Teraz jest 4 mar 2025, 11:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 sie 2005, 01:38 

zlomik napisał(a):
Od czego by tu zaczac... aha.. juz wiem..
No wiec moi drodzy bracia wojny...
Chcialbym wam podziekowac bardzo za to ... ze squad na serverze Aster cieszy sie tak wielka popularnoscia... przewinelo sie juz nie malo slaw przez nasz squad.. i wielu czlonkow zapadlo mi i reszcie w pamiec... naprawde wielu z was potrafi grac zespolowo... super... propagujmy wiec gre zespolowa... pokazmy ze na polskich serverach da sie tez grac swietnie... ze nie tylko na zachodnich jest super...

Zaczynajac grac w BF'a 2 marzylem wlasnie o czyms takim zeby popularyzowac Teamwork... Teamwork ... Teamwork i jeszcze raz Teamwork...
Troszke denerwuje w BF'ie ze nie da sie stworzyc druzyn wiekszych niz 6 osob... bo na dzien dzisiejszy jest juz masa ludzi sprawdzonych w Teamwork ktore przewinely sie przez squad o nazwie Dream Team. Ale coz... nie raz juz musialem prosic zeby ktos malo znany ( z kim malo gralem ) ustapil miejsca w squadzie sprawdzonemu zawodnikowi z ktorym gralem mase czasu. Wielka szkoda... nawet nie wiecie jak mi sie serce kraje gry mam o cos takiego poprosic...
Takze powiem co nastepuje...
Z dniem dzisiejszym moznaby kazdego co czuje naprawde gre zespolowa... i gry jeden Dream Team jest pelny, aby robil nastepny squad o nazwie Dream Team.. to nie jest nazwa zastrzezona... ani kopiowanie jej nie bedzie scigane prawem :)... Tylko pragralbym zeby jak ktos zobaczy squad o nazwie Dream Team i wchodzac do niego.. wiedzial... ze pogra w nim na najwyzszym poziomie jaki mozna zareprezentowac w grze zespolowej.. Zeby wiedzial ze tu po prostu pogra zaspolowo.
A wiec laczcie sie zarowno maniacy BF'a jak i gry zespolowej :)

Poszczegolnych czlonkow Dream Teama pragne poinformowac ze bardzo mozliwe iz wystartujemy we wrzesniu w turnieju Lan Party w Polsce..
Nie jestesmy co prawda klanem ani nawet nie walczylismy razem w zadnych turniejach. Glownie jestesmy garstka niezrzeszonych ludzi czerpiacych przyjemnosc z gry jaka jest BF2 :>..
Jednak nie przekresla to nas w ogole. A noz widelec uda sie stworzyc na szybko team ktory nie to ze zawalczy o glowna nagrode... ale zablysnie na Lan Party i mysle ze bedziemy sie swietnie bawic...
Tak wiec drodzy moi zolnierze.... kto moze to niech juz sobie odklada pieniazki na wrzesien .. a kto ma pieniazki.. juz niech sobie rezerwuje czas na wrzesien... bo wybieramy sie na wielkie .. piwne.. wesole.. i w doborowym towarzystwie - LAN PARTY !!!!

Podziekowac chcialbym naprawde zasluzonym czlonkom DT :)
- Panczy(pl)
- Corp Por
- zygusiek
- Aro
- duke_exposed
- Doom
- ojej
- Sadzior
- Zygfryt
- dupa_blada :) ( kiedy to naprawde taki nick ) :)
- tiger21725
- Volf_PL
- wloczykij
- zjedzony
- Ejvt
- Zabujca
- Evo
- repulse :) ( zapomnialo mi sie.. wiedzialem ze kogos zapomne :) ) - dzieki groszek za przypomnienie :)
- robal
- pvt. Lisek
- Groszek_pl
- potulny
- skala666
- Mordoklej
- Szymas
- Attila
- Adacho
- Fa7um ( czy jak to sie tam pisze Smile )
- PrezesOi ( czy jakos tak.. w kazdym badz razie genialny pilot smiglowcow szturmowych - polecam goraco )

i jeszcze wielu innych ktorych nickow niestety nie pamietam.. ale zapewniam ze poznaje was od razu jak wstepujecie na server :>

