Teraz jest 18 kwi 2025, 06:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 07:57 

Jak juz mówiłem tą zmianę czułości da się wyczuć :/ a myszke mam bodajze Mediatech MT112(radiowa optyczna za 170zl kupywana troche czasu temu ;) ). Poza tym rosyjski DP jest super 8) choc duzo osob twierdzi ze taki duzy magazynek daje zbytnią przewagę 8) no ale wczesniej BAR mial tylko 20 naboi. no i wreszcie konec z kamperstwem 8) no ale zapomnialem,teraz będą wjezdzac do hangaru spitfirem i będą nim kampować :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 07:58 
Moderator forum

Holman napisał(a):
clone: to bylem ja :D, rzeczywscie znalazlrem sie na dachu a zeby bylo smieszniej bylem zywy :!: dopiero 2 gi strzal mnie zdjal co nie zmienia faktu ze teleportowalem sie na dach :(

massca: mocniejsze AA mnie tylko moze cieszyc :)

LOL ;-)
Mi także wczoraj ktoś przyłożył z lufy podczas mojej bytności w "betonowym domku" i jakimś dziwnym cudem dostałem "skrzydeł" :) i centralnie tak jak stałem, pionowo zaliczyłem zwiedzanie z lotu ptaka, wylatując uprzednio przez .. dach .. :P
Faktem jest, że nowy patch dodaje wiele kosmetycznych walorów .. ale niezaprzeczalnym jest, że są także dodane walory humorystyczne ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 08:34 
Moderator forum

CloneTrooper napisał(a):
Pogralem sobie chwilke na Tobruku, i teraz widze ze po strzale z czolgu piechor przeciwnika leci wysoko do gory i spoda martwy :lol: . Co jednak przyczynia sie do tego ze jak dorwe kolesia w bunkrze , to ten przelatuje przez betonowy sufit i jest na dachu :shock: . Jak widac jedno sie poprawi, inne sie pier..niczy.

Ja na Aberdeen tak wleciałem na dach z 1 piętra (przez sufit), schowałem sie za murkiem i było qll (zostało mi z 15% energii). Co do lotów - chyba wprowadzili zmiane w czasie otwierania spadochronu. Kiedyś w podobnych sytuacjach (jak podbiła mnie bliska eksplozja) prawie zawsze zdołałem lądując otworzyć spadachron - teraz jusz nie. A rzeczywiście fajnie się po trafieniach gracze rozlatują - wczoraj na Aberdeen to było wręcz niesamowite - Axis została 1 flaga (i nie była to baza) czołgi ją otoczyły i strzelały do kazdej nowej fali respujących się (a było ich z 10) - tak się rozlatywali dookoła jak krople wody do której ktoś kamienie wrzuca. Na prawde lolowy wygląd.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 09:23 

Kilka slów do powyższego tematu

1. super sie lata jak zostanie sie postrzelonym przez czolg :) Wczoraj na stalinie wlecialem na dach super sprawa siedzialem tam przez caly mecz i jakie widoki :)
2. Zauwazyłem że spadochrony pózniej się otwieraja jak np wyleci sie w powietrze i nastepnie probuje sie uchronic przed bolesna śmiercią nie zawsze spadochron sie otworzy.
3. Podoba mi sie zwiekszona skutecznosc dzialek AA
4 jesli chodzi o czulosc myszki na ruchy to ja nie widze roznicy
Generalnie patch jest spoko ale moglby byc lepiej dopracowany w paru miejscach np jak siedze w czolgu i chce przejsc do karabinu w wiezycce to czas reakcji od nacisniecia klawisza do faktycznego pojawienia sie w upragnionym miejscu jest opozniony o okolo 1 sekunde.
Takie sa moje pierwsze odczucia.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 09:35 

Jak juz mówiłem tą zmianę czułości da się wyczuć :/ a myszke mam bodajze Mediatech MT112(radiowa optyczna za 170zl kupywana troche czasu temu ).

omfg... 170zl za jakas mysz MediaTechu zaplaciles!? Ja za MS Intelli Explorer 3.0 tyle dalem, a za ~100 mozna miec duzo lepsza od jakiegokolwiek smiecia MediaTechu - MS Intelli Optical :\

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 10:20 

Patch 1.4 jest super :]
poprawili dzwieki np. slychac spadajac e luski :)
co do czulosci myszki to wogole nie widze roznicy ;) gra mi sie tak samo dobrze :) jak na 1.31

co do przelatywania prze bunkier to fakt
wczoraj siedzialem w bunkrze i nagle luuup ktos walnol z czolgu
hmmm zdumiony bylem bo nagle bylem nad bunkrem .. juz myslamem ze to co sie dzieje to ta olawiona Smierc KLINICZNA ;)))) ale tunelu nie bylo ;]
wiec spadochron otworzylem i wbieglem jeszcze raz do bunkra
.. a tu znowu luuuuup i to samo znowu nad bunkrem (tym razem sie upewnilem ze nie ma w nim wlazu otwartego na dach bo w niekturych sa ;)) ) tak wiec cos przegieli z tym lataniem ;)

ale ogolnie patch jest dobry
a trzesienie sie obrazu przy strzalach z karabinkow daje niezly klimat ;]]]

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 10:25 

Torak napisał(a):
(...)a trzesienie sie obrazu przy strzalach z karabinkow daje niezly klimat ;]]]

Taa, a jak zmniejsza się przez to precyzyjność :?

