Teraz jest 13 sty 2025, 01:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 09:25 

naboj z kategorii magnum z csowego AWP, to jak wykalaczka przy pocisku 0.50 rusznicy M95. w rzeczywistosci ofkoz,-w bfie prawdopodobnie autorzy nie chcieli dac broni ktora bylaby skuteczna na OGROMNE odleglosci, i zdolna niszczyc (nie zabierac pol kreski) lekki sprzet. w czasie pustynnej burzy zespoly snajperskie wyposazone w starsza wersje bareta (nie bullpup) sialy strach wsrod irakijczykow sila z jaka niespodziewanie rozrywaly z wielkiej odleglosci ich towarzyszy broni.
Chyba nikt nie chcialby zeby ktos zatrzelilby cie na "respie" z "respa". a przy dystansie 1,5 kilometra i niektorych mapach byloby mozliwe :).

Ostatnio edytowano 4 sie 2005, 14:41 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 09:34 

No ja sie ciesze ze ta bron jest tak zrobiona a nie inaczej. Dzieki temu BF2 jest bardziej grywalny ale powiedz to kolesiowi od topiku "snajper zla proporcja klasy" heheh

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 12:16 

Ja odblokowalem bron dal medyka i w sumie jestem zadowolony.Na bliskie odleglosci seryjak 3-5 naboi a z daleka "one-shoot-kill"

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:15 

bez przesady tez mam broń meda i zeby kogoś zabić z dleka to to musi być noob i stanąć na 5sec w miejscu zeby go jednym strzałem ubić.... z daleka można zabić dosyć łatwo ale nie jednym strzałem... a z bliska no moze 3-5 naboi starcza tylko ta broń troche wolno nimi miota :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:19 

moge sie mylic ale malo, ktora bron zabija jednym strzalem w glowe.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sie 2005, 13:22 

bo trudno w ogóle trafić w głowe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 09:31 

dlatego wziąłem g36c. z daleka służy mi jak snajpa a z bliska i półdystansu spokojnie 3-4 strzały w głowę po przyklęknięciu. idealna broń

nie widze możliwości grania przeciwko czemuś czego nie jestem w stanie zarżnąć / zastrzelić / wysadzić

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 11:37 

Ja tez mam odblokowane g36c I JEST SUPER:) wale z niej (z daleka) celniej niz ze snajperki bo ona jakos podskakuje przy strzale:/ a to wogole i jest dosyc mocne po tym odblokuje sobie bron meda zeby statsy podciagnac :)

edit: Aha i jeszcze widze ze mam odswiezone staty w sygnaturce(biore ja z http://www.tehsig.com ) wiec sprobujcie moze wam tez bedzie odswiezala

edit2: I jak wybierzecie ta sygnature co ja(druga od gory bo pierwsza to wlasna) to przy kazdym wejsciu do jakiegos topicu beda wam sie te obrazki z tylu zmienialy :p

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 13:35 

Bonusowa polautomatyczna strzelba AT - zdaje sie ze DAD.
Na bliskie dystanse sieje zniszczenie (doslownie mozna zapomniec o chowaniu sie i strzelaniu z partyzanta jak jest z podstawowa bronia) mozna szturmowac prawie wszystko (np lekkie pojazdy, zdjecie kierowcy czy strzelca to nie problem), naprawde ta bron potrafi zmienic sposob rozgrywki klasa AT. Ogromna wada - czas przeladowania chyba rowny loadingu mapy :) Ostatnio mialem sytuacje ze 2 piechociazy przejmowalo flage, zaczalem przeladowywac i zanim zaladowalem pełne 12shells flaga wroga juz byla w gorze a kolesie w APC... gdyby tak mozna bylo przerwac ładowanie i zaczac strzelac w dowolnym momencie (przeciez nie ładuje magazynka tylko pojedyncze naboje, wiec w czym problem) to zostaly by z nich tylko buty :)
W kazdym razie polecam odblokowac ta pukawke, reszty imho nie oplaca sie (moze najwyzej snajper) bo podstawowe sa rownie dobre co bonusowe, a niektore nawet lepsze (szturmowiec)..

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 14:08 
Moderator forum

#1. Nazywa się DAO-12.
#2. Przeładowywamie mozna przerwać. Jak nas ktoś zaskoczy szybko zmieniamy na pistolet (przerywamy ładowanie guna), potem z powrotem na DAO i możemy z niego strzelać. Amunicji ma on tyle ile było załadowanie w momencie zmiany na pistolet. Zysk - nie musimy czekac aż skończy on ładować "do pełna" guna.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 17:48 

tequila sunrise napisał(a):
Ogromna wada - czas przeladowania chyba rowny loadingu mapy :) Ostatnio mialem sytuacje ze 2 piechociazy przejmowalo flage, zaczalem przeladowywac i zanim zaladowalem pełne 12shells flaga wroga juz byla w gorze a kolesie w APC...

to cos bardzo dlugo wedlogciebie te mapy sie laduja,troche przesadziles z tym ladowaniem,gram ta bronia i wystarczy robic tak ze atakujesz,w momencie przadowywania biegniesz za jakis rog,bron dosc szybko sie laduje,wiadomo ze wolniej od M16 itd ale za to na bliskie dystanse ma nad nimi przewage :D (wedlog mnie)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 18:58 

Cytuj:
wystarczy robic tak ze atakujesz,w momencie przadowywania biegniesz za jakis rog,bron dosc szybko sie laduje

Chcesz powiedziec ze za rogiem bron szybciej sie przeladowuje ? :)
Nie wiem co to ma wspolnego z opisywana przeze mnie sytuacja.

XENA >> ojoj, ze tez sam na to nie wpadlem, przeciez to logiczne. Dzieki wielkie ! :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 21:09 

tequila sunrise napisał(a):
..reszty imho nie oplaca sie (moze najwyzej snajper) bo podstawowe sa rownie dobre co bonusowe, a niektore nawet lepsze (szturmowiec)..

chyba nie spotkales PKM na swej drodze :twisted: .
KFC-PL napisał(a):
bo trudno w ogóle trafić w głowe :lol:

ciekawostka-na poczatku gry chcialem wyprobowac czy jednym strzalem da sie zabic z chinskiej auto snajpy. przy okazji wyszedl bardzo ciekawy szczegol. gralem 1/1 na lanie (wtedy jak serwer kont padl i nie mozna bylo w necie) i zrobilismy eksperyment (opisze dokladnie i nudno):
jeden obok drugiego, US stoi - chinczyk w 'przysiadzie' obok niego. celuje w policzek na zoomie..strzal... i..... NIC. po probach okazalo sie ze trafienie w bron przeciwnika nic mu nie robi [tak wiec najlepsza obrona byloby zbieranie z trupow broni i obwieszenie sie nia jak choinka-god mode :D ]

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 21:53 

no jeszcze szkodaa by byl;o zeby karabiny byly zintegrowane z ludzkimi cialami :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sie 2005, 22:28 

przsoi >> Hmm z drugiej strony dobre by bylo, gdyby strzelajac komus z boku w lufe mozna bylo go zabic ;) z dwojga złego... badz co badz, karabin tez daje jakas tam oslone..

A co do PKM, coz, nie wydaje mi sie zeby byl jakis szczegolnie lepszy od SAW i RPK (ten Chinczykow jest jednak faktycznie slabszy) i tak jest diablo niecelny, a na bliski dystans to juz i tak bez roznicy.. :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2