Teraz jest 19 kwi 2025, 12:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2003, 17:53 

Wojtek napisał(a):
A propos sam mowisz o podszywaniu sie pod nicki a gdzie dowody...
Nie masz to zamilknij bo takie posty jak wyzej to smiech wzbudzaja... ;) :D

A czy ja powiedziałem, że wiem kto to? Ty stwierdzasz, że wiesz kto to, więc udowodnij albo nie gadaj. Ja widziałem tylko kogoś kto się podszywał pod tag nL a innym razem ktoś podszywał się pod tag SPQR. Powiedziałem, że mnie to bulwersuje, bo jest to robione wyraźnie po to, zeby ośmieszyć jakiś klan w oczach nieobcykanych graczy. I tyle...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2003, 18:01 

Garet spoko nie chodziło mi o Ciebie:)

Tytuł: Re: STATSY.....
PostNapisane: 10 lip 2003, 20:31 
Moderator forum

COLAR napisał(a):
Najsmutniejsze jest to , ze takie zachowanie prezentuja "starzy wyjadacze" ze znanych klanow.Żałosne...[/b]

Colar. Problem złego zachowania jest ogólnie znany. Znany przede wszystkim na ogólno-dostępowych serwerach, dostępnych dla wszystkich; klanowiczów, wolnych strzelców, kamperów, etc. Na ten temat mozna laboraty pisać. "Nieetycznie" grają nowi i jak i starzy gracze BF-a. Wszystko w kwestii rozpatrzenia poziomu zabawy, a tym bardziej żartu .. jak pisze Garet należy umieć wyczuć żart. Powiem więcej. Trafiam na ludzi, którzy swoimi pyskówami, zachowaniem, stylem gry, poprzez posiadanie dużego skilla zachowują się jak arcy-mistrzowie*, swoim bufoniarstwem, pretekstami do psucia przez innych gry (zabawy) dają upust swoim emocjom.
Wywoływanie burzy w szklance wody, bez podawania konkretnych przykładów uważam za bezsensowne. Sam osobiście staram się nie poddawać emocjom, kiedy staję sie ofiarom przypadkowego trafienia, żartów, ale jeśli robi się to nahalne, niekulturalne walę riposta i w tym przypadku masz moje popracie. Co do statsiarzy .. są tacy, którzy je cenią, są tacy którym nie są one do niczego potrzebne. Osobiście uważam, że skill niczego nie daje. Liczy się kultura zachowania w grze, dobra skuteczna taktyka i co ważne .. przyjemna zabawa.

* - nie kojarzyć ze znajomym klanem :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 19:02 

Colar mam pytanie jak nazwiesz kampowanie w respawnie glownym przeciewniika na hangarze tygrysem ktory im sie ukradlo i nie maja zadnych czolgow tylko bazooki ?? ja bym to nazwal statsiartstewm napewno nie mysaleniem i taktyka bo jakos na meczach tego nie mozna stosowac...

dla mnie takie nabijanie punkcikow to lamerstwo...
moze sobie stac tym czolgiem na respawnie no ale moze nie na hangarze to juz przesada.

ktos (bodajze) z SPQR powiedzial Michalowi ze za stanie na respawnie czyims ciezkim czolgiem na naprawiarce i nabijanie punkcikow bedzie "zlinczowany" przez lepszych graczy jestem ciekaw czemu takich rzeczy sie nie mowi tym lepszym graczom i nie zwraca sie im uwagi ciekaw czemu ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 19:16 

Nazin cos Ci powiem małolacie. Nigdy ale to nigdy nie kampowałem w hangarze i nie wiem skad masz takie wiadomosci. Jezeli nie masz pewnosci to sie nie odzywaj, bo nie pozwole sobie na jakiekolwiek oskarzenia. Pomyliles mnie z kims innym, a jezeli chodzi o moj pierwszy post w tym temacie to m.in wlasnie chodzilo o ciebie. Mam rade dla Ciebie: nabierz najpierw pewnosci o co chodzi a potem kogos szykanuj. Powtarzam raz jeszcze wszem i wobec: nigdy nie kampowałem w hangarze. Dla mnie jest to szczyt lamerstwa.... Mam taka cicha nadzieje, ze zrozumiesz to a jezeli nie i dalej uwazasz ze to bylem ja to sorry... Tak jak napisalem , sa pewne bariery ktore dla niektórych sa nie doo przeskoczenia.
Tyle
Przypomnialem sobie. Chodziło o mape El Alamain bodajze. I wierz mi ze to nie bylem ja......

