Teraz jest 4 mar 2025, 00:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:09 

Zuchwali posiadacze orginlnej wersji gry BF2, obroncy Polskiego prawa zacznjcie od siebie!!

a ktory z was ma orginalnego Windowsa?
kto z was slucha kupionych mp3?
kazde oprogramowanie macie legalne?
nie przechodzicie na czerwonym swietle?
parkujecie tylko w mniejscach dozwolonych?
zachowujecie cisze nocna miedzy 6 a 22?

Mam orginalna wersje tej gry dlatego ze gram w klanie, nie utozsamiam sie z tymi gosicami, macie kompleksy i dlatego gnebicie posiadaczy piratow? wiekszkosc pewnie gra lepiej od was,

niestety jest to jedyne wieksze formu o grze BF2, niedlugo ruszy stronka i formu gry BF2, gdzie nikt nie bedzie pytal czy msza orginal tylko jak grasz i co mozesz wniesc do gry BF2 i podzielic sie tym ze wszystkimi,

co do EA to nie warto sie z nimi jednoczyc oni robia to tylko dla kasy, trzeba ich pogonic by usuneli bedy gry ktorych jest masa, siedza tylko nie przejmujc sie nami graczami i licza kase ktora wydalismy na ich gre, w przeciwinstwie do Bizarda.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:15 

spiracisz jedną gre to spiracisz inne . Uprawiasz hipokryzje i otwarcie kłamiesz , usiłujesz wybielić działania piratów , porównując działania EA z inną firmą .Bzdura do potęgi N-tej

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:19 

Wasili Czapajew napisał(a):
spiracisz jedną gre to spiracisz inne . Uprawiasz hipokryzje i otwarcie kłamiesz , usiłujesz wybielić działania piratów , porównując działania EA z inną firmą .Bzdura do potęgi N-tej

zastanow sie w jaki sposob mamy oceniac ich dzialanie jak nie przez porownanie do konkurencji ... ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:24 

To jest forum poświęcone grze BF 1942, BF: Vietnam i BF: 2. Gówno mnie to obchodzi, kto ma oryginalną Windę (niestety już nie ja), kto nie ma problemów z mp3 (niestety ja mam), kto nie przechodzi na czerwonym świetle (u mnie w mieście jest tylko jedno miejsce z sygnalizacją świetlną, często się psuje, jednak gdy działa to się do niej zawsze stosuje), kto parkuje w miejscach dozwolonych (nie mam prawa jazda, 15-latkom nie dają) i kto zachowuje ciszę nocną (zachowuję, nie jestem specjalnie imprezowy).

I dlatego gówno Cię to powinno obchodzić. Bo tematyka tego forum to gra komputerowa a nie OS czy mp3. Jesli znajdziesz forum poswiecone fanom Windy to tez bedziesz sie pytac, kto ma oryginalnego BF'a?

Aha, chciałbym coś dopisać jeszcze. Temat trzeba zamknąć. A wiecie dlaczego? Napewno nie dlatego, ze na forum nie mozna rozmawiac o piratach - to bardzo wazny problem. Ale skończy się to tak - do strony popierajacej piratow nie dotrą argumenty strony przeciwnej i vice versa. Zawsze tak będzie. I dlatego ta dyskusja jest bez sensu

Takie jest moje zdanie i możesz mieć je głęboko w dupie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:28 

no kórde , a dlaczego nie skomentujesz mojej wypowiedzi w świetle całego swojego poprzedniego bełkotu ?

interesują mnie następujące zwroty :

niedlugo ruszy stronka i formu gry BF2, gdzie nikt nie bedzie pytal czy msza orginal tylko jak grasz i co mozesz wniesc do gry BF2 i podzielic sie tym ze wszystkimi,

oraz

Zuchwali posiadacze orginlnej wersji gry BF2,

cholernie mnie interesuje kontekst.

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:35 

Cytuj:
niedlugo ruszy stronka i formu gry BF2, gdzie nikt nie bedzie pytal czy msza orginal tylko jak grasz i co mozesz wniesc do gry BF2 i podzielic sie tym ze wszystkimi

wystrzegajcie się tego, szkoda psuć atmosferę sceny.
wiecej sie nie wypowiadam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:36 

Może poprosisz jeszcze adminów tej jedynej właściwie polskiej strony poświęconej grze Battlefield o założenie na forum nowego działu "kącik pirata"? Na pewno ucieszą się trafiający na nasze forum oficjele z EA Polska. Jak ci się coś tuttaj nie podoba spróbuj powyjeżdżać z pirackimi wersjami na zagranicznych stronach poświęconych Battlefieldowi jak i innym grom. Życzę powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:40 

Czyli nie będziesz miał nic przeciwko jeśli okradnę Cię w biały dzień i będę o tym rozgłaszał wszem i wobec?

PostNapisane: 19 lip 2005, 19:41 

sorki za mala zmiane w Twoim tekscie - wypunktowałem Twe pytania bym mógł czytelniej odpowiedzieć

okurusaki napisał(a):

1. a ktory z was ma orginalnego Windowsa?
2. kto z was slucha kupionych mp3?
3. kazde oprogramowanie macie legalne?
4. nie przechodzicie na czerwonym swietle?
5. parkujecie tylko w mniejscach dozwolonych?
6. zachowujecie cisze nocna miedzy 6 a 22?

