Teraz jest 4 mar 2025, 07:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 19:36 

Cytuj:
co to jest za klan Px2??? slyszal ktos o nich???

Px2 - Pixcom2
klan zaczynał swoją działalnosc na grze bhd, CQF równiez :)
posiada 5 dywizji: BHD, JO, SWAT4, MOH:AA i BF2

wiecej na http://clan.pixcom2.com
:P

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 20:23 

Ooo... fajnie grają w SWATa?? Z wielką chęcią skopiemy im dupy to bedzie normalnie rzeź niewiniątek skoro pokonaliśmy najlepszy polski klan w SWAT4 to oni znikną jak po eksplozji bomby wodorowej.

Nie wygraliśmy w lidze tylko na meczu.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 09:09 

:shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 11:31 

ShrekZZ

Co sie dziwisz? Taka kultura.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 15:38 

Jelcyn napisał(a):
ale zaraz zaraz
rozumiem twoją rekacje po bluzgach i teamkilach ze strony tamtych dwoch(czy ilu tam), ale
jeśli para klanowiczów chce sobie rzem polatac, i jeden z nich pierwszy zajmie stanowisko pilota (wiadomo, raczej pilot panuje nad helikpoterem), a na stanowisko gunnera wpieprzy sie jakiś koleś, który po niewiadomo ilu proźbach nie chce opuścić stanowiska, też potrafiłbym się zdenerwować i kolesia zmusić do opuszczenia maszyny...
oczywiście w innej sytuacji, gdy para kolesi z uporem maniaka co chwile bierze heli, nie dając szansy polatać innym, sytuacja wygląda inaczej

Hynol napisał(a):
No i to jest właściwe podejście. W końcu jeżeli gra się na publicznym serwerze to nie ma sie co dziwić że czasem przyjdzie grać w zespole z "niewiadomymi" ludźmi. A co do bohatera topiku - koleś najczęściej lata heli sam nie reagując na prośby o podwiezienie i ogólnie grając tak jakby grał sam przeciw wszystkim.

Te obydwie wypowiedzi odzwierciedlaja moje zachowanie. Gram w bf2 glownie dla zabawy, latanie Cobra to niezla frajda, zwlaszcza jesli na drugim siedzieniu zasiada kolega z klanu ktorego znam 2 lata...
Dlaczego nie pokazales screenu z tekstem "Chce polatac z kolega z klanu, wyjdz PROSZE" dlaczego tego nie pokazales co? Ja zajolem helikopter pierwszy, mimo usilnych prosb olales sobie to. Swoim aroganckim, bezczelnym zchowaniem pokazales swoja kulture .Ja odpowiedziale zlymi slowami na Twoje hamstwo i moge Cie za to PRZEPROSIC, oby mniej takich jak Ty.

Panie JabbaH, szanuje oddanych graczy. Nie wiem na jakiej zasadzie oceniasz klan na podstawie jednego gracza, ktory mial zly dzien, z powodu smierci w rodzinie. Przepraszam Cie za Twety'ego, dobrze pamietam ze tylko on napisal do was uwage, nikt inny. Prosze o wyrozumialosc, bo takim zachowaniem rozniez nie pokazujecie nieczego dobrego. pozdrawiam cala Wilde.

Ziemniaczek, gralismy w swat4 po to zeby zrobic sobie odskocznie od DF:BHD , a to ze prez pierwsze 2 tygodnie kiedy kazdy mial rowne szanse na starcie pokonalismy lub zremisowalismy z klanami ktore sa w tej chwili w czolowce to byla tylko zabawa.

Zapraszam do linku ponizej.

http://www.clanbase.com/rating.php?lid=962

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 15:53 

Na wstepie chcialem przeprosic urazonych kolegow z Wildy, bylem wtedy i widzialem jak sie zezloscil moj kolega, przepraszam za niego. Z tego co widzialem popisal troche z kims z Klanu Willda i zaden z nich nie byl dla siebie mily (niewiem drogi Jabbahu dlaczego napisles w liczbie mnogiej) chcialbym zebyscie wiedzieli ze Pixcom2 to klan z historia, szanujacy sie i ktory szanuje innych, niewazne czy jest na wozie czy pod nim.

KFC-PL zapewniam cie ze Px2 nie ma 2 membersow :)

Co do twojej wypowiedzi Ziemniaczku, nie skomentuje jej, skoro jestes VCL klanu to wiesz gdzie popelniles blad...Swat 4 to juz historia.

