thx Vegetka :*)
- beznadziejny admin, który kompletnie nie miał pojęcia o BFie i naszych potrzebach (typu podłączenie własnego sprzętu) i na mnie nakrzyczał i chciał aby FS z encalve grało beze mnie, bo miałam problemy z kompem a jemu nie chciało się czekać aż sobie z nimi poradzę... gdyby nie to że enclave stwierdziło że zaczekają (bid THX za to) i pomoc WarszaFki (dzięęęęęki :D )z kompem, to bym nie grała
- nieprzygotowanie kafejki na turniej (miało się wszystko zacząć o 10, ale poniewż jak przyszliśmy nic nie było gotowe to pierwszy mecz był ok. 13)
- brak słuchawek i mikrofonów przy kompach (Ci któzy nie mieli musieli sobie jakieś pożyczyć albo kupić w kafejce na dole - gówniane słuchawki wkładane do uszyu kosztowały tam 4 zł!)

Ale mimo tych wszytkich wpadek z kafejką i głupim adminem najmilej będę wspominać wieczory i ranki w Malcie - bo było tam zaJebiście - świetne towarzystwo, super imprezki, świetni ludzie.. po prostu byliście zajebiści!
Specjalne podziękowania dla:
- Mcusia - za przygotowanie tej całej imprezy, sorki za wszystkie kłopoty które Ci sprawilismy i dzięki za wszystko co zrobiłeś - i nie przejmuj się tymi wszystkimi wpadkami - jeszcze nie byłam na Lanie, na którym kompy były by odpowiednie i wszystko poszło tak, jak się planowało, odwaliłeś kawał dobrej roboty i za to BIG THX
- FSu - jesteście najbardziej zwariowanym, zaJefajnym, przyjacielkim i imprezowym klanem z jakim miałam kiedykolwiek styczność, świetnie się z Wami bawiłam i już się normalnie nie mogę doczekać klanowego zjazdu ^-^
- enclave za gościnę w swoim domku i rozmowy i za pomoc i że ujęliście się za mną przed tym głupim adminem (kij mu w oko). Jesteście THE BEST :D
- MONu - za miłe przyjęcie - jesteście świetni, fajnie było Was znowu widzieć :)
- Zuluskowi - za transport, obiadek, za opiekę i w ogóle za wszystko :)
- Garetowi za towarzystwo i rozmowę ^-^
- Vegetce - za wszystko
- Battlefieldowcom - za to że przyjechaliście, byliście świetni, piliście więcej niż ustawa na to pozwala i że dzięki Wam tak dobrze się bawiłam (i tak fajnie mi się bluzgało :wink: )

LanParty było *******, aż mi się nie chciało stamtąd wyjeżdzać... zamiast tych 2 dni powinno trwać co najmniej tydzień! Mam nadzieję że jak będzie ten Lan BF2, to będzie możliwość spotkania się na dłużej, chcoiaż nie wiem czy wątroby co poniektórych wy3mają tyle :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 13:44 

lady vicky napisał(a):
- brak słuchawek i mikrofonów przy kompach (Ci któzy nie mieli musieli sobie jakieś pożyczyć albo kupić w kafejce na dole - gówniane słuchawki wkładane do uszyu kosztowały tam 4 zł!)

:idea: nie bylo tak zle ja sobie kupilem sluchawky w awansie (chyba tak sie nazywal ten wielki elektroniczny) i po lan party je oddalem :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 15:05 
Oldboy Battlefield.pl

No obudziłem się wreszcie :P
Impreza super, organizacja turnieju fatalna, ale organizacja całego lana SUPER ...po prostu ObrazekObrazekObrazek for mcmt

Garet napisał(a):
Podziekowania dla :
=-> MCMT za swietna organizacje! Malta byla idealnym miejscem do tego typu imprezki! DZIEKI STARY!
=-> FS'owej ekipy domkowej za przygarniecie lamki i danie miejsca do spania przy grzejniku. Dzieki WIELKIE dla JanicQa, Zulusa i Okotnika! Zulus dzieki za karimate bo bez niej lamalo by mnie do tej pory :D
=-> Pancha za to, ze zdupil w kosza :p
=-> Generala Coolera i PRGK za to ze tolerowali moje statszenie ;)
=-> Ertriela za pozyczenie mi podkladki na mecz o 3 miejsce.
=-> Supelka za nazwanie mnie lama :D
=-> Boniego i Konewy za to ze pokazali jak sie pije :D ROXUJECIE!
=-> Mayka za bycie ciagle drugim albo trzecim ;) i za chrapanie ;)
=-> Maltza za zarlo
=-> Vickusi i Tequilli za to ze czasem mozna bylo porozmawiac rowniez z plcia piekna gdy czlowiek mial dosc bandy zwyroli na cyku ;)
=-> Jeszcze raz Vickusi za rozbawienie publicznosci swym tekstem dzieki czemu zdobylem flage M10 ;)
=-> Pawlowi za to ze lamil :p
=-> Woodoo za kilka fragow w kosciele na Bulge ;)
=-> Wszystkim ktorzy czestowali mnie piwskiem mimo, ze probowalem sie wykrecic ;)
Tyle pamietam. Jak mi sie cos przypomnie to podziekuje osobiscie.

