Teraz jest 1 maja 2025, 22:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 11:40 

ja nie mam. to jest we wszystkich klanach wymóg.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 11:50 

No to sie zalozy topic i w nim wszystkich przepyta ze znajomosci instrukcji :twisted:.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 12:03 

kriz napisał(a):
ja nie mam. to jest we wszystkich klanach wymóg.

Chyba mi nie powiesz, że jak twój kumpel z klanu nie kupi gry 24-26.06.2005 to go do exmember wywalisz:).
Pozatym aktywne klany pewnie mają jeszcze "ogony" czyli poumawiane mecze w CB lub innych ladderach czy CUP'ach.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 13:04 

*CQF*Darek napisał(a):
Już widze jak 100% człoknków klanów kupi za 7 dni równo full wersje.

Dam przykład na BFv w dniu premiery około 15 osób z ekipy ejw miało juz orginalną gre kilka osób kupiło ją troche wcześniej a pozostałe 10 kilka dni później.

Członkowie takich klanów jak wilda, go , enclave, ukf i kilku innych w dniu premiery BF2 także będą wyposażeni :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 17:16 

Witam Wszystkich.

Chce w tym temacie sprostowac jedna sprawe,a mianowicie dostalem juz kilka wiadomosci na gg o zlym zachowaniu mojego Klanu,jednak stanowczo zaprzeczam.Gracze,ktorzy cos tam narozrabiali,sa z Klanu PTF (Holandia,pozwolilem sobie poszukac),a my jestesmy PFT,wiec prosze o wiecej uwagi i nie pisanie wiecej w tej sprawie do mnie.Sprawa ta jest dla nas na tyle wazna,gdyz wchodzimy na scene Battlefielda i nie chcemy byc myleni z jakimis "lolkami".

Admini Klanu PFT.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 17:39 

Rufus napisał(a):
Witam Wszystkich.

Chce w tym temacie sprostowac jedna sprawe,a mianowicie dostalem juz kilka wiadomosci na gg o zlym zachowaniu mojego Klanu,jednak stanowczo zaprzeczam.Gracze,ktorzy cos tam narozrabiali,sa z Klanu PTF (Holandia,pozwolilem sobie poszukac),a my jestesmy PFT,wiec prosze o wiecej uwagi i nie pisanie wiecej w tej sprawie do mnie.Sprawa ta jest dla nas na tyle wazna,gdyz wchodzimy na scene Battlefielda i nie chcemy byc myleni z jakimis "lolkami".

Admini Klanu PFT.

Hoho nie wiedziałem że Holendrzy mówią po Polsku i notorycznie używają słów na h i k.To że pomylono literki w tagu twojego klanu nie znaczy że każdy uwierzy w bajeczkę jakich to masz świętych klanowiczów (widziałem ich osobiście "w akcji").A co do wejścia na scene to już sobie zrobiliście stosowny do zachowania image (takie jest przynajmniej moje zdanie).

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 17:52 

DaRk MaN napisał(a):

Hoho nie wiedziałem że Holendrzy mówią po Polsku i notorycznie używają słów na h i k.To że pomylono literki w tagu twojego klanu nie znaczy że każdy uwierzy w bajeczkę jakich to masz świętych klanowiczów (widziałem ich osobiście "w akcji").A co do wejścia na scene to już sobie zrobiliście stosowny do zachowania image (takie jest przynajmniej moje zdanie).

Wiec prosze o niki tych graczy i nie mam zamiaru wiecej na ten temat dyskutowac.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 18:41 

Rufus, weź to zlej było minęło. Niech nie robią syfu i gra gitara :)

Dark man, mów za siebie i nie przesadzaj z tym złym wizerunkiem.

Ja używam wulgaryzmów w życiu i będę czasami wyzywał na serwach jak mnie ktoś wkur.... . Co tam najwyżej jakaś gałka mnie zbanuje na danym serwie - nie pierwszy i nie ostatni raz.

Pozdrawiam wszystkie dzifki z forum :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 18:52 

Dzieki za wyrozumialosc sirPandora,ale nie lubie takich rzeczy.Skoro to byl ktos z mojego klanu(a mogla zajsc pomylka),chce wiedziec kto i dlaczego taka sytuacja wyszla.Nie sztuka jest obsmarowac kogos na forum.Gram juz w necie ponad trzy lata i wiem,ze sa ostre wymiany miedzy graczami,sam nie jestem swiety ale zawsze jest jakas przyczyna.Jesli to naprawde dotyczy PFT chce to wyjasnic przynajmniej wewnatrz Klanu dlaczego tak sie stalo i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 18:54 

Jeśli już ktoś coś chce komuś zarzucić, to niech postara się o jakąś skromną dokumentację (screeny, logi). Mowię na przyszłość, bo coś czuję, że to nie ostatni incydent ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 18:56 

Kriz przeprowadziłeś się do Krakowa?

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 19:15 

sirPandora napisał(a):
Kriz przeprowadziłeś się do Krakowa?

tak, a co? :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 19:28 

sirPandora przecież napisałem że takie jest moje zdanie :D

Co do tych nicków to między innymi nie podałem dlatego że niemam udokumentowanego zachowania obu tych delikwentów na screenach,ale obiecuję że przy następnym takim zajsciu postaram się o nie.Natomiast tobie Rufus radzę patrzyć kogo się przyjmuje do klanu a nie pierwszego lepszego chama...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 19:50 

DaRk MaN napisał(a):
sirPandora przecież napisałem że takie jest moje zdanie :D

Co do tych nicków to między innymi nie podałem dlatego że niemam udokumentowanego zachowania obu tych delikwentów na screenach,ale obiecuję że przy następnym takim zajsciu postaram się o nie.Natomiast tobie Rufus radzę patrzyć kogo się przyjmuje do klanu a nie pierwszego lepszego chama...

Oj mily kolego,chyba troche przesadzasz,ale w sumie to nie moj problem tylko Twoj.Przyszedles na forum sie poskarzyc,ze ktos Cie zabijal nie wiesz kto, napewno odrazu jak sie zalogowales zostales zwyzywany tak sobie dla checy,bez przyczyny dziwna sprawa.Moja rada dla Ciebie wyluzuj troche,nie spinaj sie tak i nie przejmuj rola.
Zeby nie ciagnac dyskusji,bo jest dretwa ja osobiscie przepraszam Ciebie,ze ktos z PFT,a moze z PTF zabijal Ciebie i obrazil.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 20:35 

Buehehe toś mnie rozbawił,nie skarże się tylko staram przyczynić do wytępienia chamów i prostaków z BF2,których świetnym przykładem jest twoich dwóch klanowiczów nie wyzywających jedynie mnie ale i innych polaków przebywających w tamtym czasie na serverze za zwrócenie uwagi za notoryczne TK (niema to jak detonować swój heli po wystartowaniu).

Proponuje zakończyć temat z klanem aniołów PFT bo niema on sensu,życze wam serdecznie aby więcej nie zdażały się wam takowe przygody.

Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2