Teraz jest 29 lis 2024, 01:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 16:05 

Ludzie żenada, już nie można tego czyatć. Co was obchodzi ile punktów ma FSPQR czy też Wilda. Jak grasz w CB to graj a nie osądzasz kto oszukuje itp od tego jest admin ligi!!! a jeśli takie fake'i się zdażają to tylko źle świadczy o lidze. Zamiast pisać skargi, zacznijcie grać TO JEST TYLKO GRA I JEST STWORZONA PO TO ŻEBYŚ MÓGŁ SIĘ ODPRĘŻYĆ LUB ZRELAKSOWAĆ A NIE KŁUCIĆ O BYLE GÓW** :evil:

p.s: zamiast się kłucić może pmożecie tworzyć 1 polski mod do BF2 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 16:17 

Px2-Wicherek- - moglbys przytoczyc ten punkt? podczas ostatniej dyskusji na ten temat przeczytalem dokladnie caly regulamin laddera bf2 i nie pamietam zeby byl tam punkt interpretujacy taka sytuacje na Wasz sposob.

JabbaH - a te 120pkt tez nie wzielo sie znikad, akurat w tym wypadku wszystko bylo zgodne z regulaminem. RX to co innego, ale nie o tym jest ta dyskusja ;)

extrem3 - w sumie to Wam powinno zalezec na wyjasnieniu sytuacji. zreszta prawda jest taka, ze takie wpisywanie noshowa sztucznie podnosi ranking klanu, co w przyszlosci i tak wyjdzie na Wasza niekorzysc, bo ktos z wyzszych partii drabinki pokusi sie na te punkty. dlatego w rzeczywistosci tylko na tym tracicie, glownie w oczach scenowiczow, ktorzy takich praktyk nie popieraja :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 16:30 

JabbaH napisał(a):
A Wilda dostała 120 pkt. w drabince 12 vs 12 za no show przeciwnika. Więc nie bądź taki szybki w wydawaniu osądów. System CB jest dziurawy jak sito i pełen błędów (przykładowo dostaliśmy podwójne pkt. za wygraną z RX).

Dostaliście 120 punktów gdyż Waszym przeciwnikiem który nie pojawił sie na meczu był klan zajmujący 1 miejsce w leaderze. To nie żadna dziura systemu CB, a normalne naliczenie punktów. Dodam jeszcze, że Wy zaznaczyliście normalny "no show", natomiast w omawianych przypadkach zaznaczano zamiast "no show" zwycięstwo 1:0 w ticketach i stąd bierze się ta róznica w punktacji. Czy jest to celowe działanie czy nie to już inna sprawa, ale...
Raz można sie pomylić, ale dwa razy to już wyglada zupełnie inaczej...
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 16:34 

TrojniX -> ja gram w tej lidze i intersuje mnie kto i ile ma punktów, interesuje mnie także żeby wszystko było w niej fair, sądzę też że większość grających jest też tym zainteresowana. Jeśli wszystko miało by się zostawić adminom to prawie żadna lewa akcja by nie wypłyneła na światło dzienne.

Sorry wielkie, ale w natłoku idiotycznych tematów na forum, jak dla mnie jest to jeden z nielicznych ciekawych tematów, który jak najbardziej powinien tu być.

Dzięki tematowi może się ukruci proceder.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 16:36 

Piszac o regulaminie mialem na mysli punkt mowiacy o tym , ze w razie zlego wpisywania wynikow admin moze anulowac wynik meczu i takie tam... Dlatego moim zdaniem , jak ktos ma watpliwosci co do wynikow i punktow to powinien pisac do admina CB w celu wyjasnienia sprawy. Jak admin uzna ze cos jest zle to zawsze moze anulowac mecze , zabrac punkty itd. Ale z tego co wiem to admin nie mial zadnych "ale".

