Jelcyn napisał(a):
ale zaraz zaraz
rozumiem twoją rekacje po bluzgach i teamkilach ze strony tamtych dwoch(czy ilu tam), ale
jeśli para klanowiczów chce sobie rzem polatac, i jeden z nich pierwszy zajmie stanowisko pilota (wiadomo, raczej pilot panuje nad helikpoterem), a na stanowisko gunnera wpieprzy sie jakiś koleś, który po niewiadomo ilu proźbach nie chce opuścić stanowiska, też potrafiłbym się zdenerwować i kolesia zmusić do opuszczenia maszyny...
oczywiście w innej sytuacji, gdy para kolesi z uporem maniaka co chwile bierze heli, nie dając szansy polatać innym, sytuacja wygląda inaczej
Hynol napisał(a):
No i to jest właściwe podejście. W końcu jeżeli gra się na publicznym serwerze to nie ma sie co dziwić że czasem przyjdzie grać w zespole z "niewiadomymi" ludźmi. A co do bohatera topiku - koleś najczęściej lata heli sam nie reagując na prośby o podwiezienie i ogólnie grając tak jakby grał sam przeciw wszystkim.
Te obydwie wypowiedzi odzwierciedlaja moje zachowanie. Gram w bf2 glownie dla zabawy, latanie Cobra to niezla frajda, zwlaszcza jesli na drugim siedzieniu zasiada kolega z klanu ktorego znam 2 lata...
Dlaczego nie pokazales screenu z tekstem "Chce polatac z kolega z klanu, wyjdz PROSZE" dlaczego tego nie pokazales co? Ja zajolem helikopter pierwszy, mimo usilnych prosb olales sobie to. Swoim aroganckim, bezczelnym zchowaniem pokazales swoja kulture .Ja odpowiedziale zlymi slowami na Twoje hamstwo i moge Cie za to PRZEPROSIC, oby mniej takich jak Ty.
Panie JabbaH, szanuje oddanych graczy. Nie wiem na jakiej zasadzie oceniasz klan na podstawie jednego gracza, ktory mial zly dzien, z powodu smierci w rodzinie. Przepraszam Cie za Twety'ego, dobrze pamietam ze tylko on napisal do was uwage, nikt inny. Prosze o wyrozumialosc, bo takim zachowaniem rozniez nie pokazujecie nieczego dobrego. pozdrawiam cala Wilde.
Ziemniaczek, gralismy w swat4 po to zeby zrobic sobie odskocznie od DF:BHD , a to ze prez pierwsze 2 tygodnie kiedy kazdy mial rowne szanse na starcie pokonalismy lub zremisowalismy z klanami ktore sa w tej chwili w czolowce to byla tylko zabawa.
Zapraszam do linku ponizej.
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=962