Pozdrawiam wszystkich i mysle ze bedziemy sie razem fajnie bawic.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 15:58 

|KGW|S@mson napisał(a):
tak ale klanowicz ma jakies wartosci i jego kazdy "gest , ruch, slownictwo" swiadczy nie tylko o nim samym ale o calym klanie

Jak już jest topic do płakania, to i ja trochę popłaczę:
- klan CQF; dzieci lubią strzelać do swoich "bo nie wezmą samolotu"... Dziś rano na Games.Necie był taki duet CQF, zanim gra ruszyła (było zbyt mało ludzi), to F15 nie możnabyło wystartować.
Odechciewa mi się grać przez takich niedorobionych gówniarzy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 16:49 

omg, człowieku zastanów sie co piszesz, a jeżeli juz piszesz to pisz prawde.

Bylo mało osób na serwie (gra zacznie sie ...) i każdy sie TK a ty afere robisz, sam kilka razy walnełes mi TK.

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 17:34 

Cytuj:
niedorobionych gówniarzy

do takiej grupy z pewnoscia ty nalezysz....

EDIT

Cytuj:
Odechciewa mi się grać przez takich niedorobionych gówniarzy

a mi przez takich buraków jak ty......

pozdro

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 17:44 przez *CQF*Lucas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 17:44 

to jakaś zorganizowana akcja? :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 17:58 

Kultura Polaka:

Bo wsiadłem do Cobry przed nim, serwer EA & GamesNET, dziś po południu
:shock: :roll:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:03 

Nic dziwnego, że potem gra przez 2 godziny nie może się zacząć, bo co mądrzejsi to uciekają z takiego serwera opanowanego przez trolownie. Tak wogóle, kto opiekuje się serwerem GamesNET'u?

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:18 

mcmt napisał(a):
Nic dziwnego, że potem gra przez 2 godziny nie może się zacząć, bo co mądrzejsi to uciekają z takiego serwera opanowanego przez trolownie. Tak wogóle, kto opiekuje się serwerem GamesNET'u?

Opiekun jest chyba na wakacjach.
A ja zrobię sobie przerwę od polskich serwerów rankingowych. Na innych takie kloaczne słownictwo niemal nie występuje wcale (jeśli już to są to wyjątki).

Kolejna elokwentna wypowiedź kolegi Ubisoft'a (czemu kolegi? Szczegóły:http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11312&start=15 - post z 03.08.2005 11:26 am , głosowanie na mapę:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:21 

Nie wiem po co wogole jest ten topic. Chamstwo na serwerach jest widoczne wszedzie. Czy to serwer polski czy niemiecki nie ma zadnego znaczenia. Ile razy juz widzialem napis "fuck wilda" "get lost darth" "bunch of fuckass cheaters". Rozumiem takie zachowanie wsrod "beztagowcow" (bez urazy), jednak osoby w klanie powinny soba cos reprezentowac - poprawne zachowanie klanowiczy jest coraz rzadsze. Niech osoby z tagiem pamietaja, ze reprezentuja nie tylko siebie ale takze klan. Dlatego tez przeprosiny od px2 przyjmujemy ale zly smak zawsze zostanie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 18:25 

Witam i na wstepie chcial bym przeprosic panow z teamu Wilda za moje zachowanie na serwie ktore mialo miejsce raz i napewno sie to nie powtorzy ale na swoje wytlumaczenie mam tak ze mialem prywatny problem i niestety nie wytrzymalem jak dostalem ktorys raz z kolei z cobry i napisalem cos co moglo was urazic ale mowiac szczerze nie pamietam co to bylo ale szczerze przepraszam i napewno sie to nie powturzy

a do pana o nicku Ziemniaczek niestety nie bedzie wam dane zlac nas w SWAT bo juz niestty zakonczylismy karierre w swata ale z tego co pamietam na 20 meczy mielismy tylko 2 przegrane jeden bo nie mielismy skladu a 2 bo zlekcewazylismy sobie przeciwnika wiec nie pisz kolego, ze zloil bys nas jak dzieci bo zapytaj graczy z klanow (ReZ,WrO. 717,qc,GROM, te kalny napewno nas pamietaja) ktorzy pamiataja Px2 w swacie to oni ci powiedza czy dali byscie nam rade a jesli wygraliscie z klanem GROM to na pocieszenie ci powiem ze my ich zjechalismy z wynikami z dwukrotna przewaga ponktow wiec nie pisz mi tu bzdor :)

pozdro

Ostatnio edytowano 5 sie 2005, 18:39 przez Px2-TweTy-, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2