BB napisał(a):
Z tym samolotem to chyba najwieksza bzdura jaka slyszalem o tej grze. Nie masz czasu na sklady ? lol to po co grasz ?
Lotny to widac nie jestes. Glupich nie sieja. Gram tak jak gram bo lubie. Ja nikomu nie bronie zeby gral w zespole. Ja nie musze, szczegolnie na publiku. Co innego klanowki. Cala dyskusja jest o wykonywaniu rozkazow nie wiadomo kogo, a nie czlonka klanu ktorego znasz.
BB napisał(a):
Jesli sie lata mysliwcem prosta sprawa, zakladasz sobie sklad i go blokujesz wstep do niego innym. Jesli commander jest kumaty widzi na liscie skladow samolot i dostajesz rozkazy. Duzo latwiej jest tak kogos ubic, commander ma UAV albo SCAN i widzi najwieksze skupiska wroga, ale podstawa niestety jest to zeby byl kumaty.
Wystarczy sledzic mape podczas lotu. Widzisz ze znika flaga twojego zespolu lecisz nac cel, rzut szybki oka czy nie ma tam twoich ludzi.. lapiesz cel.. zrzucasz, kosisz, czesto bronisz flage. Kumatych poza tym ze swieca szukac.
BB napisał(a):
Jesli latasz mysliwcem 2 osobowym to ewentualnie szukasz swojego gunnera na liscie graczy i dajesz mu zaproszenie do swojego skladu.
Sporadycznie latam dwuosobowymi pomimo lepszych bomb, za dretwo robi sie nawroty nad cel ktory czesto z dzialka wykanczam jak bomba niechcaco nie trafi.
BB napisał(a):
A odnosnie snipera to nie raz widzialem jak kolesie na serwerze tworzyli sobie sklad "Only Snipers", porozumiewali sie miedzy soba itp. Czyli jednak sie da grac Teamowo.
Co kto lubi.
BB napisał(a):
Na koniec ode mnie 4 slowa PRZERZUC SIE NA KŁEJKA.
Ja nikomu bym tej gry nie polecal, ale jak grasz to twoja rzecz. Jak dla mnie lipa.