Ja wiem ze tu przynudzam i w ogole... chcialbym jednak powiedziec i uprzedzic.. ze to nie jest zadna reklama .. czy kolejna proba reklamy.. tylko gorace podziekowania za wklad .. serce i zaangazowanie w gre zespolowa.. oby wiecej takich squadow jak Dream Team :)

Takze jednym slowem ... LACZCIE SIE !!! TWORZCIE PIEKNE DRUZYNY.. CWICZCIE GRE ZESPOLOWA A NA PEWNO NIE BEDZIECIE ZAPOMNIENI PRZEZ SCENE BF'a !! :)

DO ZOBACZENIA NA POLU WALKI ZOLNIERZE !! :)

Edit: tutaj bede na biezaco updatowal liste zolnierzy wartych zaufania...
To jest swoistym sposobem zareklamowania zolnierzy ktorzy naprawde przyczynili sie w walce DT i ktorzy z pewnoscia poradza sobie dobrze w innych squadach....
Grajcie tak zolnierze by lista ta rosla.. i rosla.. i rosla...
i robcie wszystko by nie malala... :>..

ta..... spoko napisz o tym do kasi lub domowej kawiarenki

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 03:18 

Nie dosc ze bluzgi zlomikowe wydostaly sie poza Voipa i udzielily sie innym z DT to jeszcze to zabijanie swoich zeby sobie polatac ... Smutny widok.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 03:21 
Moderator forum

killer81 napisał(a):
Ten (niecaly) dream team brakiem skilla nadrabia hamstwem. Na pierwszym miejscu stawiaja staty i najlatwiejsza droge na zdobycie duzej ilosci punktow. Swoje slowa popieram dowodami. Szanuje zdanie innych ale dla mnie marka DT jest skonczona.

http://img355.imageshack.us/img355/6531/dt1zx.jpg

http://img355.imageshack.us/my.php?image=dt26zv.jpg

Buhahaha. Z dobrobytu się w dupach poprzewracało? Żeby TKować za wejście do heli i jeszcze mięsem rzucać... Za takie ekscesy to można bana panie Zlomik zaliczyć. I to nie na jednym serwerze. I ty chłopie twierdzisz że jesteś dorosły. Żałosne.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 05:29 

sprawa wygladala nastepujaco.. fakt.. byla walka o BH.. fakt rzucalem miesem... jednak team ktory wsiadal do BH byl niekompletny bo zostal stracony juz po minucie od oderwania sie od ziemi... no litosci.. czy to nie marnotrawstwo maszyny ???
Nasz team byl zwarty i gotowy do smiglowca.. medyk.. mechanicy.. i stalismy na helipadzie... bylismy na stanowisku.. a tu drugi team dobiega.. widzac ze jest juz komplet szesciu osob... nie rozumiem dlaczego pchali sie na sile.. ( mowie ze to nie dla statszenia tylko dla szybkiego zdobycia flag .. bo zostala nam ostatnia baza ) - drogi kilerku nie gramy dla statow... tylko ostatnio squad DT skupia sie glownie na jednej najwazniejszej fladze.. bronimy jej przed zdobyciem ( zwykle jest to strategiczna dla mapy flaga - lotnisko, baza z czolgiem itp ) a reszcie dajemy zdobywac innym.. gdzie na koniec rundy wychodzimy moze zwykle z 20 - 30 punktami na glowe wiec prosze nie zarzucaj ze gramy dla statow... a smiglowcem latamy ostatnio naprawde baaaaaardzo rzadko... Osobiscie nie preferuje latania.. bo robi sie coraz wiecej dobrych pilotow samolotow i operatorow AA i chocby squad w BH byl nie wiem jak zgrany to legnie jak kloda. Poza tym po wczorajszym porannym stracaniu BH'ow z Prezesem z pokladu Cobry to zaczynam calkowicie watpic w idee BH :)..
A co do sytuacji przez niektorych napietnowanej...
Bylismy dwie bazy od ladowiska.. widzielismy ze smiglowiec sie rozbil i natychmiast wzielismy profesje przygotowane do BH i zaczelismy przedzierac sie do lotniska ktore bylo przejete przez wroga... zdobylismy flage... i planowalismy latac BH. ( po raz pierwszy w DT od chyba miesiaca planowal wsiasc do smiglowca - wiec prosze o nie pietnowanie nas ze gramy dla punktow specjalnie smiglowcem ) z reszta po co to tlumacze.. ci co graja NA CODZIEN w DT wiedza o co chodzi...
Zeby bylo gorzej po naszym zaladowaniu sie do BH drugi team ( bylo ich tam chyba z osmiu :) ) stal na helipadzie praktycznie przez cala runde i czekal az sie rozbijemy zamiast zapychac po mapie i zdobywac flagi.... takze nie rozumiem dlaczego
Poza tym fakt.. puscily mi nerwy i przejechalem seria po BH lecz nie w celu zabicia.. jednak fakt.. trafily mi sie dwie ofiary.. ( za co bardzo przepraszam) .. glupio mi jak cholera... jesli powiem ze paru ludzi z innego teamu obrazilo mnie i za to wypuscilem serie w kierunku BH to i tak mysle ze mnie to nie usprawiedliwi.. Takze nie mam nic na swoje usprawiedliwienie... i prosbe mam nie oceniajcie na podstawie mojego wczorajszego zachowania calej idei DT, bo po raz pierwszy i ostatni z pewnoscia puscily mi nerwy.

