Teraz jest 4 mar 2025, 13:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 17:47 

KFC-PL napisał(a):
:lol: i bardzo dobrze moze nooby pójdą do domu i grać będzie się dało normalnie :idea:

I zgadzam się z tym bo jakby jeszcze było można toby 3/4 teamu wieszało się BH jak to kiedyś z tramwajami bywało.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 18:59 

Panowie, panowie, powsciagnijcie swoj optymizm :)

Na tamtej englishowej stronie stoi jak byk.

Cytuj:
There are over 140 fixes and improvements in the 1.03 patch[...]

Moze oprocz tych kilku beznadziejnych ;) poprawek wprowadza jeszcze cos ciekawego.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 19:14 

Szymas^PL napisał(a):
Mapka Wake Island jest wzieta z BF1942 ;] przyjemna mapka ;]

chyba sama nazwa :roll: bo jak maja zamiar to przeniesc to se w głowe strzele...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 19:56 

Spinacz_pl napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):
Mapka Wake Island jest wzieta z BF1942 ;] przyjemna mapka ;]

chyba sama nazwa :roll: bo jak maja zamiar to przeniesc to se w głowe strzele...

no mapka jest feee nie lubie jej czy japońcami czy amerykańcami gra się do .... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 20:07 

Jak dla mnie to mogliby poprostu zmniejszyć wytrzymałość BH, to wolniejsze naprawianie nieszkodzi tylko BH ale też innym pojazdom które na to niezasługują.Powinni troszke zaszkodzic :twisted: samolotom ,dobry pilot ginie właściwie przez swoja brawure a nie przez wroga

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 20:25 

DooM^141 napisał(a):
No i tutaj sie zgadzam . Nie wyobrazam sobie akcji bez BH z pelna zaloga . I dajmy taki przyklad . Jest 1 pilot , 2 od dzialek , no i reszta mechanicy . Oni jak zejda na ziemie to szans nie maja . PATCH JEST SKOPANY NA MAXA .

PS : Niech dodadza lepiej mozliwosc otrzymania punktow po zniszczeniu radaru itp.

Hahaha. Mniejsze szanse dla lamiszonów :)
1 poprawka na 140 i już patch skopany na maksa LOL
A punkty za zniszczenie radaru będą naliczane :]

Kod:
BF2 Account Tag · You can add a 6-character prefix to your account nickname which will be displayed in-game next to your nametag in the scoresheet, in game messages, and above your player. This prefix does not change your account name or statistic information (e.g. the prefix does not appear next to your name on the leaderboards). You can change this prefix at any time at the account login menu.

Takowoć się to tłumaczy:
Kod:
Można dodać sobie 6literowy prefiks do naszej ksywki (nazwy konta), który to będzie wyświetlany PODCZAS GRY na tabeli wyników (TAB), wiadomościach podczas gry (hostile tank in bound ;) ) oraz nad naszą postacią (gdy ktoś ma nas na muszce ;) ).
Ten prefiks nie zmienia nazwy naszego konta (BFHQ itd.).
Ten prefiks możemy w dowolnej chwili zmienić w menu loginu.

Coś z innej beczki:
Kod:
Supply Drop· The commander's supply drop now has an icon on the minimap and a 3D-map icon in the world.

Czyli teraz widzimy gdzie kochany dowódca zrzucił nam sześcian :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 20:34 

Ta denna fizyke gry by mogli poprawic! Dzis na Gulf Of Oman jak lecialem samolotem to ODBIŁEM SIĘ od drzewa i zrobielm obrot woku wlasnej osi i lecialem dalej. Bylem tak zdziwiony ze nie zginolem ze z tego zdziwienia malo sie nie zabilem.
Wysiadanie z pojazdow BZDURA! Tylko BH powinno sie to tyczyc. Jak pisal jeden koles na zagranicznym forum
"BlackHavk = RAPE, MI17 = DEATH" z tym cos powinni zrobic bo ta krowa jest o kant dupy. Blakiem da sie APC rozwalic szybko stzrelajac z gory w dupe a MI17 zeby cos w ogule rozwalic to trzeba w to wleciec co za bezsens!

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 20:40 

G-sus tu masz racje w tym co mowisz ja tez latam odrzutowcami i zdarzylo mi sie to juz 2 razy :D troche glupie :] :wink:

PostNapisane: 12 wrz 2005, 21:02 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
- nie będzie można zmieniać nazwy konta, ale można będzie do niego dodawać osobny tag, który zmieniać już można (heh, trzeba założyć nowe konta bez taga :D )

No ja poza kontem [AoR]Mordoklej mam jeszcze Mordoklej, wiec jak przyjdzie mi do glowy przylaczenie sie do jakiegos klanu to go uzyje.. A [AoR]Mordoklej do statsow :wink: 8)

Lepiej byloby gdyby mozna nicka zmienic..

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 21:53 

a wiadomo cos o lagach, beda mniejsze bo qrde ja to tylko po nocach lub nad ranem gram :x a to na dobre mi wogoole nie wychodzi

pozatym to wszyscy tu zrzedza :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 22:06 

Trzeba przywyknac ze BF2 i lag zawsze ida w parze.. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 22:20 

nie rozumiem tylko po co ta dyskusja i domysly na temat patcha... wejdzie w zycie to wtedy podyskutujecie... bo jak na razie to jest ksiega skarg i zazalen na temat o ktorym nie mamy jeszcze bladego pojecia...

czekajmy cierpliwie...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 23:07 
Moderator forum

zlomik napisał(a):
nie rozumiem tylko po co ta dyskusja i domysly na temat patcha... wejdzie w zycie to wtedy podyskutujecie... bo jak na razie to jest ksiega skarg i zazalen na temat o ktorym nie mamy jeszcze bladego pojecia...

czekajmy cierpliwie...

Ta dyskusja jest ciekawsza, niż ta - http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 58&start=0

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 23:09 

Piospi napisał(a):
Ta dyskusja jest ciekawsza, niż ta - http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... 58&start=0

Nastęny czepialski...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 23:50 

to wycieknieta lista zmian. Poki nie wydadza patcha nie wierze w zadne leaked. Dlaczego? Bo nie warto. Jesli jednak faktycznie tylko taga bedzie mozna dodac/zmienic to dupa bo sam grywam zawsze i wszedzie na tagu klanowym. Mam tam juz pare punktow i jak np klan zmieni nazwe to nowe konto mam robic? Zmiana taga byla by ok ale gdyby istniala w dniu premiery gry a nie teraz po paru miechach gdy kazdy juz na kontach cos tam ma. IMO starczyloby jakby dodali opcje transfery bfhq na inne konto. Ale pewno na to nie wpadli :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2