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 16:44 

TrojniX napisał(a):
Ludzie żenada, już nie można tego czyatć. Co was obchodzi ile punktów ma FSPQR czy też Wilda. Jak grasz w CB to graj a nie osądzasz kto oszukuje itp od tego jest admin ligi!!! a jeśli takie fake'i się zdażają to tylko źle świadczy o lidze. Zamiast pisać skargi, zacznijcie grać TO JEST TYLKO GRA I JEST STWORZONA PO TO ŻEBYŚ MÓGŁ SIĘ ODPRĘŻYĆ LUB ZRELAKSOWAĆ A NIE KŁUCIĆ O BYLE GÓW** :evil:

p.s: zamiast się kłucić może pmożecie tworzyć 1 polski mod do BF2 :wink:

to ze Ciebie to nie obchodzi, nie oznacza, ze inni mysla tak samo. Mnie np. zalezy, aby kazdy mial rowne szanse. A relaksowac to sie mozesz na ffa, CB jest powazna drabinka. Myslisz, ze admin ligi bedzie sprawdzal wszystkie niescislosci w meczu ? jak tak, to grubo sie mylisz. Jezeli my (gracze) o to nie zadbamy bedziemy dalej mieli syf na swoim podworku.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 17:43 

Żałosne zachowanie ze strony Px2... cfaniactwo w najwyższym wydaniu... :?
TAKICH RZECZY SIĘ NIE ROBI !

TrojniX -> bez komentarza... LOL... widząc człowieka kradnącego samochód pewnie byś się odwrócił i powiedział: mam to w dupie... od tego jest policja :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 17:46 

NaVy napisał(a):

TrojniX -> bez komentarza... LOL... widząc człowieka kradnącego samochód pewnie byś się odwrócił i powiedział: mam to w dupie... od tego jest policja :?

A ty co zrobisz weźmiesz deske pierwszą lepszą i zaczniesz go tłuc?

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 18:13 

TrojniX napisał(a):
NaVy napisał(a):

A ty co zrobisz weźmiesz deske pierwszą lepszą i zaczniesz go tłuc?

Po co deske? Albo krzyczysz, albo idziesz w kierunku gościa i albo ucieknie, albo zaczniecie sie "głaskać"

Tak samo jest z tymi No show'ami albo to se olejecie, albo zalatwicie sprawe na privie, albo forum CB i moze coś wam się uda zrobić...

Mi sie zabardzo nie miesci w głowie jak taki patent z tymi NO-SHOWami można wykonać - zalosne i mysle ze to nie wymaga komentarza

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 18:19 

No i sam widzisz TrojniX, pewnie byś się obrócił i poszedł dalej, a ja bym coś próbował zrobić, chociażby zadzwonić po policje lub zawołać ludzi dookoła...
Apropo: mojemu koledze dwóch dresów przystawiło nóż do brzucha na przystanku i zażądali komórke i kase.. NIKT nie zareagował... takie jest nasze społeczeństwo <-> nic nie widziałem, nic nie słyszałem, mam to w dupie...

A wracając do sprawy Px2... ja na Waszym miejscu bym przeprosił oba klany, które oszukaliście i napisał do admina o sprawiedliwe podliczenie pkt...

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 18:44 

Panowie z Px2 i innego klanu widzicie że wielu ludziom się to nie podoba tego typu załatwienie sprawy poprzez 1:0 a nie no show więc można uznać że takie zachowanie będzie przez polską scene BF2 piętnowane.
Wydaje mi się że TOPIC ten spełnił swą funkcję pionformowania o nieczystych zagraniach i więcej się to nie powtórzy. Dla mnie i klanu PfT nie ma różnicy czy ktoś ma 2000 postów napisane i czy gra w BF-a od dziecka - tym bardziej powinien być przykładem dla innych. Epoka Szarych Eminencji na scenie BF-a już mineła i to my NOWI przyczynimy się do tego aby każdy nowy był traktowany na równi z innymi jak przystało. Więc Teraz od Was zależy czy załatwicie tą sprawę w sugerowany sposób j/w czy też nikt więcej takich praktyk nie zobaczy.
Pozdrawiam T.reserve i inne uczciwe klany i dzięki za zainteresowanie tym problemem.

