Teraz jest 16 sty 2025, 01:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 20:16 

Jak to było w piosence "Nikt nie ma racji kiedy wszyscy się mylą"
Po jakiego grzyba się sprzeczać o takie pierdoły.

Jednak muszę stanąć po stronie Hynola (tylko mnie nie zwyzywaj od razu).
Jestem nowym użytkownikiem na forum (niespełna miesiąc) i rozumiem użytkowników z dłuższym stażem, którzy chcą aby było to wolne od piractwa forum.
Musisz wiedzieć, że zdażają się nawet pytania w stylu: "Jakim klawiszem zmienić broń" będące przejawem zaawansowanej głupoty i naiwności.
Dlatego moim zdaniem powinieneś uszanować zasady tego forum (ja tak zrobiłem) i przeboleć tą weryfikację (zazwyczaj jest jednorazowa).
Na pewno nie ograniczy to w znaczy sposób Twojej swobody i niezależności (rozumiem, że jest to dla Ciebie ważne)

I nie wyzywajmy się nawzajem.
Hynol pomógł Ci w innym Twoim problemie (dot. karty dźwiękowej), więc chyba nie jest taki zły 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 20:19 

Wykasowalem te bzdury .....

Ostatnio edytowano 2 sie 2005, 18:30 przez Klin497, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 20:22 

Ej, niech jakis moderator zamknie ten temat bo sie niepotrzebne kłotnie robia :lol:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 20:29 

po tym topicu widac jak bardzo forum bf.pl zeszlo na psy. ilosc map w grze bf2 jest rowna : 12

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 20:51 

No nie tymi słowami wypowiedzianymi w stosunku do Hynola przegiąłeś :!: jakaś netykieta obowiązuję :twisted: tym samym udowodniłeś że jesteś trollem i niewarto udzielać ci jakiejkolwiek pomocy :!:

Ps. temat do zamknięcia

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:13 

[quote="skandal"]t.

Zobacz tutaj:
http://users.on.net/~codebasher/index.htm

Za pomocą tego moda masz mapy na 64 graczy.
uwaga:
zainstalowałem to dziadostwo ale potem na żaden serwer nie mogłem się dostać z powodu posiadania zmodyfikowanej wersji czy rankingowy czy zwykły.trzeba więc robić kopie zapasowe plików moim zdaniem gra nie warta świeczki...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:32 

Hynol napisał(a):
skandal napisał(a):
A ja ci odpowiem, bo już mnie wqrwia podejrzewanie każdego o złodziejstwo. Na żadnych forach BF'a, w pieknym świecie tak nie ma. Czy ja wszędzie muszę czuć, że żyję w kraju złodziei? Złodziej goni złodzieja i na odwrót.

A innym fook off

Poczułeś się maczo? Taki nasz Che forumowy. Na pewno zaimponowałeś 12 latkom. Co do zasad forum podyskutuj z moderatorami skoro Cię wk....

A ty każdego gościa w domu witasz pytaniem czy przypadkiem nie jest złodziejem? Czy tylko tutaj chcesz sie poczuć kimś ważniejszym czy może też upierdliwość to twoja druga natura? Gościu chce sobie pograć w singla by nie noobić na serwach, zadał normalne, zgodne z regulaminem pytanie i zaraz zaczynają sie wyścigi kto tu jest ważniejszy. Co ciekawe ostatnio najczęściej "nowi" bawią się w policjanta czy może też bardziej sędziego. Ja jeśli widzę, że treść posta ewidentnie wskazuje, że gość piraci, odpowiadam od razu, żeby poszukał sobie innego forum bo tu o piratach się nie rozmawia. Natomiast w przypadku, gdy treść w żaden sposób nie wskazuje, że autor jest złodziejem, jeśli znam odpowiedź staram się odpowiedzieć, jeśli nie znam - siedzę cicho.

Co do Che mylisz się, stram się być jak najdalej od ideologii tego zwyrodnialca.

Ostatnio edytowano 1 sie 2005, 22:53 przez skandal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:35 

nelson7 napisał(a):
Za pomocą tego moda masz mapy na 64 graczy.
uwaga:
zainstalowałem to dziadostwo ale potem na żaden serwer nie mogłem się dostać z powodu posiadania zmodyfikowanej wersji czy rankingowy czy zwykły.trzeba więc robić kopie zapasowe plików moim zdaniem gra nie warta świeczki...

