Teraz jest 2 maja 2025, 00:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 01:15 

TomekDeF napisał(a):
RE:jezus marja i taki ktos mieszka w Poznaniu
mu nie chodzilo o wymagania sprzetowe Einstainie......

No nie wiem czy wiesz, ale to gdzie ktoś mieszka nie ma znaczenia, a błąd (nieuważne przeczytanie postu, niezrozumienie czegoś) może popełnić każdy...ale nieeee...ty zamiast spokojnie wytłumaczyć rzuciłeś się na mnie jak wilk (po co spokój? lepiej wyśmiać kogoś) !

RE:I Wy się dziwicie skąd się bierze negatywny stosunek do "nowych"?

Ja się przestaje dziwić :evil:

ja sam jestem nowy, mam cierpliwośc, ale ty mnei tym poprostu rozbroileś na całej lini, wybacz ale naprawde poprostu ja wtedy niebyłem spełna rozumu :lol: a co do miejsca zamieszkania to ci powim że bede za tobą murem stawiac, bo w normalnych sytułacjach pr0znaniacy trzymają się razem :]

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 01:20 

Od siebie dodam jeszcze tylko tyle, że posta napisałem bez głebokiego zastanowienia (tak to jest jak pisze się posta na tym i jeszcze innym forum o zupełnie innej tematyce...poprostu kontekst gdzieś się traci...) się i teraz zrozumiałem, że nie chodzi o wymaganie sprzętowe...ale na przyszłość Vesp3r proponuję, żebyś się tak nie pienił (mam nadzieję, że cię nie uraziłem) .

RE:ja sam jestem nowy, mam cierpliwośc, ale ty mnei tym poprostu rozbroileś na całej lini, wybacz ale naprawde poprostu ja wtedy niebyłem spełna rozumu a co do miejsca zamieszkania to ci powim że bede za tobą murem stawiac, bo w normalnych sytułacjach pr0znaniacy trzymają się razem :]

Cieszę się, że już nie ma problemu i panuje zgoda :D .

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 01:26 

Okota napisał(a):
nie podoba nam sie jak ktos nowy wchodzi na forum i sie wymadrza...
jakbym przyszedl do ciebie do domu i powiedzial ze nie masz gustu ani wyczucia smaku to co...?

Pozwolę sobie użyć Twojej Okotowej wypowiedzi :wink: , bo chodziło mi o to właśnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 01:36 

Headshot napisał(a):
Okota napisał(a):
jakbym przyszedl do ciebie do domu i powiedzial ze nie masz gustu ani wyczucia smaku to co...?

Pozwolę sobie użyć Twojej Okotowej wypowiedzi :wink: , bo chodziło mi o to właśnie :)

To jeszcze poczytaj odpowiedz na tą „okotową wypowiedz”, a może dojdziesz do wniosku że jednak nie dokładnie Ci o to chodziło…

Dodam jeszcze, że nie podoba mi się sąsiadka z trzeciego piętra.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 01:39 

TomekDeF napisał(a):
Od siebie dodam jeszcze tylko tyle, że posta napisałem bez głebokiego zastanowienia (tak to jest jak pisze się posta na tym i jeszcze innym forum o zupełnie innej tematyce...poprostu kontekst gdzieś się traci...) się i teraz zrozumiałem, że nie chodzi o wymaganie sprzętowe

W porządku, popełnić błąd jest łatwo, trudniej się do niego przyznać.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 10:16 

UMP napisał(a):
Okota napisał(a):
proste..
wiec teraz prosze zaniechaj swych wywodow ok?

„Gość w dom Bóg w dom”

Słuchaj, gdybym wiedział, że to jakieś prywatne, zamknięte forum i zobaczyły gdzieś drzwi z wizytówką „Okota & co” to pewnie bym chociaż zapukał. A tak widząc publiczne forum dotyczące gry, z którą właśnie rozpoczynam swoja przygodę, rejestruje się i zabieram głos w interesujących mnie tematach. Oczywiście możesz się z moimi wypowiedziami nie zgadzać, jednakże w takim wypadku prosiłbym o jakieś merytoryczne argumenty, a nie frazesy rodem z PRL-u.
Pamiętaj drogi kolego, iż data przyłączenia do forum nie świadczy o niczym innym jak tylko o chwili, w której dana osoba zarejestrowała się na forum. Wszystko inne weryfikuje rzeczywistość…

Pozdrawiam.

UMP swiete słowa.... a co do starych forumowiczow: to ze nowy to nie znaczy ze głupi i nie ma swojego zdania! Wy myslicie ze jak macie wieksza liczbe postow i starsza date przylaczenia do forum to juz mozecie wszytko? Jak tak to powodzenia w dalszym zyciu zycze....

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 10:40 

Morgus... nie jest prawdą, że każdy nowy jest z góry skreślony i dobrze o tym wiesz. Można już skończyć tą dyskusję, bo do niczego ona nie prowadzi. Zauważ, że czasami różne wypowiedzi potrafią być lekko irytujące, także tych starszych userów (oj mnie to już na pewno :wink: ).

UMP: Czytałem Twoją odpowiedź na to, co napisał Okota, ale takie jest moje zdanie i przykro mi, ale nie zmienię go ze względu na to, że Tobie to się nie podoba... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 13:47 

żadko to mówie ale okota ma racje, wiecej pokory panowie nowi. Bo narazie jedyne co pokazujecie to wymądrzanie się i jakieś poronione akcje na serwerach (NIE WSZYSCY). Tym na szacunek i uznanie nie zapracujecie. Rozumiem ,że byliście wszechmistrzami swiata w grach z których tu przyszliście, ale na tej "scenie" jeszcze nic ciekawgo nie pokazaliscie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 15:39 
Oldboy Battlefield.pl

swiete slowa abe...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 16:55 

ehh edit i jednak tego co mam ochote nie napisze. to takie gadanie o niczym w sumie.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 16:58 

aBe napisał(a):
żadko to mówie ale okota ma racje

Chciałbym coś publicznie ogłosić 8) Jestem świadom moich słów i biorę za nie całkowitą odpowiedzialność - uwaga, uwaga: ZGADZAM SIĘ Z OKOTĄ :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 17:15 
Moderator forum

Okota napisał(a):
swiete slowa abe...

Spamer Okota (i nie tylko) w pełnej krasie? Może pora zamknąc topic?

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 19:39 

aBe napisał(a):
Rozumiem ,że byliście wszechmistrzami swiata w grach z których tu przyszliście, ale na tej "scenie" jeszcze nic ciekawgo nie pokazaliscie.

Obiecuje, że jak dziś wejdę na serwer to zaprezentuję trzy fikołki w przód trzy w tył i jeszcze szpagat dołożę…

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 19:42 

_XENA_ napisał(a):
Okota napisał(a):
swiete slowa abe...

Spamer Okota (i nie tylko) w pełnej krasie? Może pora zamknąc topic?

Myślę, że masz racje, tym bardziej, że "Okota&co" poza pustymi hasłami nawet nie próbują podjąć merytorycznej dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 20:34 

UMP napisał(a):
Myślę, że masz racje, tym bardziej, że "Okota&co" poza pustymi hasłami nawet nie próbują podjąć merytorycznej dyskusji.

Może dlatego, że czasami po prostu się nie da... :roll: Bardzo proszę moderatora o zamknięcie tematu, ponieważ do niczego on nie prowadzi i dalsza dyskusja jest bezsensowna.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2