Teraz jest 4 mar 2025, 09:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2005, 18:42 

przed maturą było "Plzz God pimp my brain".... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2005, 18:43 

a po ?? :P chyba nie pimp my ride :D hehe

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2005, 20:46 

przsoi napisał(a):
moj stosunek kill/death na starym koncie wynosi
Obrazek
ale od poczatku bardziej nastawialem sie na gre skierowana na win teamu niz na moj fragrate... i w ten sposob skonczylem jako taksowkarz/pilot Cobry :P .. btw. thx&pozdro dla Repulse'a - dobry gunner to skarb, a wczoraj razem idealnie zamknelismy mocny sklad Chinczykow na Dalian Plancie:)

zamknęli, potwierdzam:) grałem u tych Chińczyków więc wiem co mówie :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2005, 23:52 

Dziś odblokowałem DAO-12 i muszę powiedzieć, że straszny rozrzut tej broni powala. Zaletą tej broni jest szybkostrzelność. Trzeba potrenować jak z PKM`em i myślę, że wtedy będzie zabójcza :wink:

Ostatnio edytowano 23 wrz 2005, 01:50 przez lkasprzak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 00:02 

Wg mnie ból z dao polega na tym że rozrzut w porównaniu ze standardowymi pompkami jest mały. Wyrzuca mniej "śrucin?" Jak by to śmiesznie w stosunku do dao nie brzmiało trzeba celować.

Ostatnio edytowano 23 wrz 2005, 00:39 przez pasqdnick, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 00:35 

DAO + SRAW = bardzo silna klasa. naprawde nie ma co narzekac ;] poza tym G36c + C4= j.w. mam odblokowane te bronie i nie zaluje.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 09:38 

Ja teraz odblokuje tez G36 chodz jeszcze chwile bede musial sobie poczekac ... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 12:36 

G3!

ta bron rzadzi,granatnik mi nie potrzebny bo nigdy go nie uzywalem,ilosc amunicji -tak jak napisal ktos na forum kwestia przyzwyczajenia i uwagi
-obowiazkowo przestawiamy na single szota,najwiekszy problem to ciezar.
po przejsciu z medyka na assaulta,ciezko sie przyzwyczaic do zolwiego tempa.co czesto jest smiertelne

bron medyka ktora mialem odblokowana na zeszlym koncie rozczarowala mnie kompletnie-nie umialem z tego strzelac.wynik taki ze gralem medykiem z z podstawowym karabinem a nowo odkryty sie kurzyl.

m25(dobrze mowie?) snajpera tez troche mnie zawiodla-mam wrazenie ze karzdy naboj leci tam gdzie chce.oprocz tego celownik jest jakos strasznie wielki(moze wina mojej rozdzialki) co skutecznie zniechecilo mnie do tej ciezkiej snajpy

PS: zajebista bron maja chinscy spec opsi- mala liczba amunicji ale
zajebiscie celna na bliskie i srednie dystanse

pozdro!

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 15:39 

Mam pytanie odnośnie do tabelki ze statsami broni...interesują mnie dwie kolumny: Minimum Deviation i Deviation When Standing/Crouching/Prone tzn jak one się do siebie mają... wiadomo że minimalną odchyłke mamy gdy leżymy więc np. L85A1 - minimalna odchyłka 0,3 dla leżenia czyli 1,2 jakbyśmy stali to odchyłka będzie o 25%(1,5) większa czyli wyniesie 0,375 - czy tak ??? czy może...odchyłka 0,3 po uwzględnieniu modyfikatora gdy leżymy 1,2 daję odchyłkę 0,36 - czy może tak ???

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 20:47 

Namierzylem niedawno plik do odblokowania wszystkich broni. Działa tylko w trybie single player, ale pozwala do woli zapoznać się ze sprzętem. Cały dzień bawiłem się anlokami i mam doszedłem do paru wniosków które mogą rozwiać parę wątpliwości.