Jeszcze raz bardzo przepraszam.. i obiecuje ze wiecej sie to nie powtorzy..
Jednak sprawa na przyszlosc.. jesli widzicie ze jest juz squad do jakies maszyny specjalnie do niej przygotowany to nie pchajcie sie... dajcie im wziasc.. Jezeli bysmy widzieli ze inny team jest juz na helipadzie.. to z pewnoscia bysmy sobie stamtad poszli i zmienili zupelnie taktyke.. zawsze tak jest... coz wiec..

Aaa jeszcze jedno.. ostanimi czasy w szeregach DT zaczal sie robic niezly burdel.. wina to i wylacznie moja.. bo do squadow o nazwie DT zaczynaja dolaczac rozne dziwne osoby ktorych zachowanie pozostawia wiele do zyczenia ( mowa wczesniej byla o kampieniu przy fladze i nieprzejmowaniu jej - to na pewno nie byl squad DT, o podkladaniu sie pod samoloty itp.. - to takze nie my ).
Czas najwyzszy podjac drastyczne kroki... squad DT to sa ci co sa wypisani w pierwszym poscie .. do innych ludzi prosze nie przyszywac idei DT.. a ja obiecuje ze szybko tacy delikwenci beda usuwani ze squadu. Poza tym jesli ja nie zakladam teamu tylko inni moi zaufani ludzie to prosze ich o wywalanie "innych" gosci ze squadu.. bo fakt.. DT ostninimi czasy troche podupadl.. czas odzyskac dobre mienie.. moze nie jest jeszcze za pozno...

@Hynol - poza tym od jakiego dobrobytu w dupach nam sie poprzewracalo ? my nie mamy przeciez zadnych przywilejow z tego powodu ze gramy pod flaga DT... i nic sie nie poprzewracalo... tylko czasami smutek mnie ogarnia co sie dzieje na serverach... na pewno jestesmy pietnowani przez zazdrosnikow i kiepsko traktowani.. smutne to ale prawdziwe.. codziennie musimy sie uzerac o kazda maszyne .. kazdy czolg.. kazdy smiglowiec.. ( ale praktycznie zawsze odpuszczamy jak widzimy kogos upartego ) i obieramy alternatywna taktyke walki

Poza tym z dniem dzisiejszym przestaje rzucac miesem przez VOIP'a... bo widze ze niektorzy zle to zrozumieli.. ale coz... ( mialo to ponoc fajny smaczek i realizm ze jest sie naprawde w napietej sytuacji i byla kupa smiechu :) ).. ale dobra... koniec z bluzgami itp... od dzisiaj gram w pelnej kulturze ( ale obawiam sie ze bez paru bluzgow niektorzy nie beda rozumieli polecen )

@pawko a co do ciebie.. to jesli nie potrafisz docenic podziekowan i rzucasz tekstami w stylu "napisz do kasi" to bardzo ci wspolczuje... jesli nie interesuje cie idea DT to nie wypowiadaj sie w jej temacie bardzo cie prosze...

koniec..

