Teraz jest 4 mar 2025, 07:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:25 

Ziemniaczek napisał(a):
Niom ta wypowiedz jest taka taka niezrozumiała :lol: Wogule nie wiem o co mu biega ktoś mi może przełożyć jego wypowiedz na Polski bo to jest napisane po Polskawemu.

Dobrze, ze ty piszesz po polsku.
Ziemniaczek napisał(a):
Pozostawie twoją wypowiedz bez komętaża...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:35 

Ziemniaczek napisał(a):
Niom ta wypowiedz jest taka taka niezrozumiała :lol: Wogule nie wiem o co mu biega ktoś mi może przełożyć jego wypowiedz na Polski bo to jest napisane po Polskawemu.

Ziemniaczek napisał(a):
Pozostawie twoją wypowiedz bez komętaża...

Ziemniaczek napisał(a):
a potem idzie do klanu że on to ma Np. Kapitana czy tam pulkownika albo generała. i ja jak taką mędę spotkam to odrazu serja w heada albo granat pod nogi i będę to pier**** że mi punisha da takich H*** trzeba tępić.

To nawet po 'polskawemu' nie jest napisane. Wróć na pole skąd Cię Ziemniaczku wykopali, albo zacznij szanować oczy i poczucie smaku innych użytkowników forum

BTW: ale czego się spodziewać po kimś kto ma taki podpis:
Kod:
Kawał:

Idzie Vietnamczyk lasem i myśli.

Ale jestem dowciapny nie Question Laughing

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:46 

Odwalcie się od mojej pisowni. Mam dysleksje oraz dyzortografie i mam trudnośći z pisaniem bezbłedów i staram się pisać zrozumiale.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:50 

Zwasze mozesz skopiowac tekst do Worda. On ci sprawdzi błędy.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:54 

teraz co 2 osoba tluamczy sie dysleksja i dysortografia. A przeciez nie jest to az tak popularne zjawisko. Zrestza pare lat temu gdy nie uwazano tego za "chorobe" tacy ludzie byli "idiotami, nieukami etc" i zylo sie milej... No offence to nic do ciebie ziemniak po prostu takie luzne przemyslenie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:10 

Spoko :D Pozatym myślisz że nie używam Worda?? Używam tylko coś nie łąpie wszystkich błędów.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:31 
Moderator forum

Ziemniaczek napisał(a):
To są dzieci ułomnosci wojny i kałkazu. Biedne małe ciołki którym bozia dała rozumek ale taki o taki malutki i statsują sobie ile wlezie a potem idzie do klanu że on to ma Np. Kapitana czy tam pulkownika albo generała. i ja jak taką mędę spotkam to odrazu serja w heada albo granat pod nogi i będę to pier**** że mi punisha da takich H*** trzeba tępić. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mowisz o stasiarzach ? o fajnie to ja poproszę zebyś mi "seryję w heada i granat pod nogi" zapodał - wieczorami grywam na ASTERZE a dzisiaj będziemy uskuteczniac tam stasiarstwo, kto chce screeny !! tylko dzisiaj niepowtarzalna okazja na zrobienie screenów !!!

PS Piasek z dumą informuję cię ze zostałeś wybrany na ofiarę do odstrzału :) ale nie przejmuj się staty ci nie spadną .........będę cię szybko wskrzeszał :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:43 

Lailonn napisał(a):
hortak LOL roku ;]

"Jednak kiedy w tej zbieraninie stworzy sie zespol ktory rowno trzepie tylki to co robia "klanowcy"?
Podskakuja goscie?
No to ostrzal na dzien dobry bazy momentalnie po ropoczeciu rozgrywki,plus bomby ,smiglowcami nie zdaza.
W trakcie rozgrywki zmiana taktyki i taranowanie samolotami i smiglowcami.
Walenie altyleria nawet po swoich w nadziei ze ktorys tam przezyje i W KONCU odbija ferelny punkt....

Zalosne...! "

ojeju. Powinni pasc na ziemie i dac sie ubic ;]

co do artylerii. Faktycznie lamy starszne. Zabili cie z artylerii zamiast z noza. Meczenniku ty moj kofany ;D

Sam jesteś lama :P
Ponad sześć m-cy na forum i jeszcze nie nauczyłeś się poprawnie cytować :wink:

Ziemniaczek napisał(a):
a potem idzie do klanu że on to ma Np. Kapitana czy tam pulkownika albo generała. i ja jak taką mędę spotkam to odrazu serja w heada albo granat pod nogi i będę to pier**** że mi punisha da takich H*** trzeba tępić.