Jeszcze powinieneś mi podziękować za tą asystę, dzięki której rozwaliliśmy Pancha i Strzelca w NHLa :wink: :lol:

Lan był zajebisty, ale teraz będę odsypiał przez parę najbliżych dni (całe 9 godzin snu podczas trwania Lana)... no i leczcie wątroby, aby były sprawne do następnego Lanika :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 15:15 

flawless napisał(a):
:idea: nie bylo tak zle ja sobie kupilem sluchawky w awansie (chyba tak sie nazywal ten wielki elektroniczny) i po lan party je oddalem :D

Jak to oddałeś? :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 15:19 

flawless napisał(a):

No dokładnie, potrzeba matką wynalazków.
Musze przyznać, że Flaw chyba najlepiej wykombinował :D
Zciemnił, że są kiepskie i wymienił na czyste cedeczki 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 17:14 

Wrocilem o 10:40 dzis do domu.
Mam grype i angine i prawdopodobnie zapelenie oskrzeli :))))))
Lan byl wyjebany w kosmos :)

Z mojej strony dzieki dla :

- Xen`a za to ze zalatwil mi nocleg i sie mna wczoraj opiekowal
- Warsawa, Pandory i Geronimo - oni wiedza za co :))))))))
- Mcmt`ego za to ze mnie raz odwiozl a raz szukal :)
- Konewy i Bonifacego za to ze przygarneli mnie do domku w nocy z soboty na niedziele

Obecnie moj mozg wysiada i polowy rzeczy pamietam przez palce :)

Dobry lan :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 17:30 
Moderator forum

LUDZISKA !!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie przeliczyłem stan posiadania po imprezie.
Jak ktoś nie kupił kubka lub koszulki czy bluzy LamPartowej (kasa potrzebna na browar - podstawa) to plizzz kupować bo mi jeszcze troche zostało, a dzieci jeść wołają i zima w pełni. :cry:
Padła propozycja na koszulkę LanParty z nadrukiem nicków wszystkich garczy na plecach - jak będzie choć 30 chętnych to sie zrobi,(wyjdzie jakieś 20 zł)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 17:30 

Dajmito napisał(a):
flawless napisał(a):

No dokładnie, potrzeba matką wynalazków.
Musze przyznać, że Flaw chyba najlepiej wykombinował :D
Zciemnił, że są kiepskie i wymienił na czyste cedeczki 8)

szkoda ze nie bylo zwrotu tylko wymiana bo bym wziol jakies fajniejsze za 50zeta :wink: na czas grania a tak to tylko rownowartosc 2 x dvd r 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 18:41 

KasereK napisał(a):
Wrocilem o 10:40 dzis do domu.
Mam grype i angine i prawdopodobnie zapelenie oskrzeli :))))))
Lan byl wyjebany w kosmos :)

Kaserek ty ofiaro losu :P trzeba bylo wiecej wypalic :lol: :lol:

Pozdro dla Mcimta odwalil kawal dobrej roboty GJ pilociku :P , ale mcimti musisz wyjsc spod pantofla :lol: twoja kobieta nawet nie dala ci sie ze mna napic :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 19:24 

Cytuj:
Mam grype i angine i prawdopodobnie zapelenie oskrzeli
u mnie to samo :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 19:27 

eee to jakieś pomówienia...
Pić mi nie dał samochód i chęć doprowadzenia wszystkiego od początku do końca. Następnym razem Vege wypiję z Tobą do Twojego KOŃCA :twisted: ...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 23:37 
Oldboy Battlefield.pl

ja tez sie dolacze do podziekowan..
aaa jeszcze jedno:
Plantronics headset tested by Okota brut power :lol:
sorry kal-el ale jak widzisz wytrzymaly :lol:
a pozatym to czemu mi nikt nie bil brawa jak bluzgalem na myszke ktora nie dzialala wcale :?: :roll:
to dozobaczenia w maju na pokazie bf2!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 23:44 

Kiedy nastepne LP??? :D :wink: teraz to na 99.99999999998% przyjade

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2005, 00:20 
Moderator forum

Tołdi napisał(a):
Kiedy nastepne LP??? :D :wink: teraz to na 99.99999999998% przyjade

Fajnie, weź ze sobą Maciejka, będzie okazja, aby naklepać trollom. Nawet nie wiesz jakie poruszenie wywołała plotka, że się pojawiliście. Colar od razu pobiegł na stołówkę :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2