Ostatnio edytowano 29 sie 2005, 10:36 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 07:59 

zlomik....ja rozumiem ze chciales wykurzyc swoich z bh ale po co?Jak chcą to niech lecą po śmierć i tyle.Co ci dało że zabiłes swoich kolegow?Poczekałes 10 sek na nich zeby pojsc po flage?Nawet bez nich mogles z reszta skaldu sprobowac pojsc,byly mniejsze szanse że artyleria was palnie,no nie? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 08:15 

crist.. to nie tak... zatluklem swoich niechcaco ( za co jeszcze raz przepraszam - nie byli moim celem.. tylko rzucilem seria w samolot gdzie wiedzialem ze maszynie i tak nic sie nie stanie ) i to nie ze swojego squadu.. a flaga...
Po flage bieglismy przez pol mapy.. zeby zrespawnowal sie BH... nie czekalem na nikogo.. tylko zebralem swoj squad i lecielismy przygotowani juz na BH po to by odebrac lotnisko i by BH wylonil sie spod ziemi jak nowy :) jako jedna z szans wygrania tej rundy.. bo przeciwnik mial nad nami spora przewage ( ostatnia flaga nam zostala )

i zapewniam ze nikogo nie chcialem wkurzac... prosilem kilka razy najpierw zeby spoza DT opuscili BH.. i posypaly sie "dziwne" teksty pod naszym adresem.. wiec coz... puscily mi nerwy..

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 09:03 

jest tyle prawd ilu uczestnikow i obserwatorow. pamietajcie ze dopoki nie gracie o sztabke zlota-nie warto obrazac kogokolwiek bo stanal wam na drodze do jakiegos gowienka z pixeli na monitorze. wiecej for funa. zle bybylo zeby taki wyskok zdyskredytowal caly ten pomysl zlomika z dt lub jego samego.
...ale na cspl1 czy innych serwerach gdzie adminuje polecialby perm bez ostrzezenia. selekcja nienaturalna ale skuteczna :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 09:46 

Hynol DT to nie marka. Zalezy tylko kto aktualnie gra. Raz DT to bezuzyteczny team ludzi kompletnie bez skilla zlozony z samych 13 latkow, ktory rozbiega sie kazdy w innym kierunku, nie majacy zadnego planu na utzrymanie sie przy zyciu ale, tak jest jedno ale kiedy gra kilku dobrych ziomkow w takim DT to juz sytuacja sie zmienia. Dobry lider + 2 dobrych graczy i 3 na mieso i mamy juz MARKOWY DT z planem i gotowy by wygrac mape.
Niestety DT nie jest dobry zawsze jak Panasonic albo Nike tylko jest zalezny od czlonkow.

Tytuł:

zlomik...w sumie masz racje ale wracając do tamtych co niechcieli pojsc z BH.POstaw sie w ich sytuacji.idzie ich sklad do bh i napotykaja was.I co bys zrobil?

Tytuł:

Mialem juz szanse zagrac z Dream teamem, Albo Inaczej.. W Dream Teamie... No toz gralem wchile na Gulf of oman... tam przegralismy mape 16... tam sie duzo nie dzialo... jazda zaczela sie na kubra dam.. napoczatu kazdy szedl w swoja strone... jedni czolgiem.. jedni heli... jedni samolotem inni infrantry.. potem od momentu kiedy dupa_blada (Nie zly nick) Ze mna zrobil maly spacerek... od naszej bazy - Lotnisko (USMC) do ich bazy - Lotnosko... Wtedy to juz bylo na serio jazda... Kazdy siebie oslanial.. Leader czyli Dupa_blada Zostawal wtyle zeby sie respawnic.. zadobylismy juz nie raz im baze.. Wyjefajnie sie gralo...