Admina Forum proszę o zamknięcie tego Tematu i pozostawienie do wglądu ku przestrodze dla innych fragowców.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2005, 19:19 
Moderator forum

[PL]T3 napisał(a):
to my NOWI przyczynimy się do tego aby każdy nowy był traktowany na równi z innymi jak przystało.

O ile na to zasłuży swoim zachowaniem
[PL]T3 napisał(a):
Admina Forum proszę o zamknięcie tego Tematu i pozostawienie do wglądu ku przestrodze dla innych fragowców.

Zamykam

edit
w związku z nadwyraz dużym zainteresowaniem oraz wieloma prośbami temat otwieram do dalszej dyskusji.
Ale ostrzegam, ze chamstwo i OT będę tępił z prawdziwą przyjemnością :P

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 00:11 

MataDor napisał(a):
Wiem że nie ma nic bardziej denerwujacego jak zarezerwowany czas wieczorem na meczyk, a tu sie okazuje że przeciwnik nie gra... masakra
Ale wpisywanie wyniku 1:0 i liczenie że przeciwnik potwierdzając nie zauważy jest wyjątkowym cwaniactwem, nie używając brzydkich słów.
I nie ma tu nic do rzeczy że wedłóg mnie też sytuacja z niepojawianiem się przeciwników na ustalonym meczu i dostawaniem za to tylko 10 pkt jest beznadziejna. No show można by robić jak przeciwnik na dzień wcześniej powiedział by że nie gra.

Coż cwaniactwem,albo gapiostewem ze strony przeciwnika i wpisujacego;).Widze ,ze PfT to bardziej boli niz przeciwników,nikt z px2 nie miał zamiaru wpisywać złego wyniku a tym bardziej zyskiwać tych punktów,które nam sie nie należą.
Inna sprawa są notoryczne sprzeczki Panów z pfT z innymi klanami,tak było gdy gralismy w bhd ,tak było gdy graliśmy w JO i jest teraz.
Czyżby teraz Ci Panowie chcieli sie w kupić w łaski klanów sceny BF2,(ptrzypomne najpierw sie z wiekszoscia klocac) teraz klocac sie z klanem ,ktory nie odpowiada,ignoruje ich zaczepki,sadzac,ze tak bedzie lepiej,ze przyslowiowo jeden ustepuje drugiemu,ze argumenty sa z d***y i co najwazniejsze nie poparte sa żadnymi konkretnymi argumentami w postaci chociażby screenshotów czy innych logów(sprawa o cheatowanie At).
Tak wiec po raz kolejny z przykrościa musze przyznać,ze od 16.04.2004 roku klan px2 nie zdołał byc pokononany przez wspomnianych Panow z pFT,ktorzy staraja sie teraz wynagrodzic to poprzez publiczne oskarzanie i oczernianie klanu ,ktory zawsze grał uczciwie,starał sie zachowywac godnie i co najwazniejsze zawsze był przyciwny róznego rodzaju oszustwom i tego rodzaju zachowaniom.link: http://clan.pixcom2.com/vwar/war.php?ac ... &warid=427

Nie chce wnikac w sprawy wewnetrzne pFT,tak jak pft nie chce wnikac w sprawy px2 ;),ale powinniscie zajac sie porzadnie podrzegaczami ,ktorzy chcac zabic swoje kompleksy i obawy,stara sie atakowac ich "zródło";).

A wiec,co do wynikow wpisywanych na stronie Cb to fakt bylo tak,ale tylko i wylacznie spowodowane gapiostwem,rowniez gapiostewem klanu przeciwnego ,ktory wyraznie ma w confirmie napisane :"confirm score: no show by ...."
Tp3 teraz proponuje Tobie zamiescic ten topic na forum Cb,pogadac z naszymi przeciwnikami i doprowadzic sprawe do konca,mysle ,ze to bylo celem zalozenia tego topicu ?Czy moze wolisz zakonczyc ta dyskusje bo sprawa sie wyjasnila i nie mozesz nas juz dluzej oczerniac?Albo wiecej..bedziesz to robic nadal? bo nie ma lepszego sposobu aby zyskac przyjaciól jak poprzez znalezienie "kozła ofiarnego" ,ktory zrzuci z Was cień z poprzednich zprzeczek(patrz topic z g0) ?

