Teraz jest 23 lis 2024, 01:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 20:58 

Widze jak skączyłeś z OF.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 21:35 
Moderator forum

Specyfik napisał(a):
Widze jak skączyłeś z OF.

:shock: :shock: :shock: To już lekka przesada. Zawsze broniłem biedaków co nie potrafią pisać, ale to...

PostNapisane: 4 lip 2005, 01:49 

Dobra dzięki - jesteście po prostu świetni...szkoda słów na takie coś! A myślałem że to normalne forum z normalnymi ludźmi! Niestety....! Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 21:57 

no i co nikt nie wie jak to zrobić ?? przecież po to jest forum.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 22:11 

ja nie wiem :) bo gram na necie :P

PostNapisane: 15 lip 2005, 23:31 

mirdas napisał(a):
Dobra dzięki - jesteście po prostu świetni...szkoda słów na takie coś! A myślałem że to normalne forum z normalnymi ludźmi! Niestety....! Pozdrawiam

Nie, jestesmy kretynami i debilami :lol:

Skad go wytrzasneliscie, ja nie moge ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 11:57 

Nie rozumiemy się grę mam orginał ale w instrukcji na temat Lan są opisane tylko Stwórz lokalnie i trzy pozycje nie ma nigdzie napisane jak włączyć booty czy niekt na prawdę nie może pomóc.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 20:54 

Owszem można pograć po przez podanie IP w serwerach ale trzeba być podłączonym w tym czasie do netu ale to jest bez sensu. OK skoro nikt nie chce pomóc zadzwonię do pomocy technicznej EA a jak nie można to oddam grę do reklamacji bo to jest bez sensu.

Tytuł: Gra na LAnie :(
PostNapisane: 18 lip 2005, 16:01 

Witam all!
Kolo 'zloto' i jak go zwiecie "troll" maja troche racji. Takze mam oryginala i niestety w mojej sieci lan nie widac serwera ktorego stawiam. Ja go widze ale inni nie :( . Prawdopodobnie sa to blokady mojego Admina ale mozecie to kolesiom wytlumaczyc, (zgadzam sie co do weryfikacjii oryginalnosci z numeru strony itd z instrukcji) ale tak nie postepuja ludzie ktorzy na serwerach siedza juz pare latek i sa obcykani w temacie. Lubie to forum i wszystkie ver. BF i mam je (oryginalne) ale to nie znaczy ze czegos niewiem!
pozdro all.

jazzz

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 12:37 

Witam. To jest możliwość czy nie ma bo sam nie wiem. Słyszałem, że wyszedł mod po zainstalowaniu którego można grać z bootami.
Technicy z EA odpowiedzieli, że nie ma takiej możliwości w tej wersji gry !! Szok !!
W pozostałych była taka możliwość :( i po to w sumie kupiłem tą grę.
Próbowałem grac w internecie ale nie daję rady za cieńki jestem.
A lubię sobie pograc na 2 kompy z kolesiem.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lip 2005, 22:12 

<ciach> To jest możliwość czy nie ma bo sam nie wiem.<jest mozliwosc str. 18 instrukcji jesli masz watpliwosci ---> twoj dostawca neta. Porty sa ladnie wyjasnione jesli nie daje sie odpalic to "albo to pirat, albo admin" > Słyszałem, że wyszedł mod po zainstalowaniu którego można grać z bootami. <ja tez tak slyszalem :) ba nawet go mam ale jakos nie mam czasu w ferworze walki na necie go instalowac i wiecej radochy mam z nawalania sie w sieci niz z botami, pomijam ze jak wlaczysz opcje Experta w grze na jednego kompa to dostaniesz w d.. sory takie baty od kompa ze chej ;).>
Technicy z EA odpowiedzieli, że nie ma takiej możliwości w tej wersji gry !! Szok !! < nie szok a zabezpieczenie sie to nazywa - normalne zreszta, tez bym tak zrobil > W pozostałych była taka możliwość :( i po to w sumie kupiłem tą grę. Próbowałem grac w internecie ale nie daję rady za cieńki jestem. < Nie bujaj, sa rozne serwery jak bedziesz cienki to Cie admin lub system wywali :), a jesli bedziesz gral przyzwoicie to i kolesie Cie naucza paru rzeczy> A lubię sobie pograc na 2 kompy z kolesiem. < A kto nie lubi :) Pozdrawiam i udanej zabawy (z adminem tez ;))> jazzz

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 01:33 

Można grać coopa z botami.
Wątek, w którym poruszony został ten temat, znajduje się TUTAJ.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2