Musze tez przeprosic za moja wtope... a to caly Dream team... opowiem ta sytuacje zeby wszytscy wiedzieli... lecielismy BH - pilotem oczywiscie ja... Leader wczesniej wyznaczyl miejsce ataku na flage po prawej stronie od Tama, i wczesie lotu zmienil na srodek nie wiem czemu ale nie uslyszalem ze zmienia (pewnie przez ruchot silnika) i polecialem na tamty... Wczesniej jeszcze ktos gadal o desancie.. no to ze jestem nie doswiadczony pilot Krzyknolem "Wyskakujemy" z 3 razy i wyskoczylem... a nagle wszyscy nagle na Voipe... "Kur** Pilot nam wyskoczyl... Co za palant" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Chce was jeszze raz przeprosic za ta sytuacje.. ale czlowiek uczy sie na bledach...

Szczegolnie chcialbym podziekowac:

Dupie_bladej - Naszemu Leaderowi
Falconowi (Dokladniej nazwy nie pamietam... Sorry)
Radek255 - Ktory potem odlaczyl sie
Nunumis - Sorry jak zle napisalem nick ale mam skleroze - ktory Ciagle nas leczyl =]
I oczywiscie za fajna gre (pamieci nie mam dobrej wiec nie pamietam wszystkich)

A teraz przeprosiny za moje bledy ortograficzne.. mam nadzieje ze mnie nie zabijecie...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 10:38 

Crist napisał(a):
zlomik...w sumie masz racje ale wracając do tamtych co niechcieli pojsc z BH.POstaw sie w ich sytuacji.idzie ich sklad do bh i napotykaja was.I co bys zrobil?

Crist to ty grasz ze mna od wczoraj ze nie wiesz co bym zrobil ??? przeciez wiadomo zebym odpuscil jakby byl ktos przed nami i poszedl bym po flagi z buta... nosz kurde.. nie poznaje cie... malo razy tak bylo ????

edit: aa jeszcze jedno.. od dzisiaj jesli JA zakladam DT to squad bedzie na dzien dobry zamykany i to osoby zaproszone beda w DT bez zadnych "nieznanego pochodzenia" ludzi.. mamy tworzyc zgrany i SKUTECZNY team.. bez zadnych pseudoteampleyowcow :) ( trudne slowo ) :)
koniec tego.. bo slysze coraz wiecej narzekan na DT ze kampia przy flagach nie przejmujac.. ze TK panuje.. ze statsza i w ogole.. to jakas paranoja...
zaluje bardzo ze nie posluchalem hermana wczesniej ktory mi to doradzal... dziekuje herman za rade.. pozno ale dziekuje bardzo.. :)
czasami bede bral na probe do squadu losowego gracza ktorego pierwszy raz na oczy widze.. a moze sie sprawdzi :).. takze nadal kazdy ma szanse..

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 12:07 
Maskotka BF.pl

:shock: :shock: :shock:

@zlomik - już dawno Ci mówiłam, że tak będzie... dlatego proponowałam żebyś założył klan grający czysto 4fun i stosujący idęę DT czyli teamplay z listą ludzi, któ do niego należy - żeby w razie czego można było sprawdzić czy koleś rzeczywiście należy do Was, czy tylko się pod Was podszywa...
Na ffa w BFie nie wszyscy gracze umieją używać mózgu i umieją grać.. niestety, dlatego tak sceptycznie odnosiłam się do Twojego 'DT to nie jest nazwa zastrzeżona, każdy może stworzyć team o takiej nazwie. Twórzcie dream teamy.Łączcie się' i takie tam... Teraz wiesz dlaczego dużo ludzi patrzyło sceptycznie na Twoją propagandę... po prostu to co chciałeś osiągnąć, to.. bez obrazy... ale utopia... nie nauczysz wszystkich grać, zawsze znajdzie się ktoś kto grać nie umie, albo jest TKowcem -hobbystą... na to nic nie poradzisz...
Wiele razy dziwiliście się, że klanowcze wykopują ludzi ze swojego składu albo zamykają swój skład i nie można się do nich przyłączyć - teraz wiecie dlaczego tak robimy...

