Teraz jest 23 lis 2024, 09:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:43 

Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse czy Razer Diamondback Plasma - Limited Edition?
Jaka podkladke najlepiej nabyc do Razer Diamondback Plasma - Limited Edition? Prosze o info. ew. jak ktos wie gdzie moge takie info zczytac to o adres Po prostu mam ogromny dylemacik a granie wciaz stoi bo brak dobrej mychy.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:06 

Te myszy nie roznia sie az tak bardzo technika, zeby to jakos wplywalo na Twoja gre. Po prostu musisz zobaczyc ktora jest dla Ciebie wygodniejsza. MX sa wieksze i tylko dla praworecznych, a Razer DB jest maly, plaski i jest symetryczny.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:17 

Wg mnie bierz logitecha

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:20 

nom mx 518 lepszy ja sam mam 510 i nie nazekam :) (jak narazie) :P

PostNapisane: 8 sie 2005, 14:38 

amon napisał(a):
Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse czy Razer Diamondback Plasma - Limited Edition?
Jaka podkladke najlepiej nabyc do Razer Diamondback Plasma - Limited Edition? Prosze o info. ew. jak ktos wie gdzie moge takie info zczytac to o adres Po prostu mam ogromny dylemacik a granie wciaz stoi bo brak dobrej mychy.

Ja bym się wstrzymał na twoim miejscu i wziął "Razer Copperhead" jeżeli to ci piszą o tej nowej myszce jest prawdą to imho nadejdzie "Nowy Król" wśród myszek, natomiast profil / kształ myszki to całkowicie inna sprawa i jak maTTi słusznie napisał to trzeba "poczuć" 8) z tym że niezgodze się że Razor jest mały - moim zdaniem jest on rozmiaru standardowej myszki.

A tu parę specyfikacji myszki:
2000DPI Laser Engine
32KB onboard memory
1000Hz 'Ultrapolling' sampling rate
3 Customisable weights
Optional Dummy Buttons (Sold separately)
3 Colour Designs (Tempest Blue, Chaos Red, Anarchy Green)

http://pclab.pl/news16129.html - a tu mały link do newsa o te myszce z PCLab

Co dpodkładki to ja używam Razer eXactMat bez eXactRest i sprawdza się wyśmienicie
http://www.4max.pl/default.asp?g=108&gg=107&produkt=1409
Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:58 

Moze rzeczywiscie zle sie wypowiedzialem. Razer nie jest maly, ale jest "niski" - reka lezy nizej niz na przecietnej myszce. Przynajmniej ja tak odczuwam.
Mam Razer DB.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:10 

maTTi napisał(a):
Moze rzeczywiscie zle sie wypowiedzialem. Razer nie jest maly, ale jest "niski" - reka lezy nizej niz na przecietnej myszce. Przynajmniej ja tak odczuwam.
Mam Razer DB.

Dokładnie. Coś jak zwykły samchód do np ferrari 8) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:42 

Razory to takie rozdeptane myszki :wink: żeby nie powiedzieć żaby :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 16:21 

Wczoraj bylem na gieldzie komputerowej w warszawie i jest promocja na razery za 160zl. Z myszka dostalemj wszytko to co oferuje komputronik za 220zl. Powiedzieli mi ze promocja jest tylko w okresie wakacji. Tak wiec jesli ktos z warszawy polecam pojechac na gielde i kupic myche 60zl taniej.

PS. Jest bardzo wygodna

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 17:20 

mx518 tez jest wygodny i imho ma bardziej komfortowo rozmieszczone boczne przyciski :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 19:05 

thx juz mam! Razer Diamondback Plasma - Limited Edition!!! Czy po wgraniu sterownikow chodzi na 1600dpi?I jak mozna to sprawdzic? Jeszcze jedno jak nie uniose jej odpowiednio wysoko to kursor sie przesuwa na razie nie moge sie przyzwyczaic :? Mam podkladke "steelpad QcK+" A czekanie na myche "Razer Copperhead" to lekka przesada.Zawsze wyjdzie cos lepszego tak to jest.Wyjdzie "Razer Copperhead" a po nim inne a tak wreszcie mam i gram :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 00:39 

Ja mam logitecha mx1000. Wyprofilowanie jest bardzo dobre i myszka wygodnie siedzi w łapie. Wybrałem ją ze wzgledu na to ze jest bezprzewodowa ( nie nawidze kabli, wszystko mam bezprzewodowe :P)Gra mi sie bardzo dobrze, bateria laduje sie przez 2 godzinki i starcza na nastepny tydzien grania :) Jedyny minus to cena ale Ja naszczescie nie musialem wydawac własnej kasy, tylko dostalem na urodzinki :D Jeżeli męczą was kable i chcecie kupic cos bezprzewodowego ty IMHO to najlepsza myszka ( bezprzewodowa)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 09:13 

amon napisał(a):
...Jeszcze jedno jak nie uniose jej odpowiednio wysoko to kursor sie przesuwa na razie nie moge sie przyzwyczaic :? Mam podkladke "steelpad QcK+" A czekanie na myche "Razer Copperhead" to lekka przesada.Zawsze wyjdzie cos lepszego tak to jest.Wyjdzie "Razer Copperhead" a po nim inne a tak wreszcie mam i gram :wink:

Że co ? jak to się przesuwa ? :? u mnie nie ma nic podobnego, bardzo dziwne hmm moze trafiłeś jakś lipną wersje :roll:
Co do Copperhead - zrobiłeś jak chciałeś ale imho ja na twoim miejscu bym poczekał na Copperhead - WARTO :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 10:22 

ja z myszek to moze nie bede doradzal.. bo kazdemu gra sie inaczej...
jednak ja bym wzial Microsoft Intelli Mouse Explorer 4.0 .. ladna mycha... w CS'a gra na niej mnostwo osob i sobie ja chwala.. co prawda nie ma tyle dpi co wspolczesne myszki... ale do BF'a nie trzeba az takiej rozdzialki..

natomiast co do podkladki to moge ci polecic FuncSurface 1030. Bardzo "pro" podkladka... posiada zarowno chropowata jak i gladka strone... gladka dla kulkowych a chropowata dla laserowek... jest duza .. piekna... schludna.. i w ogole super... goraco polecam...
wada: 100 - 110 zlotych :> ale warto...

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 12:04 

Najlepiej jakby było takie miejsce gdzie można by sprawdzić na miejscu wszystkie wymienione produkty w grach i wtedy dobrać najbardziej odpowiadający nam produkt 8) hehe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2