Teraz jest 27 lis 2024, 11:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 11:22 

Pret wez sie zlituj. to jest forum poswiecone grze komputerowej. gowno ludzi obchodzi czy tu ktos lamie prawo czy nie, nawet jesli mozna uznac to za lamanie prawa. na portalu gazety wyborczej sa komentarze do wynikow frekwencji i jakos nikt tam z prokuratura nie wyjezdza. wez zadzwon na policje, zaskarz mnie i matiego i bedziesz mial czyste sumienie. i przestan juz rozluzniac.

"wszyscy moga wejsc" - juz widze te tlumy walace na bf.pl w celu wysluhcania prounijnej agitacji matka :)

[/i]

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 11:33 

ZooltaR napisał(a):
Pret wez sie zlituj. to jest forum poswiecone grze komputerowej. gowno ludzi obchodzi czy tu ktos lamie prawo czy nie, nawet jesli mozna uznac to za lamanie prawa. na portalu gazety wyborczej sa komentarze do wynikow frekwencji i jakos nikt tam z prokuratura nie wyjezdza. wez zadzwon na policje, zaskarz mnie i matiego i bedziesz mial czyste sumienie. i przestan juz rozluzniac.

"wszyscy moga wejsc" - juz widze te tlumy walace na bf.pl w celu wysluhcania prounijnej agitacji matka :)

[/i]

Skoro to jest forum gry komputerowej to po co się porusza tematy polityczne :?:

Łamanie prawa jednak, kogoś tu obchodzi jeśli tak skutecznie usuwa się posty dotyczące piractwa komputerowego :wink:

Uważam jedynie, że na rozmowy w sprawie UE była pora, teraz jest referendum i publiczna dyskusja powinna się na razie zakończyć.

P.S.

Jak na razie to Ty wyjechałeś tu z Prokuraturą i Policją, ja nie wspominałem o tym w kontekście odpowiedzialności.

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 13:12 
Moderator forum

Moim zdaniem ta cała dyskusja jest irracjonalna i jałowa - dajcie sobie spokój bo przynudzacie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:09 

Widze ze głównie tu chodzi o "polską" ceche narodową:
PRAWO JEST PO TO, BY JE ŁAMAĆ :!:
Co część osób stosuje z uporem maniak i pcha się tam gdzie to prawo jest przestrzegane bardzo skrupulatnie :!:

Odczepcie się wiec od Preta i sami przemyślcie co wy do j.....y robicie/piszecie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:28 

Poniekąd boski_wiatr ma rację, chociaż moim zdaniem to raczej wszczepiany każdemu polakowi oportunizm.

W mojej subiektywnej opinii rozmawianie na boardzie (w hyde parku) o referendum nie jest łamaniem zasad, bo tu raczej każdy występuje w swoim imieniu a nie jakiejś grupy pro lub anty unijnej. Internet jest dla nas substytutem rozmowy na żywo - tu się spotykamy tak jak spotykalibyśmy się na ulicy, gdyby nie dzielące nas kilometry.

Jeśli więc wyszydzanie czyichś racji (nawet tych przez większość uznawanych za złe, śmieszne czy jakiekolwiek inne) nie jest łamaniem prawa, to jest napewno brakiem kultury.
Przykro to mówić, ale na tym forum jest wielu demagogów.

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:34 

Cytuj:
Poniekąd boski_wiatr ma rację, chociaż moim zdaniem to raczej wszczepiany każdemu polakowi oportunizm.

1. To nie jest cecha Polakoow, tylko kazdy tak robi :!:
Cytuj:
W mojej subiektywnej opinii rozmawianie na boardzie (w hyde parku) o referendum nie jest łamaniem zasad, bo tu raczej każdy występuje w swoim imieniu a nie jakiejś grupy pro lub anty unijnej. Internet jest dla nas substytutem rozmowy na żywo - tu się spotykamy tak jak spotykalibyśmy się na ulicy, gdyby nie dzielące nas kilometry.

2. True i dlatego zamiescilem ten temat tu, a nie np na stronie wyborczej itp. to jest forum graczy Battlefield 1942, wiec nie widze problemu z tym, zeby kazdy mogl wyrazic swoje zdanie, ja nie agitowalem, tylko prosilem o glosowanie, a kazdy i tak robi to co mu nakazuje sumienie :!:
Cytuj:
Jeśli więc wyszydzanie czyichś racji (nawet tych przez większość uznawanych za złe, śmieszne czy jakiekolwiek inne) nie jest łamaniem prawa, to jest napewno brakiem kultury.
Przykro to mówić, ale na tym forum jest wielu demagogów.

