Cytuj:
Obraź się na wszystkich bo ty jesteś leń i nie chce ci sie poszukać tego samemu. Najprościej niech inni zrobią to za ciebie, jak nie to zwyzywać, tupnąć nogą i się obrazić
Mylisz sie , nie tak to leci.
Pierwsze 2 posty zrozumialem i postanowilem poszukac , ze nieznalazlem to napisalem ,ze mi sie nieudalo .....podalem slowo pach bo nieumiem angileskiego no i puzniej zaczely sie glupie powiedzonka zupelnie niepotrzebne.
Wiec czasami sie zastanowcie po co wy jestescie na tym forum ?
Aby kogos pouczac ? wysmiewac sie z niego ?
Od pouczania to wy niejestescie tak samo jak i od wysmiewania nie.
Wiem ,ze niedawno walnelem taka glupia gafe z hynolem ale juz za to przeprosilem.
No i o co wam ludzie chodzi ??
Wiesz kartofel ....tez niedaze cie sympatia ...ja sie nieczepiam to wlasnie sie wy czepiacie !
Ja nieprzyszedlem na to forum aby sie z kim kolwiek uzerac ani klucic bo do tego forum niesluzy , ale po to aby dostac porade od wachowcow ktorzy znaja sie na zeczy .....a co dostaje ?
pisanie jakis glupich powiedzonek i ogulnie spamowanie na calego .
JAKUBASS wiesz jakubas co do tego bana to ciezko im by bylo mnie zbanowac .....ale czy ty czasem sobie niemyslisz ,ze za niektore powiedzonka tez powinienes dostac bana ? ....ale niewazne.
Ogulnie chcialem powiedziec ,ze wasze zachowanie w stosunku do mnie niejest za mile ....przyznaje tez nieprzywitalem sie zaladnie z hynolem ale juz za to przeprosilem ...i wiem ,ze zachowalem sie jak malolat .
Jednym slowem , jaki Kuba bogu taki bog Kubie .... .