Tak wiec reasumujac pfT jak i innym polskim klanom zycze powodzenia na arenie miedzynarodowej.My znamy swoje miejsce w szeregu,wiemy ,ze nie mamy szans 2 bf2 z takimi klanami jak Wilda,g0 czy enclave(przynajmniej na dzien dzisiejszy ;),niemniej chyba wypada mi zwrocic Wam uwage i przypomniec ,ze słowo "pokora" jest równie dobre jak "zemsta" i że czasami dobrze sobie przypomniec kto był na górze a kto na dole :).

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 00:21 

[PL]T3 napisał(a):
Panowie z Px2 i innego klanu widzicie że wielu ludziom się to nie podoba tego typu załatwienie sprawy poprzez 1:0 a nie no show więc można uznać że takie zachowanie będzie przez polską scene BF2 piętnowane.
Wydaje mi się że TOPIC ten spełnił swą funkcję pionformowania o nieczystych zagraniach i więcej się to nie powtórzy. Dla mnie i klanu PfT nie ma różnicy czy ktoś ma 2000 postów napisane i czy gra w BF-a od dziecka - tym bardziej powinien być przykładem dla innych. Epoka Szarych Eminencji na scenie BF-a już mineła i to my NOWI przyczynimy się do tego aby każdy nowy był traktowany na równi z innymi jak przystało. Więc Teraz od Was zależy czy załatwicie tą sprawę w sugerowany sposób j/w czy też nikt więcej takich praktyk nie zobaczy.
Pozdrawiam T.reserve i inne uczciwe klany i dzięki za zainteresowanie tym problemem.

A ja bede pietnował chamstwo i niesluszne oskarzenia rzucane w kierunku innych bez konkretnego powodu:

Możliwe( a nawet bardzo prawdopodobne), że jest to związane z tym, o czym pisał Radzioo i Jerry, czyli nie ma żadnej sprawy i podejrzenia są bezzasadne smile.gif , ale w meczu w/w klanów uznano to za czit. To tyle i mam nadzieje, że już wiecej do tematu nie wrócimy.
Jedno jest pewne, że raczej już razem nie zagramy. Szkoda, bo przeciwnik dobry i można się czegoś nauczyć...
Pozdrawiam "

(czesc tresci posta ,zacytowanego z forum pft):

" Możliwe( a nawet bardzo prawdopodobne), że jest to związane z tym, o czym pisał Radzioo i Jerry, czyli nie ma żadnej sprawy i podejrzenia są bezzasadne smile.gif , ale w meczu w/w klanów uznano to za czit. To tyle i mam nadzieje, że już wiecej do tematu nie wrócimy. "

Tak wiec sprawa wyjasniona a Wy siedzicie cicho jak mysz pod miotła ,bez słowa przepraszam ...tk poprostu temat zamkniety,wygrali z nami...to oskarzymy ich o cheatowanie a potem znikniemy?
Tak wiec widzicie jaki z jakim klannem mamy do czynienia,to samo było gdy grali oni w bhd,pomówienia ,pomówienia ,pomówienia,bez zadnych konkretów.

Co do tego topica to przepraszam,ze blednie wpisane wyniki,postaram sie to odwrocic ,napisze jutro do admina CB,skoro ma to Wam poprawic humor to nie ma problemu,tak czy siak ,bedziemy sie do Was zblizac w rankingu pfT i co wtedy zrobicie..o co nas znowu oskarzycie ,moze pora oskarzac nas o wygrane :P.

Niech zejdzie troche ciśnienie z Was,bo az przykro sie patrzy na te żałosne akcje..tak żałosne bo tego nie da się inaczej nazwać.

Aaa i nie zapomijcie przyjac wyzwania w Cb ,ktore z pewnoscia neibawem nadejdzie ;),cchemy dac Wam kolejny powód do pisania tak bzdurnych postów i ujawnić Wasza prawdziwa nature.Pozdrwiam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 00:49 

Ciern, widac, ze nie znasz (niepisanych) zasad panujacych w CB wzgledem polskich klanow...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2