Mam zainstalowaną starsza wersję - 0.2 czy 2.0 i nie mam żadnych problemów z grą po sieci. Nie wiem jak trójka ale dwójka to był oddzielny mod nie zmieniający nic w profilach.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:41 

A ja jestem za Hynol'em bo klin mial jakis problem napisac to JEDNO!!! *mama zabroniła mi przeklinać* slowo z instrukcji i bylby spokoj a nie sie zrobily juz 2 strony odpowiedzi!!
I jakby Hynol chcial byc modem to pewnie by byl bo na forum jest juz dlugo!!

Kazdy nowy prawie musi cos takiego napisac obojetnie jakie zadaje pytanie i ja sie z tym zgadzam [mam tylko 2 oryginalne gry HL2(glownie dla CS;Sa) i BF2 bo te 2 tytuly jak dla mnie sa po prostu boskie] bo dla BF2 trzeba wydac te 120 zl i dzieki temu przyczynic sie bycmoze do powstania BF3 jak ladnie im sprzedaz pojdzie!!

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:45 

Killer20200 napisał(a):
A ja jestem za Hynol'em bo klin mial jakis problem napisac to JEDNO!!! *mama zabroniła mi przeklinać* slowo z instrukcji i bylby spokoj a nie sie zrobily juz 2 strony odpowiedzi!!
I jakby Hynol chcial byc modem to pewnie by byl bo na forum jest juz dlugo!!

Kazdy nowy prawie musi cos takiego napisac obojetnie jakie zadaje pytanie i ja sie z tym zgadzam [mam tylko 2 oryginalne gry HL2(glownie dla CS;Sa) i BF2 bo te 2 tytuly jak dla mnie sa po prostu boskie] bo dla BF2 trzeba wydac te 120 zl i dzieki temu przyczynic sie bycmoze do powstania BF3 jak ladnie im sprzedaz pojdzie!!

Uważaj na słowa bo Hynol cię moderatorem postraszy.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 21:48 

w0w ale niech straszy bo bedzie mial racje bo sie rozpedzilem bo mnie gostek juz WKURza

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:15 

Wykasowalem te bzdury ......

Ostatnio edytowano 2 sie 2005, 18:30 przez Klin497, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:30 

Ręce opadają... :?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:38 

Analizując twój wypowiedzi Klin wnioskuję, że zajmujesz się polonistyką :P BTW. Jeśli złodziej nie jest człowiekiem to kim jest? Mówisz, że nie będziesz się poniżał podając jedno słowo...sądzisz, że obrażanie innych i robienie z siebie kretyna nie jest poniżaniem się? Czyżbyś miał aż tak ubogi słownik, że nie możesz zastąpić wulgaryzmów [trudne słowo - zobacz w słowniku] innymi wyrazami?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2005, 22:55 

Klin497 napisał(a):
Z jednej strony rozumiem twoje pytanie a z drugiej strony ci na nie nieodpowiem bo uwazam ,ze niemusze nikomu udowadniac iz posiadam orginalna wersje gry .
Hynol moge ci tylko powiedziec iz jestes chamem , bardzo milo mi zyczysz :)
Zycze ci tego samego a nawet gorzej .
Najlepiej by bylo jak bys lepiej juz nic tutaj niepisal bo z takimi ludzmi jak ty niechce miec doczynienia.
A ty Hynol ? tez poczules sie maczo pytajac mnie o 6 zdanie instrukcji ?
Widze ,ze jestes z siebie bardzo dumny ?
Wiesz jesli chodzi o tych 12 latkow .....hmmmm 10 lat temu mialem tyle lat ....i powiem ci ,ze tacy ludzie imponuja mi do tej pory.
A co do zasad to radzil bym ci podyskutowac z modkami bo w regulaminie nic niepisze abs ty byl od weryfikacji kto ma orginalna gre a kto nie :evil: :evil:
Pogadaj z nimi moze sie zalapiesz !
JAKUBASS tylko powiedz mi o co najczesciej sa zadawane te pytania ludzi ktorzy maja domniemanie piraty ?
(niewiem jak na tym forum , ale wydaje mi sie ,ze postow niepisze sie jeden po drugim ....Hynol troche miejsca oszczedz i uzyj opcji zmien ja chcesz dopisac swoja madrosc)

Kilin niby masz tyle lat a zachowójesz się jak gówniaż z niewypażoną gębą który ledwo od ziemi wyrósł. Zachowójesz się jak moj 16 letni brat ciągle do wszystkich pyskuje a jak chce pomocy i nikt mu nie daje właśnie za to że pyskuje to jeszcze bardziej zaczyna pyskować dokładnie jak ty. I to ty nie powinieneś mieć tu wstępu. Co do pirata to nienawidze takich cwaniaczków.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2