Teraz jest 27 lis 2024, 12:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2003, 17:09 

eee gowno to nie brzydkie słowo kazdy je przeciez codziennie widzi.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2003, 22:34 

To ja wam opowiem najbardziej chory mój sen....

Śniło mi się że jestem na rzeczywsitym polu walki i dostałem prikaz przejęcia jakiejś flagi... Wziąłem sobie oczywiście to do serca i chciałem tam od razu wyruszać. Okazało się że to jest jednak baardzo daleko dlatego wziąłem.....autobus :lol: Zajmując miejsce siedzące nagle zauważyłem że karabin mi spod płaszcza wystaje... Jadąc cały czas miałem schizę że ktoś mnie przyuważy...... Po dotarciu na miejsce okazało się że był to .... kościół, na którym akurat odbywała się ceremonia pogrzebu żołnierza przeciwnej drużyny..... Zebrało się tam całe dowódctwo... to nie namyślając się chciałem wyciągnąć broń a tu okazało się że zamiast karabinu mam .... bazookę.... Tak więc wywaliłem w jednego takiego generała.. a potem w trakcie przeładowywania wszyscy się na mnie rzucili z.... gromnicami....buuu ale to była okropna śmierć :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2003, 23:24 

ty ja mam gorsze sny

jade w autobusie i spotkałem kumpla starego który mi dał mi 2 colty commando i plecak nabojów i gdy wystiadłem z autobusu zobaczyłem że mnie mafia goni (ruska) i zavczeli do mnie strzelac(i to teraz bedzie najleprze)i jak przejechały obok mnie 2 hondy z 2 ruskami w każdym samochodzie i zaczeli do mnie strzelac i nagle wykonałem slide-showa i zdjełem rusków z samochodów i tylko było słychać świsty kul koło mojej głowy...dalej juz nie pamietam bo brat mnie obuził jak grał w Couner-Strike'a po lanie...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2