Teraz jest 26 lis 2024, 13:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 13:02 
Moderator forum

Zrób 2 giga wolnego na partycji gdzie masz zainstalowaną grę a patch się instalnie (długo to trwa, ale się udaje).

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 13:11 

u mnie nowy patch zainstalowal sie dobrze (w przeciwienstwie do 1.01 :p) tera mam wersje 1.1.2484.0 ale jakos roznic nie widze :? no oprucz napisu wersji w grze :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 13:12 
Moderator forum

Krężel napisał(a):
Po wejsciu w document and settings i w profil okazuje sie ze nie mam katalogu ustawienia lokalne.

Ustawienia lokalne, to o ile pamiętam, katalog z parametrem hidden - po ludzku - ukryty. Aby go zobaczyć należy włączyć pokazywanie ukrytych katalogów.

Dowolne okienko eksplorera windows -> górne menu Narzędzia -> Opcje Folderów -> zakładka Widok -> Ukryte pliki i foldery -> klikasz na Pokaż ukryte pliki i foldery..

No i OK trzeba żeby zatwierdzić :P

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 13:25 

ok -dziala :D

co prawda nie znalazlem tego w ,,widoku,,
tylko w panelu sterowania - opcje folderow

ladnie sie zainstalowalo i Wydaje mi sie ze wszystko gra:)

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 15:41 

mam 14GB miejsca na partycji z gra i nic, instaluje 1.02 na 1.01 i zima, dalej mam ten blad o nieudanym patchowaniu...pozostaje mi kopiowac gre od brata i zmienic cd-keya znowu :roll:

Tytuł: Re: :|
PostNapisane: 16 lip 2005, 16:20 

Krężel napisał(a):
siema.Tez mam problem z instalacja patcha.- ,,aktualizacja nieudana,,
czytalem sobie ten topik i mialem zamiar wykorzystac ten sposob z kopiowaniem plikow.
Po wejsciu w document and settings i w profil okazuje sie ze nie mam katalogu ustawienia lokalne.
Jestem tempakiem jesli chodzi o kompy.plik pewnie jest gdzies ukryty.
Jak go ,,zmaterializowac,,? bo chyba Musze go miec?
(jak wpisuje w kompowej wyszukiwarce nie namierza takich plikow jak patch.exe czy ustawienia lokalne)
Ratujta mnie bo se chce w BF popykac
pozdro

Może masz zamiast ustawienia lokalne "Local Settings" :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 19:17 

zainstalowałem patcha 1.02 tym samym sposobem jakim robiłem to wcześniej bo normalnie sie nie dało. I wszystko jest chyba ok tylko ze grać teraz nie moge bo ping mam ponad 500 HWDNEO!!!!!

Czy z neostradą naserio nic nie da sie zrobić? :/

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 20:02 

U mnie się zainstalowal gnój 1.01 dopiero jak zwolnilem ciut ponad 2GB. :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 21:17 

Baxspace napisał(a):
Czy z neostradą naserio nic nie da sie zrobić? :/

da sie.... dzwon do nich ciagle... :P :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 22:02 

Na stronie 3dgamers jest najprawdopodobniej dobrze działający instalator patch'a.:) Patch został zainstalowany u mnie poprawnie mimo wcześniejszych niepowodzeń. (Próby na pliku m.in. z witryny http://www.ea.com, fileplanet.com itp.).

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 23:07 

Miałem identyczny problem jak pozostali użytkownicy.
Z internetu do kompa wdarł mi się wielki syf, co nakłoniło mnie do formatu a przy okazji ponownej instalacji gry.
Jeszcze przed tymi czynnościami, po zarzuceniu instalatora wyskakiwał błąd o nieudanej aktualizacji.
Po zainstalowaniu windowsa ponownie, a później BF'a 2 zarzuciłem patcha i okazało sie iż wszystko jest OK. Aktualizacja przebiegła zgodnie z planem, a instalowałem instalatorem przygotowanym przez EA.
Dodam że wersje 1.01 zainstalowałem przez kopiowanie 4 plików do katalogu z grą a następnie klikaniu w patch.exe i czekaniu..

W sumie sam już niewiem z czego to wynika...
Ale ciesze sie grą, jak przeżuciłem się o wersje wyżej to ze 300 serwerów rankingowych więcej mi znalazło, a wyszukuje tylko te same wersje...
Co do pingów to po tychże czynnościacvh o których wspomniałem, największy ping miał co prawda 2600, lecz był to jakis cholernie beznadziejny serwer.. Reszta do 300 góra dochodziła. Najmniej ile znalazłem miał jakiś niemiecki serwer wspierany przez EA, zaledwie 50 ping. Posiadam neostrade 512, a wyświetla mi prędkośc 786,4 Kb/s

To tyle ode mnie. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 23:15 

Maciomaniak napisał(a):
Posiadam neostrade 512, a wyświetla mi prędkośc 786,4 Kb/s.

eh to jaki ty masz modem? bo ten sagem 800 to max 655 kb/s :? gdzie ci to wyswietla? :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 23:28 

Mam Neostrade od ponad roku. Kolega kupił na początku tychże wakacji identyczną jak ja mam, jednakże u niego wyświetla 620,3 Kb/s.

Macie poniżej screen'a, aby udowodnić. Na samym początku miałem 512, następnie 642, a już na końcu zwiększono mi o te 130 i mam 786,4. Internet chodzi naprawde szybko... Zaskoczyło mnie tylko iż wszystko to było automatycznie. Mam Sagem'a model F@ST 800-840.

Obrazek

Nie wiem jak to jest na tym drugim modelu modemu, ale nie róbmy OffTopic'u.
Co do BF2 to zastanawia mnie ten fakt z ponowną instalacją gry. Wszak słyszałem że jest to zalecane przed każdą instalacją patcha. Może u siebie także spróbujcie. Co to za problem skopiować folder "Profiles" gdzieś ba pulpit, a następnie wgrać?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 23:32 

nom przeinstaluj gre... ale nie mosisz nic kopiowac :) ehh ja mam ten modem co ty i ja maks mialem 540 kb/s .... tylko ja mam te opramowanie od neo :P lepiej kozystac na samym sterowniku do modemu?? plizz o odp :P :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 23:50 

U mnie i na oprogramowaniu od Neo, i na samym sterowniku nie widac różnicy, aczkolwiek wole sterownik sam gdyż jest mi wygodniej kilknać "Wybierz numer" i mieć z głowy.
Nie ma żadnej różnicy, róbta co chceta... zastanawia mnie także dlaczego każdy ma inna prędkość. Czyżby to wynikało z jakiegoś błędu?

Dodam iż kolega ma ten drugi model modemu. Wymieniliśmy sie, i u niego prędkośc wzrosła ze 160 (bo ma neo 128) na 285,9 Kb/s, natomiast u mnie spadła z 786,4 na 655 Kb/s, tak jak wspominałeś. Może mam cudowny modem :D ?
Mimo wszystko mniejsza z tym... cieszmy sie tym co mamy ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2