Teraz jest 27 lis 2024, 11:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2003, 04:07 
Moderator forum

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi ci tutaj - prześledziłem całą dyskusję ze 2 razy i dalej nie jarzę...

A co do złośliwości - nie da się ukryć, że potrafie być złośliwy, chociaż często się uciekam do autoironii - jak w tym wypadku zrobiłem...

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2003, 09:41 

_XENA_ napisał(a):
Nie za bardzo rozumiem o co chodzi ci tutaj - prześledziłem całą dyskusję ze 2 razy i dalej nie jarzę...

A co do złośliwości - nie da się ukryć, że potrafie być złośliwy, chociaż często się uciekam do autoironii - jak w tym wypadku zrobiłem...

Szkoda ze sie nie doczytales. W topicu do ktorego podalem link wyjasnilem dlaczego nie uzywam irc'a, a Ty od razu walisz o braku umiejetnosci, a tak sie skalda ze pracuje w firmie w ktorej nie obca jest informatyka i znam wiele programow (w tym tez irc choc nie moge uzywac). Sam musze korzystac z 2 kompow, a juz cos przebakuja o trzecim. Poza tym nie lubie miec smietnika na pulpicie, szczegolnie w trayu, dlatego tez nie moga jak wiekszosc ludzi posinstalowac sobie 1000 programow dzialajacych w tle.

Mam nadzieje ze moj post wyjasnil Ci o co mi chodzilo.

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2003, 10:44 
Moderator forum

Wiesz - nie sam bierzesz udział w tej dyskusji - jest jeszcze pare innych osób które tu zabrały głos. Ja pisałem w liczbie mnogiej (więc nie tylko o tobie)...

Poza tym uważam że czaty są dla ludzi którzy nie potrafią używać IRC-a. Może to i lepiej - podnosi to nieco pozimom na IRC-u - mniej jest przypadkowych osób. A swojego zdania nie zmienie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2003, 10:53 

_XENA_ napisał(a):
Wiesz - nie sam bierzesz udział w tej dyskusji - jest jeszcze pare innych osób które tu zabrały głos. Ja pisałem w liczbie mnogiej (więc nie tylko o tobie)...

Poza tym uważam że czaty są dla ludzi którzy nie potrafią używać IRC-a. Może to i lepiej - podnosi to nieco pozimom na IRC-u - mniej jest przypadkowych osób. A swojego zdania nie zmienie.

Twoje prawo, ale brniesz w zlym kierunku z twierdzeniem o pozniomie, rownie dobrze moge napisac, dobrze ze nie wchodzisz na chat bo zanizalbys poziom ewentualnej dyskusji. Zastanow sie nad tym co piszesz, bo najzwyklej w swiecie obrazasz ludzi. Szanowalem do tej pory Ciebie i Twoje poglady, teraz zmienilem zdanie. Nie bede wiecej z Toba rozmawial na ten temat, bo nie widze sensu.

BTW Czytaj dokladnie co pisze
marcinek napisał(a):
Nie wiem jak inni i dlatego nic o nich nie napisze.

Ja w tej liczbie mnogiej znajduje sie, wiec zabralem glos, ze inni tego nie zrobili ich sprawa, ja poprostu nie pozwole zebys mnie obrazal swoimi wypowiedziami.

EOT

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2003, 11:08 

dla mnie ten czat moze byc bedzie mozna pogadac :)

Ravenelle Renouveau...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2