Teraz jest 23 cze 2025, 08:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Lolki ??
PostNapisane: 6 lip 2005, 01:15 
Moderator forum

http://www.nvision.pl/forum/index.php?showtopic=19610&st=0&p=255767&#entry255767

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 01:20 

To są zwykli innowiercy.
Może kiedyś nazwano by ich poganami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 01:32 

ilu ludzi tyle opini , BF ma swoje grono wielbicieli ( chociaż można to zastąpić słowem "fanatyków") i tak samo zapewne wygląda scena ET . Przy okazji , mało mamy już tematów na temat porównań ?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 01:45 

Ale zastanawia mnie po co takie tematy powstają :) wiadomo, że częśc bedziez za ta grą a druga za tamtą... w ten sposob beda dyskutować na forum... później jak to zwykle bywa przejdą do kłotni... a pozniej sie powyzynają na ulicach :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 02:48 

Co was obchodzi opinia jakichs ludzi na jakim forum... W sumie nic takiego strasznego o tym BF2 nie pisza. Topic typu wyzszosc swiat wielkanocnych nad swietami bozego narodzenia. pfff

A tak calkiem btw, nie chce mi sie tam rejestrowac (xena mozesz podac link do naszej dyskusji nt. ich dyskusji), ale ET wcale nie ma takich malych wymagan, jesli chce sie uzyskac jakas stala liczbe klatek na przyzwoitym poziomie (czyt. 60+), bo engine q3 nie jest przystosowany do map z duzymi otwartymi przestrzeniami ET i nawet na mocnym sprzecie FPS-y w niektorych miejscach potrafia poleciec niezle na ryj... Fakt, ze np. kart z pixel shaderami w wersji X nie wymaga, ale kiedy ta gra wyszla? 2 lata temu...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 08:56 

XENA tam się wypowiadają dzieci 11sto letenie :lol:
kasy z butelek nie mają i chcą we wszystko grać za "friko" bo myślą ze to P2P gry robi :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 09:01 

Kiedyś na forum Operation Flashpoint zarejestrował się taki właśnie "lolek", tylko po to, żeby swoim "buhahahahaha" wyśmiać OFP i ukazać jej słabość względem... Unreal Tournament!!!!

Pomijając wszystko inne, paru ludzi ze sceny udało się tamże, aby przedstawić poganom zalety jedynie słusznej wiary, jak również wskazać na bezcelowość porównań jednej, jak i drugiej gry.

"Panowie" byli jednak niereformowalni, a skończyło się na tym, że zaczęli się grupowo rejestrować na naszym forum i złośliwie spamować. Przez jakieś dwa tygodnie robili burdel, który potem sprzątać trzeba było ze cztery kolejne.

Ogólnie - nie polecam.

Ostatnio edytowano 6 lip 2005, 09:12 przez Shelton, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 09:08 

oczywiście , żę ET i nie ma co się nawet zastanawiac i dyskutować . Et ma swoją renomę - ogromną. Gra ma fajne wymaagnia, jest super rozbudowana. A BF2 to taka pociwana gra, z ładną lecz nie po0trzebną grafa, duże wymagania, dużo mniejsza grywalność.

ale i tak i tak COD jest najlepszy :] , i like this shit ^^

Kto moze mi to przetlumaczyc "na nasze" ? Bo w tamtym wykonaniu lapie polskiego ^^.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 09:27 
Moderator forum

Znaczy że gość nigdy nie grał w BF2 i nie wie jak wygląda rozbudowana gra. Jeśli ma niepotrzebną grafe to po co tyle topiców o tym i innym sprzęcie? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 09:45 

Prawda jest taka ze wola ET, bo jest to gra 100% darmowa i z mniejszymi wymaganiami sprzetowymi.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 09:46 

Trzeba by sie zastanowić gdzie jest granica dobrej zabawy w daną grę, a gdzie fanatyczne granie po 19 godzin dziennie żeby być najlepszym.
Pamiętam jakieś 2 lata temu zebraliśmy ekipe wypiliśmy po piwie i poszliśmy do kafejli na lanik całonocny, mieliśmy grac w BHD i demo BF42, Pan z kafejki stwierdził ze kompy na sali są leciwe, i zaprowadził nas do piwnicy, gdzie było 1,7 m wysoko i było pelno rur. Było tam 12 kompów, wypasionych. Okazał osie że sa to kompy gości z domu, jakiegośklanu CS któy tam gra meczei trenuje. Zasiedliśmy za tymi kompami i zaczęliśmy instalować giery. Jak juz wszystko było gotowe, okazało sie ze jest na nieparzyście, wtedy pojawił sie jeden z włascicieli tych kompów, odpalił sobie jednego i zaczął grac w CS. Zagadałem do niego, czy nie pyknął by z nami i wtedy zobaczyłem oczy maniaka - poaptrzył na mnie z taką pogardą i ironią, jakbym mógł jedynie wyliżac mu buty. Powiedział że to nie jest gra dla niego i nigdy nie będzie. Okazało sie że gość prawie mieszka w tej piwnicy, nie chodzi do szkoły, matka niewie gdzie jest, oczy miał jakby spawał tydzień bez maski. Pamiętam jak pokazywał nam bieganie z nożem i jego podniete keidy zakosił kogoś. Pożniej my zaczęlismy grac, a on ze słuchawkami na głowie klał i wali pięsciami po klawiaturze, co godzine pytając nas czy jeszcze gramy w to gówno :))).
Dla takich ludzi nie istnieje inna gra jak ich ulubiona. Ciężko znaleśc granice i popatrzyć szeroko na problem. Sam osbiście zastanowiłem sie nad sobą kiedy zajazylem że mma w kompie od roku tylko jedną grę, i najgorsze że nie chce mieć innej:)))). No ale sie zmieniło i ma teraz 2 gry w kompie:).

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 10:06 

slusznie zauwazyliscie, ze et ma renome bo jest darmowe i ma male wymagania. Tak samo bylo z CSem. 1.5 mial byc super hiper a jednak go wyparl 1.6(ponoc przeklety na wieki) potem cs:s, ktory jeszcze sie nie wybil ponad 1.6 tylko dlatego, ze nie jest ukonczony. Ja wole jednak wydac na gre 130zl i sie swietnie bawic niz za friko pocinac w ET :P Et jest tak na prawde quakiem/unrealem ino z inna tematyka

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 11:43 

hmm a co to jest ET ?? Bo Battlefielda znam jeszcze z czasów 1942 w którego troszkę pogrywałem. He, he troszkę... to troszkę za delikatne określenie. Sorry za pytanko ale odkąd zacząłem pracować w firmie piszącej soft - nie mam czasu na sledzenie rynku gier. Choć na wieść o Battlefield 2 zwolniłem się z pracy i pojechałem do Media - wiadomo po co.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 13:45 

PavloZ, ET to skrót od Enemy Territory. Z początku gra miała być wydana jako dodatek do Return to Castle Wolfenstein, ale wyszło na to, że ET zostało wypuszczone do sieci jako samodzielna gierka multiplayer.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 14:47 

Wybaczam IM ponieważ porównywali BF2 do ET a nie BF1942 do ET bo bym ich zbluzgał. Swoja drogą nie zdziwiłbym się jakby kolesie wypowiadajacy się o BF2 a grający w ET nie pograli nawet w demo BF2.
ET to można przyrównać do Q3 bo jak dla mnie rózna imo tylko sceneria a Q3 bije tutaj pod zgledem fantazji.....

eh a miałem dwa słowa napisać ...wracam do obrazków

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2