Mam orginalna wersje tej gry dlatego ze gram w klanie, nie utozsamiam sie z tymi gosicami, macie kompleksy i dlatego gnebicie posiadaczy piratow? wiekszkosc pewnie gra lepiej od was,

1. ja mam
2. w znaczej wiekszosci to moje mp3 sa to zgrane z (moich oryginalnych) plyt - nie napisze ze wszystkie bo nie jestem pewien - na dysku mam bardzo malo muzyki, jak juz slucham to jest to radio przez net
3. w znacznej wiekszosci (nie napisze w 100% bo raczej mam jakieś sharewary ktorych nie skasowalem po wymaganym czasie), system, antywirus, wszystkie (kilkanascie jesli nie kilkadziesiat) gier ktore zebralem przez kilka lat
4. nie, nie przechodze - tak samo jak i nie przejezdzam, przepisy ktore czasem łamie to sa to te dotyczace predkosci
5. tak, parkowanie w niedozwolonych boli kieszen
6. tak, bo jesli nie gram to ok 22 leze koło żony - uwierz mi, pomimo że bardzo lubie grać jest to o wiele przyjemniejsze - jesli juz gram to mam sluchawki na uszach

A tak na koniec - mam oryginalna wersje bo jestem nauczony by nie kraść - i nie ma co pieprzyć o tym że te gry sa drogie bo na czymś trzeba w nie grać - komputery pewnie też sie powinno kraść bo są drogie a ich producenci siedzą i liczą kase?

Wiesz co - mam nadzieje że sam kiedyś coś wyprodukujesz/wymyślisz a ktoś bedzie to bezczelnie podrabiał i bedziesz z tego gówno miał, wtedy może zrozumiesz że pisałeś kiedyś głupoty

aha jeszcze do tego co pisałeś że wiekszoć osób posiadajacych piraty (jakieś badania były przeprowadzane :?: , można prosić link do wyników) gra lepiej odemnie - wisi mi to, bo gram po to by sie dobrze bawić a nie podniecać sie jaki to dobry jestem.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:43 

Zgadzam sie z toba Zaalbar[PL], temat jest bezsensowny i gówno mnie obchodzi kto co ma, a kto czego nie mam.

Ale wkurwia mnie jak zadaje pytanie dotyczace mojej ulubionej gierki jaka jest teraz BF2, a w odpowiedzi uzyskuje "podaj mi wyraz z 10 strony instrukcji wers 5", snobistyczne podejscie, a przedewszyskim nie kolezenstwo, to samo na polskich serverach 0 team-ow, 0 wspolpracy, a w tej grze przeciez o to chodzi.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:45 

@ okurusaki
Gdyby nie ludzie płacący za oryginalną grę to pewnie EA i inne firmy by nie wydały żadnej gry bo po co. A ty byś grał w bierki z innymi takimi cwaniaczkami jak Ty. :wink:

Temat był już tu kilka razy poruszany wiec szanowny ADMIN powinien zamknąć ten topic.

BTW, czytam i czytam Twoją wypowiedź i nie wiem co to jest ten "Bizard"? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:45 
Moderator forum

#1. Ja na każdym kompie mam oryginalną windę (łacznie 4 sztuki).
#2. Nie mam ostatnio czasu na MP3 więc i MP3 nie mam bo i po co. Podobnie z DivX.
#3. Mam Office i Autocad legalne, stery, playey DVD tesz, Gry w które gram tesz mam legalne. Reszta programów to freeware - czyli też legalne.
#4. Lubię życie więc nie przechodzę na czerwonym świetle.
#5. Nie mam auta więc sam rozumiesz...
#6. Ciszy nie zachowuję, ale ponieważ jak gram to siedzę w czyms co przypomina bunkier i na zewnątrz i tak nic nie słychać.

Łyso ci trolu? To spadaj na drzewa skąd zreś zlazł i dalej prostuj banany.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:48 

Ja i tak nie mam gdzie piratow kupic.. a sciagac mi sie nawet by nie chcialo :lol:

Ostatnio edytowano 19 lip 2005, 19:49 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:48 

a ja wam powiem tak - miejcie sobie piraty, szukajcie cracków po kazdym apdejcie, kombinujcie z serialami

TYLKO KUR*A NIE PYTAJCIE NA OFICJALNYM FORUM SKAD MOZNA WZIAC CD-KEYA! no taka ignorancja to przesada

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 19:49 

skandal napisał(a):
Może poprosisz jeszcze adminów tej jedynej właściwie polskiej strony poświęconej grze Battlefield o założenie na forum nowego działu "kącik pirata"? Na pewno ucieszą się trafiający na nasze forum oficjele z EA Polska. Jak ci się coś tuttaj nie podoba spróbuj powyjeżdżać z pirackimi wersjami na zagranicznych stronach poświęconych Battlefieldowi jak i innym grom. Życzę powodzenia.

bardzo dobrze ze poruszasz ten temat, ale w polsce zyje sie nieco inaczej (wicie przeciez o co chodzi)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2