Teraz jest 26 lis 2024, 11:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 20:06 

wydaje mi sie, ze nie jest to zwiazane z pb, najwidoczniej masz za slabego net'a na niektore serwery...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 03:09 

Piotr3k napisał(a):
jak pojawi sie warning to w konsoli wpiszcie /pb_security 0

dzieki Piotr3k:) pomoglo:D:D:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lip 2005, 11:04 

Piotr3k napisał(a):
jak pojawi sie warning to w konsoli wpiszcie /pb_security 0

Nie bylo mnie 2 tygodnie wiec piszze dopiero teraz,ale nasz kolorowy kolega ;) mi pomogl i teraz se spokojnie pykam. THX!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 10:30 

Witam.

Mam problem z PB . Wyrzuca mnie (kick for 0 minutes ) po około pół godziny grania i każe mi odwiedzić stronke http://www.evenbalance.com . No więc byłem na tej stronce ściągnołem ten plik i dałem go do folderu pb , odpalam ten programik coś tam niby ściąga ale jakiś errory wyskakują( dziwne), a jak skończył odpaliłem BF'a i dalej mnie wywala . Problemy zaczeły się mniej więcej po tym jak zainstalowałem patcha.

Komenda pb_security 0 nie pomaga.

Prosze o pomoc ludzi którzy też mieli taki problem.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 11:43 

Jabol napisał(a):
Witam.

Mam problem z PB . Wyrzuca mnie (kick for 0 minutes ) po około pół godziny grania i każe mi odwiedzić stronke http://www.evenbalance.com . No więc byłem na tej stronce ściągnołem ten plik i dałem go do folderu pb , odpalam ten programik coś tam niby ściąga ale jakiś errory wyskakują( dziwne), a jak skończył odpaliłem BF'a i dalej mnie wywala . Problemy zaczeły się mniej więcej po tym jak zainstalowałem patcha.

Komenda pb_security 0 nie pomaga.

Prosze o pomoc ludzi którzy też mieli taki problem.

A oryginał masz?? Podaj 5 słowo z 10 strony instrukcji... :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 11:57 

Mam ten sam problem. A piate slowo to "nalezy" :P ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 12:02 

Tak , mam orginał. Droga gierka ale opłaca się wydać te 120 zl :) , tylko gdyby mnie nie wyrzucało ... :(

BTW. Jak mnie wyrzuca czyli to tak jakbym sam wyszedł - to czy moje statsy się zapisują czy je trace ? Bo jeżeli trace to się wk....e. :!:

* Chyba, że usune BF'a i jeszcze raz instalne ... w końcu konto mam na servie to rangi i statsów nie strace ...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 07:54 

Przeinstalowałem BF'a i wszystko działa , już mnie nie wyrzuca :) .

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:46 

kupiłem sobie gierke Battlefield 2 no i oczywiscie zaczalem grac w multiplayer...problem jest w tym ze przy wlaczonym PunkBusterze resetuje mi się komp (czasami po kilku sekundach, czasami po kilkunastu minutach) - szlag mnie juz trafia - taka sama sytuacje mam z EnemyTerritory oraz AmericasArmy
robilem juz chyba wszystko co moja lepetyna jest w stanie wymyslic ale nic nie pomoglo
reinstalowalem kilka razy gre, kilka razy windowsa (ze 2 razy probowalem na samych sterach, zero innych programow), instalowalem na roznych dyskach, wylaczalem w biosie karte sieciowa (Gigabyte GA-7N400 Pro2 - ale udalo mi sie wylaczyc tylko jedna, ktos wie jak zrobic to z drugą?) bo gdzies wyczytalem ze to ma pomóć - po prostu kombinowalem az sie kurzylo
I NIC!!!
blagam, pomozcie mi dojsc z tym do ladu, jestem juz maxymalnie zdesperowany...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 22:56 

knaga napisał(a):
kupiłem sobie gierke Battlefield 2 no i oczywiscie zaczalem grac w multiplayer...problem jest w tym ze przy wlaczonym PunkBusterze resetuje mi się komp (czasami po kilku sekundach, czasami po kilkunastu minutach) - szlag mnie juz trafia - taka sama sytuacje mam z EnemyTerritory oraz AmericasArmy
robilem juz chyba wszystko co moja lepetyna jest w stanie wymyslic ale nic nie pomoglo
reinstalowalem kilka razy gre, kilka razy windowsa (ze 2 razy probowalem na samych sterach, zero innych programow), instalowalem na roznych dyskach, wylaczalem w biosie karte sieciowa (Gigabyte GA-7N400 Pro2 - ale udalo mi sie wylaczyc tylko jedna, ktos wie jak zrobic to z drugą?) bo gdzies wyczytalem ze to ma pomóć - po prostu kombinowalem az sie kurzylo
I NIC!!!
blagam, pomozcie mi dojsc z tym do ladu, jestem juz maxymalnie zdesperowany...

hmm, a nie masz jakiegos konfliktu z karta muzyczna ???? wywala cie tylko na serwerach z PB ???

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2005, 10:18 

tak, bez PB wszystko jest ok

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2