3. A kto jest twoim zdaniem takim/takimi demagogami :?: Forum sluzy do sprzeczek rowniez, bo nie ma tak, ze kazdy sie zgadza z reszta ludzi we wszytkich tematach, wiec i sposob prowadzenie jest rozny, w zaleznosci od powagi tematu i wypowiedzi... :? [/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:46 

Aiv, weź zamknij ten temat...

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:51 

Loockas napisał(a):

a czemu, bo co tobie sie nie podoba :?:
forum jest po to, zeby czasem sie sciac nie :?:
to mamy sie lizac po d**** i nie gadac nic na siebie :?:
łeee nie o to chyba chodzi, a ten temat jest drazliwy i stad te jazdy :!: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:52 

mati.pl napisał(a):
A kto jest twoim zdaniem takim/takimi demagogami :?: Forum sluzy do sprzeczek rowniez, bo nie ma tak, ze kazdy sie zgadza z reszta ludzi we wszytkich tematach, wiec i sposob prowadzenie jest rozny, w zaleznosci od powagi tematu i wypowiedzi... :?

Oj, nie zrozumiałeś mnie...
Rzeczywiście tu się dyskutuje, czasem sprzecza.

Jednakże wpływanie na innych działając na ich uczucia (odczucia), de facto polityczne, poparte krytyką innych przekonań jest właśnie demagogią... Nie wymieniam, kto, w jaki sposób, nie o to chodzi. Oczekując szacunku i zrozumienia od innych musimy ten sam szacunek okazać im :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 15:55 

Loockas napisał(a):

nie zamyka się topików, w których toczy się dyskusja, chyba ze zaczyna się wyzywanie i inne takie. A tu przecież na razie nic takiego nie ma..? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 16:48 

Cytuj:
To nie jest cecha Polakoow, tylko kazdy tak robi

Nie moge sie z tym zgodzic, chyba że.... kazdy w Polsce :!:
Za granicą prawo jest przestrzegane przez wiekszosc obywateli a u nas jest z natury odwrotnie.

Byłem a Anglii,Włoszech,Austri,Niemczech i tam jest inaczej, widać to chociażby na drogach, różnica jest astromnomiczna.
Zwyczaj łamania prawa wziął się z czasów zaboró i okupacji tyle że okupacji niema a nawyki pozostały wykorzenienie ich zajmie około 50 lat.

Popytaj ludzi któzy za granicą pracowali, przebywali dłużej, każdy ci powie że tam się przestrzega prawa na każdym kroku, przez co ludziom żyje sięłątwiej bo wiedzą co czeka ich na każdym kroku a tu w PL zgaduj zgadula.

Oby w przyszłości było lepiej :!:

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 18:17 

massca napisał(a):
TAK TAK !!!
Tez jestem ZA i namawiam do głosowania.
Nie dajcie oszołomom wygrać. Zagłosujcie jesli możecie !

Nie dajcie satysfakcji Lepperowi, Rydzykowi, Janowskiemu, Łopuszańskiemu, Giertychowi i innym ściemniaczom...

Ja jestem przeciw choć nie mam głosu , ale uznał bum twoją odpowieć gdybyś podał jeden argumęt. :P
Mój argumęt to że kiedyś Hiszpani obiecywała Unia gury złota , jakoś do dziśaj tych gur nie widać. :twisted:

I bądźcie na nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 19:20 

Walą tu jakies kryptoreklamy obowiazuje cisza wyborcza!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 20:15 

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Cytuj:
To nie jest cecha Polakoow, tylko kazdy tak robi

Byłem a Anglii,Włoszech,Austri,Niemczech i tam jest inaczej, widać to chociażby na drogach, różnica jest astromnomiczna.
Zwyczaj łamania prawa wziął się z czasów zaboró i okupacji tyle że okupacji niema a nawyki pozostały wykorzenienie ich zajmie około 50 lat.

Pffffffff... ty byłeś we we Włoszech więc wiesz jak tam jeżdżą kierowcy jasne jasne...
Cytuj:
Ja jestem przeciw choć nie mam głosu , ale uznał bum twoją odpowieć gdybyś podał jeden argumęt.
Mój argumęt to że kiedyś Hiszpani obiecywała Unia gury złota , jakoś do dziśaj tych gur nie widać.

faaajną masz pisownie

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 20:19 

TAK JEST NARESZCIE PO WIELU LATACH OCZEKIWANIA POLSKA W U.E ,WŁASNIE PODANO WYNIKI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2