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 10:42 

massca napisał(a):
ja pogralem na coral oczywiscie i wszyscy starzy bywalcy twierdza ze AA gunsy na lotniskowcu sa duzo mocniesze. trzeba uwazac i nisko podchodzic do ataku nad woda...

Oj massca raczej nie jak lecisz przy samej wodzie czyli jak najnizej to aa też Cię trafia :shock: a tak wogóle to teraz waląc z aa w wały piasku nie zabierasz sobie mocy :?

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 10:46 

[SPQR]Titus napisał(a):
massca napisał(a):
ja pogralem na coral oczywiscie i wszyscy starzy bywalcy twierdza ze AA gunsy na lotniskowcu sa duzo mocniesze. trzeba uwazac i nisko podchodzic do ataku nad woda...

Oj massca raczej nie jak lecisz przy samej wodzie czyli jak najnizej to aa też Cię trafia :shock: a tak wogóle to teraz waląc z aa w wały piasku nie zabierasz sobie mocy :?

Titus odczuł to na własnej skórze dzięki mnie :lol: . Akurat to, że waląc w zwały z piaski nie obieram sobie energi bardzo mi się podoba.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 10:49 

konrador napisał(a):
Jak juz mówiłem tą zmianę czułości da się wyczuć :/ a myszke mam bodajze Mediatech MT112(radiowa optyczna za 170zl kupywana troche czasu temu ).

omfg... 170zl za jakas mysz MediaTechu zaplaciles!? Ja za MS Intelli Explorer 3.0 tyle dalem, a za ~100 mozna miec duzo lepsza od jakiegokolwiek smiecia MediaTechu - MS Intelli Optical :\

Poprawka,byla kupowana baaardzo dawno temu i wg. mnie jest bardzo dobra, uwagi o smeiciach zachowaj dla siebie :evil: rownie dobrze moge to powiedziec o tojej myszce :\ myszka dobrze sie sprawuje,zero problemow a więc nie taki smieć jak moje wczesniejszy logitech

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 10:50 
Oldboy Battlefield.pl

ok moje wrarzenia
1 co do mychy - ci co cos odczuwaja (ja czuje ale mi to nie przeszkadza wydaje mi sie ze nawet jest pomocne mam logitech optical a ci co maja mx700 glebokie wspolczucia... trzebabylo 500 kupic...) pomoze wam zmiana w ustawieniach przyspieszenia myszki.

2wylatywanie przez sciany bylo i w 1.31 np w czasie meczyku widzialem na stalinie jak czesto domki pluly :) ludzmi przez sciany (najczesciej martwymi)

3 AA ma znacznie wiekra sile... teraz nie ma co nawet leciec na wprost AA zdejmuje samolot po 3 strzalach

4 karabiny trzesa ale nie zmienia sie rozrzut (albo mi sie tak wydaje) wkurza mnie ten rozblysk ktory mi zaslania 20% widoku - wtedy trzeba naprawde z pamieci w samoloty celowac...

5 blast radouis powiekrzyli? musze sprawdzic...

6 Granaty...8) stalingrad... trzeba bedzie taktyki pozmieniac... 8) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 11:05 

Okota napisał(a):

4 karabiny trzesa ale nie zmienia sie rozrzut (albo mi sie tak wydaje) wkurza mnie ten rozblysk ktory mi zaslania 20% widoku - wtedy trzeba naprawde z pamieci w samoloty celowac...

Dokładnie :!: Przez to, iż zmniejszyła się widoczność podczas strzelania ze stacjonarnych karabinów, precyzyjność strzałów również uległa zmianie.

Na patch'u 1.3.1 można było bez większych problemów zestrzelić samolot znajdujący się na granicy widzialności, teraz już to nie jest takie proste.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 11:24 
Moderator forum

KIBOL napisał(a):
Akurat to, że waląc w zwały z piaski nie obieram sobie energi bardzo mi się podoba.

To jest nas już dwóch :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 12:41 

rownie dobrze moge to powiedziec o tojej myszce

Powiedz, to sporo ludzi cie wysmieje...

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 12:56 

Ja tam mam Logitech mx 500 i jakos nie zauwazylem duzych roznic w czulosci. w ogole nie rozumiem Waszych tu problemow. jest jakby inaczej ale nie tak, zebym byl tego w 100% pewien i zeby mi utrudnialo gre. pociski jednak leca szybciej i troszke sie trzeba przestawic, to jedyny minus, ale to kwestai czasu i treningu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2