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 20:09 

Sluchaj colar dzisiaj Michal gral na bocage i widzial ja i on BYLO wyraznie napisane ARCY|COLAR slepy nie jestem i zes stal na tej naprawie. Moze ktos sie za ciebie podszywal ale jakos w to watpie bo za dobrze grala ta osoba. a jak nie pamietasz ze dzisiaj tak robiles to nie moja sprawa ze masz zaniki pamieci moze trza do lekarza ? moze i jestem lolem i lamka ale napewno nie jestem slepy i ktos pod nazwa ARCY|colar to zrobil nie wnikam czy to ty czy nie ty...

nie mam zadnych dowodow ale mam male stwierdzenie:
jak sie o cos oskarza gracza w klanie to trzeba miec dowody i koniec a jak jakis nie znany gracz nikomu bedzie oskarzony to wszyscy wierza na slowo i od razu ta osoba ma przerombane

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 20:42 
Moderator forum

Nazin2_ napisał(a):
Sluchaj colar dzisiaj Michal gral na bocage i widzial ja i on BYLO wyraznie napisane ARCY|COLAR slepy nie jestem i zes stal na tej naprawie. Moze ktos sie za ciebie podszywal ale jakos w to watpie bo za dobrze grala ta osoba. a jak nie pamietasz ze dzisiaj tak robiles to nie moja sprawa ze masz zaniki pamieci moze trza do lekarza ? moze i jestem lolem i lamka ale napewno nie jestem slepy i ktos pod nazwa ARCY|colar to zrobil nie wnikam czy to ty czy nie ty...

nie mam zadnych dowodow ale mam male stwierdzenie:
jak sie o cos oskarza gracza w klanie to trzeba miec dowody i koniec a jak jakis nie znany gracz nikomu bedzie oskarzony to wszyscy wierza na slowo i od razu ta osoba ma przerombane

jesli mial napisane "ARCY | COLAR" to nie byl to colar bo powinno byc "arcy |" :!: :!: :!: poza tym naprawde nie wydaje mi sie zeby colar musial zdobywac fragi w ten sposob bo wiem jak gra i poradzilby sobie, a poza tym nie wiem czy wiesz ze w patchu 1.4 nie ma juz naprawy w hangarze :!:, ale masz racje w jednym: TRZEBA MIEC DOWODY :!: gdzie jest screenshot tego campowania?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 21:12 

Wiec tak napisalem ARCY|COLAR zeby podkreslic co tam bylo napisane wiec sory za wprowadzenie w blad pierwsza sprawa. 2-ga sprawa to nie byl hangar tylko zwykla naprawa machnolem sie przyznaje sie jestem nie doswiadczony ale rozrozniam hamskie statsowanie a uczciwa gre i to bylo kampowanie screnshota nie mam i to jest wlasnie co mowilem gdyby on to powiedzial o mnie wszyscy by mu uwierzyli nawet bez dowodow......
jak to takie straszne prawde mowic to sory ja nie jestem klamca zeby komusz "przykrosc" zrobic bo po co mialbym to robic ??

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 21:25 

Nazin po raz ostatni mowie...to nie bylem ja. Skonczmy ten temat bo nie widze sensu dalej pisac o tym.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 21:35 

Colar a ja ci poraz kolejny mowie ze moze ktos sie podszyl pod ciebie (bo podobno tak bywa) a ja ci mowie co widzialem ja i michal bylo wyraznie napisane arcy|Colar na tej naprawie w tygrysie slepy nie jestem. nie wiem jak to sie stalo ale ja bym o tym nic nie pisal bo ja nie lubie na forum siedziec ale takie rzeczy mnie "bulwersuja" jak ktos se na hama chce statsy nabic...

tak czy siam nie ma nigdy pewnosci czy to osoba ktora podejrzewamy nawet na screenshocie wiec i tak nie widze sensu ze screenami jak i tak jakias lama albo smieć sie podszywac za kogo chce niestety nie da sie sprawdzic czy to jest ktos kogo widzimy a nie podszywacz...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 21:41 

PAMIETAJCIE KAMPER TO WYZWANIE :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 22:14 

Zgadzam sie to wyzwanie ale nie kamper ktory ma tygrysa na naprawie i na ostatnim respawnie przeciwnika ktorego nie da sie zdobyc i porpsotu bez problemu sobie dorzuca dodatkowe punkciki jak ma kampic to chociarz obok naprawy a nie na naprawie bo to przegiecie.
moja opinia :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 22:17 

Cos powiem...

myślę, że nie skojarzycie tego z obrona COLARA, bo dla mnie gość jest spalony, starsi gracze wiedzą o co chodzi, ale...

jak go znam, to wiem, że gość jest impulsywny i wali prosto z mostu jak mu nie pasuje coś. I powiem szczerze - facet nie kampi, na tyle go poznałem , ze mogę głowę dac za to. Ma swoje wady, jak każdy. Ale facet ma też talent do tej gry i przynajmniej za to należy mu się respect - bez względu na to, czy go lubimy, czy nie.

To tyle, gwoli sprawiedliwości, w mojej nic nie znaczącej opini...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 22:20 

thx sceavola...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2003, 22:26 
Moderator forum

ja w ogole nie wiem do czego ma prowadzic ta dyskusja juz w tej chwili, ostatnio jest duzo akcji z podszywaniem sie, ludzie ktorzy znaja i graja z colarem wiedza jak sprawa z kampieniem wyglada -> prawda jest taka ze klanowcy predzej dali by sie ze skory obedrzec niz dac posadzic o jakiekolwiek nieetyczne zachowanie na serwach wiec takich rzeczy po prostu nie robia, jak dla mnie EOT, na pohybel podszywaczom :!:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2