Nadal uważam że lepiej by było, gdybyście oficjalnie nazwali się... hmmm... może nie klanem, ale organizacją zreszającą ludzi chcących grać teamowo, only 4fun, bez zobowiązań klanowych... I powinniście napisać oficjalną listę członków - a wtedy jak ktoś będzie miał coś do kogoś z DT, to będzie mógł sprawdzić, czy to rzeczywiście członek DT, czy ktoś po prostu się pod DT podszywa...

@zlomik, co do Twojej akcji, to... :shock: jestem w lekkim szoku... wiem że masz piękne wyobrażenia co do tej gry , ale... grając ffa weź pod uwagę, że to jest FFA i każdy może tam grać jak chce (o ile nie narusza paru podstawowych zasad typu nie TKuje, nie niszczy sprzętu swoich itp.) i nie możesz komuś kazać oddać pojazd - bo ma prawo do niego wsiąść - i tłumaczenie, że Wasza drużyna przegrywała a Wy mieliście plan jak zwyciężyć nie jest żadnym tłumaczeniem... Każdy ma prawo do gry i nie możesz mu tego prawa odmawiać... wierzę że to była jednorazowa akcja.... pamiętaj, że jako założyciel i pomysłodawca DT jesteś cały czas 'na świeczniku' i dlatego powinieneś dawać przykład wszystkim innym graczom.. i takie sytuacje nie powinny (już więcej) mieć miejsca, zwłaszcza jeśli chcesz grać w klanie...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 12:23 

lady.. jak pisalem .. akcja w zyciu wiecej sie nie powtorzy.. zaczynam troche inaczej patrzec na BF'a jak i caly DT... wprowadze z pewnoscia jakies zaostrzenia i to bardzo powazne... tyle...
nazwy nadal nie bede zastrzegal.. bo w sumie kazdy ma prawo wejsc na server i zalozyc squad o takiej nazwie.. nie jest to jakos blokowane przez server..
poza tym liste DT'mowcow juz zrobilem w pierwszym poscie... i nadal bede ta liste powiekszac.. w miare mozliwosci... kazdy moze sie na niej znalezc.. ale musi sie wykazac i jakos przyczynic do rozgrywki :).. piekna rzecz :)..

moze DT to i utopia.. ale nie poddam sie...
pan jabah komentuje ze DT to lamki bo kampia przy flagach i nie przejmuja..
otoz.. W ZYCIU CZEGOS TAKIEGO W SWOIM TEAMIE NIE ZAUWAZYLEM.. poza tym z kamiennym sercem wysylam ludzi pod czolgi oraz ostry ostrzal z broni.. po to tylko zeby ta upragniona flage zdobyc..jako squad lider nie powinienem tego robic.. ale najczesciej sam biegne na pierwszej linii
a nastepne takie zarzuty panie jabah beda ostro krytykowane. A co do opisynaje przez ciebie sytuacji.. to na pewno nie byli czlonkowie z DT.
Bardzo czesto po grze w DT wychodze z serva i zostawiam squad w inne rece... co sie potem z nim dzieje to nie wiem... nastepnym razem jesli ktos cos nam takiego zarzuci.. to niech najpierw sprawdzi kto dowodzi squadem :) bo z pewnoscia moj nie robi takich numerow..

za moj wystepek to naprawde az nie wiem co powiedziec.. spowiadam sie od rana ludziom z DT.. szukam rozgrzeszenia.. ale mowia zebym sie tym nie przejmowal.. i tyle.. moze tak i zrobie.. ( bo dzisiaj rano rozpatrywalem mozliwosc.. zakonczenia idei DT.. ale stwierdzilem ze za duzo ludzi skrzywdzilbym i zostawil na lodzie jak takie biedne owieczki bez celu :) )..
TRZYMAJCIE SIE DT'mowcy... damy rade.. przetrwamy :)

EDIT:
do posta Hynola ponizej - zadnej enklavy nie mam zamiaru tworzyc ani wiekszych przywilejow od innych... w swoim squadzie wymagam wspolpracy i szczerze.. zaczyna mi fruwac co robia inne squadu.. choc pragne z nimi wspolpracowac by sile nasza uderzeniowa powiekszyc.. .
poza tym DT mozesz nazwac tzw. "silami specjalnymi" ktore wykonuja zadania wrecz karkolomne i raczej nie do wykonania dla nie zgranych squadow.. TYLE

Ostatnio edytowano 29 sie 2005, 12:27 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 12:23 
Moderator forum

zlomik napisał(a):
@Hynol - poza tym od jakiego dobrobytu w dupach nam sie poprzewracalo ? my nie mamy przeciez zadnych przywilejow z tego powodu ze gramy pod flaga DT... i nic sie nie poprzewracalo... tylko czasami smutek mnie ogarnia co sie dzieje na serverach...