Przede wszystkim główne kryterium to podnoszenie możliwości danej klasy. Więc po kolei:

1. Spec ops. nieprawdopodobna celność, z którą nie mogą się równać żadne inne klamki
2. Szturmowiec G3 to broń którą odblokowałem jako pierwszą i aktualnie nie wyobrażam sobie B@ bez tej broni. Elegancka godna prawdziwego dżentelmena;), bardzo celna, skuteczna duży dmg. Jak ktoś ją opanuje rządzi na dłuższym dystansie, równie skuteczna na krótkim. Prawdopodobnie najlepsza broń w tej grze co jest oczywiście okupione brakiem dodatkowych umiejętności postaci...
3. Snajper. najbardziej się zawiodłem na tej broni. Nie dostrzegam żadnej różnicy z M24. Do zabicia potrzebne są dwa strzały bądż jeden w głowę w przypadku obydwu broni
4. Medyk nie wnosi nic nowego chyba, że ktoś jest krótkowidzem i potrzebna mu luneta;) aczkolwiek jej przybliżenie jest nieiele większe niż w przypadku zwykłej broni
5. Mechanik WNOSI CAŁKOWICIE NOWĄ JAKOŚĆ JEŚLI CHODZI O TĘ KLASĘ POSTACI. Jak wróg otacza Twój pojazd i comandos już leci z paczką wysiadaj i pokaż kto tu rządzi. hamer to prawdziwy buldożer i nie polecam nikomu spotkania z mechanikiem, który ma TO w ręku. Na bliskie odległości (tak do piętnastu metrów) co jest charakterystyczne dla tej klasy jest w stanie zniszczyć każdy oddział.
6. grenadier. DAO polecam wszystkim paralitykom, mamom, dzieciom, alkoholikom i całej reszcie która nie ma za grosz skilla. Według mnie to degradacja klasy, która traci możliwość walki na dłuższy dystans używając broni podstawowej. Na krótkim dystansie pistolet maszynowy jest również skuteczniejszy moim zdaniem, pod warunkiem oczywiście, że potrafi się wcelować. Dla tych którzy mają problemy ze skillem polecam jak najbardziej. Warunkiem jest granie w oddziale ewentualnie mapki w mieście gdyż w pojedynkę jest się mięsem armatnim i 5 rakiet napewno temu nie zapobiegnie

MÓJ TYP NA ANLOKA......JACKHAMMER, G3 i G36 (kolejność przypadkowa;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:01 

dalbys namiar na ten spsoob odblokowania broni w 1.02 bo chyba nikt go nie zna. Zablokowali opcje edycji pliku z wejsciem patcha 1.01

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:30 

nic nie zablokowali, po prostu serwery nie wpuszczają gdy masz modyfikacje

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:31 

@sqnk

A dlaczego tak bardzo krytykujesz DAO-12?
Co Ci sie w tej broni nie podoba? Mam G36C i L85A1, zblizam
sie do 25 tysiecy i moim glownym kandydatem jest wlasnie DAO.

Powiedz - niby dlaczego dla Ciebie DAO jest gorsza bronia od Jackhammera?
Moim zdaniem to wlasnie wieszy sens jest w odblokowaniu
broni dla granadiera, gdyz on ze swoim patykiem niestety niewiele
moze zdzialac - tylko DAO jest w stanie "uratowac" ta klase. Natomiast
Jackhammer dla mechanika to tylko upgrade, w przypadku MEC'ow
praktycznie bez znaczenia...

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:45 

skunq wysunal calkiem sensowne wnioski ale tez ameryki nie odkryl ;p

z jedyna rzecza z ktora sie nie zgodze to dao. kazda bron wymaga skilla i treningu a dao + skill + trening = masa fragow (nie raz widzialem jak koles z dao np napennisuli sam wbigal do budynku na srodku mapy i tylko bylo widac xxx [dao-12] xxx z 20 fragow nabijal zanim zginal. ale zeby tak grac trzeba miec skilla.

Proponuje przetestowac bronie w multi (zabierac kity zabitym) bo z botami w singlu to kazda bronia mozna wymiatac ;]

aaa i jeszcze jedno, podst bronie AT - nie wiem dlaczego tak na nie najezdacie - na mala odleglosc sa na prawde skuteczne, mimo malego dmgu nie zapominajcie ze sa znacznie szybkostrzelniejsze od karabinow i nie raz potrafilem rowno jechac i szturmowcow z ich g3 i specow i medykow tym. Powiem szczerze nawet ze ogolnie lepiej mi sie nawet nimi zabijalo niz dao.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:53 

po pierwsze jackhammer to automat i jednym strzałem razi dwóch gości stojących obok siebie na raz. Bronią standardową oddasz dwa strzały albo jeden pumpaction'em gdy jackahammer wywali cały magazynek....wyobraż teraz sobie co się dzieje z z takimi koleisami.....a w zwarciu szybkość reakcji jest równie ważna co szybkość broni. Jeśli chodzi o DAO to dla mne jest bardzo duża różnica między pociągnięciem seria po gościu z pistoletu maszynowego w porównaniu do strzelania z pół automatu. Poza tym peem niewiele odbiega skutecznością od g36, tylko ma większy odrzut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2