DaDa Rzyje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:48 

Rip wypraszam sobie. Ja nikogo nie obrazalem. a "lamy" bylo nie dosc, ze ironicznie to jesczze do "nikogo". Co do cytowania to wiedz synku, ze adminowalem i moderowalem sporo for. Sam rowniez pare zakladalem wiec nie ucz ojca dzieci robic ;> A, ze wygodniej mi walnac "" niz smieszne znaczniki to co ?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:06 

Lailonn napisał(a):
Rip wypraszam sobie. Ja nikogo nie obrazalem. a "lamy" bylo nie dosc, ze ironicznie to jesczze do "nikogo". Co do cytowania to wiedz synku, ze adminowalem i moderowalem sporo for. Sam rowniez pare zakladalem wiec nie ucz ojca dzieci robic ;>

No już, nie obrażaj się, wszak postawiłem ":wink:" na końcu poprzedniej wypowiedzi.
A "lama" to przecież takie żartobliwe i sympatyczne określenie, choć niewątpliwie infantylne jak większość dwusylabowych.
I nie woźmy się tutaj, też mam pewne doświadczenie jako moderator.

Lailonn napisał(a):
A, ze wygodniej mi walnac "" niz smieszne znaczniki to co ?

Ano to, że w gąszczu liter jest to po prostu mniej czytelne.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:06 
Oldboy Battlefield.pl

O kurde... ale fajny temat :lol: :lol:

[Night]MaX - wyślę swoich fotografów, a potem na CB :lol: - ach ten niedozwolony TEAMPLAY (nie mylić z bezczelnym nabijaniem pkt.), trzeba go zlikwidować w tej grze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:12 

Rip van Winkle napisał(a):
.

Specjalnie dla Ciebie ;] Nikt sie nie wozi. Ja rowniez umiescilem emotke ";>" na koncu zdania ! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:19 

Lailonn napisał(a):
Rip van Winkle napisał(a):
.

Specjalnie dla Ciebie ;] Nikt sie nie wozi. Ja rowniez umiescilem emotke ";>" na koncu zdania ! :wink:

No kurcze, przegapiłem.
Gdybyś stosował standardowe (tj. forumowe) emotikony pewnie bym zauważył, a tak to te buźki mi umykają pośród tylu liter. :)
Tak czy siak, sry za czepialstwo.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:37 

Czytałem ten powalony topic na wyrywki ale na jedno zwróciłem uwagę, że jeśli jest mowa o przekrętach w grze (dowolnej wersji bf) to pojawia się mister [Night]MaX i albo bagatelizuje sprawe albo stara się wszystkim wcisnąć, że takie zachowania są dopuszczalne bo w klanie coś tam a w d..pie coś tam.
To że dla ciebie nie przeszkadzają takie historie to nie znaczy, że powinno tak być bo nie wszyscy chcą do klanu i niektórzy wolą czyste żywe pkt. poparte umiejętnościami.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:51 
Moderator forum

Cytuj:
Czytałem ten powalony topic na wyrywki ale na jedno zwróciłem uwagę, że jeśli jest mowa o przekrętach w grze (dowolnej wersji bf) to pojawia się mister [Night]MaX i albo bagatelizuje sprawe albo stara się wszystkim wcisnąć, że takie zachowania są dopuszczalne bo w klanie coś tam a w d..pie coś tam.

konkretniej poproszę :) - szczególnie do BF42 i BF:V :)

a co do tematów o statsieniu to moje zdanie jest jasne od początku :) i od początku wyśmiewam te "płacze" i "żale" mniej więcej na równi z "niekampieniem" w BF42 i próbami przeniesienia tego do BF2 ....... a tak btw to gdzie ci obrońcy "czystości" co tyle dupczyli przed wyjściem gry o "niekampieniu" ... czyżby rzeczywistość zweryfikowała ich poglądy ??

Cytuj:
że powinno tak być bo nie wszyscy chcą do klanu i niektórzy wolą czyste żywe pkt. poparte umiejętnościami.

a chcesz o tym porozmawiać ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2