W rozumieniu tego że zaczyna się na publicznym serwerze tworzyć enklawe ( :) ) graczy mających w ich przekonaniu większe prawa od innych. Jeżeli chcecie grać bez wpływu czynnika zwanego kretynem to grajcie jako klan lub umawiajcie się z klanami na sparingi. Na FFA publicznym, mimo że może się człowiek czasem wściec, tak już jest i bluzgi tego nie zmienią.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 12:52 

Zlomik, no cóż…. widząc „dowody jpg” jak również komentarze faktycznie puściły Ci nerwy :wink: , Lady Vicky dobrze Ci napisała powinieneś posłuchać jej rady, co do nieokrzesanych kolesi, miałeś przecież niedawno próbkę na „Knife Party” !!! ja pisząć swój post jeden z pierwszych komentarzy nt. Dream Team dużo pisałem o tym co tak naprawdę jest ważne w DT jak widać mało osób wzięło sobie to do sreca, chyba tylko stali bywalcy DT, choć ja do nich nie należę z powodu braku czasu, zarobiony jestem i tyle. Jak pewnie pamiętasz kiedyś napisałem również oczywiście tylko tak „by the way” zasady DT. Do czego zmierzam, może faktycznie powinieneś ustalić jakieś zasady, oczywiście nie jakieś sztywne tz. bardziej ogólne ale na tyle jasne aby uniknąć takich sytuacji jak wyżej. Co do puszczenia przez Ciebie seriiiii w BH, jak ktoś już napisał tj. 4FUN i nie zmusisz gościa aby wysiadł pomimo że ty czekasz ze swoim squadem na BH jako pierwszy. Tak już jest w grze w necie że wszystko jest niczyje, a tak naprawdę klimat gry poza oczywiście samą gierką robią gracze którzy w niej uczestniczą. Ostatnio miałem taką akcję z Robalem na jakimś węgierskim serv. Jakiś koleś cały czas wpychał się na ganera do śmigłowca, sam nie chciał latać. Tu poszło łatwo gdyż wzięliśmy go na przetrzymanie i w końcu sam zrezygnował. Tak jak napisałem wyżej po prostu w tej sytuacji brakuje Ci konsekwencji i tyle. Ja nie jednokrotnie zakładałem i zakładam Dream Team na serv. europejskich i wierz mi może ktoś nazwać to buractwem ale wywalam z miejsca gości którzy nic nie wnoszą do gry, poza tym szlifuje ang. Na koniec dodam tylko że coraz częściej udaje mi się taki DT stworzyć trzeba tylko się trochę poświęcić wiem że przez to nie nabije pkt. gdyż na etapie selekcji nie zdobywam więcej niż 10-15 pkt. ale potem jak już goście ze squadu wiedzą co jest grane to oprócz świetnej gry i częstych wygranych udaje mi się zdobyć 30-50 pkt i tyle mi wystarczy gdyż sukces ze zgranego DT jest niewspółmierny ze zdobywaniem tylko pkt. Pamiętaj również że teraz jesteś na topie w związku z tym obserwuje cię duża część polskich graczy zarówno Ci którzy grają lub próbują się dostać do DT jak również Ci którzy nigdy nie będą chcieli mieć nic wspólnego z DT i tu najważniejsze właśnie Twoja postawa w dużej mierze kształtuje jak Ci ludzie będą się zachowywać podczas gry, a częstowanie ich ołowiem jak są po Twojej stronie niczego nie załatwi tylko wzmorzy agresję, a to odczujemy wszyscy na swoje skórze nie tylko członkowie DT.

ps.
Nie porzucaj idei DT !!! pomyśl o graczach których "rozkręciłeś" :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2