Teraz jest 4 mar 2025, 12:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:19 

Acha czyli jak strzelasz do kogoś a on skacze jakby mu ktoś rozżarzony węgiel wepchnął do d**y to go chwalisz?? Bo ja Cię wogóle nie rozumiem.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:28 

nie poradze nic na to ze nie rozumiesz, jest to ode mnie niezalezne :). jezeli ktos jest w stanie wygrac starcie z kimkolwiek w jakikolwiek sposob (bez korzystania z czitow ofkoz), to trzeba go po pierwsze podziwiac a nie wyzywac, po drugie UCZYC sie od niego, a po trzecie, po treningu-znalezc i zabic :) (w grze oczywiscie, choc niektorzy chetnie by przeniesli C4 na jakiegos lana).

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:34 

Nie poradze nic na to że nie rozumiesz, jest to ode mnie niezależne.
BF2 to nie UT czy jakiś inny ultranierealistyczny shooter, gdzie skakanie to podstawa :). Ja myślę, że jak ktoś skacze, żeby nie zostać trafionym, zamiast obejść czołg/APC dookoła za budynkami to znaczy, że nie umie grać lub zastosować jakiejkolwiek taktyki. I dlatego to mnie tak denerwuje.
PS. Dobra ja będę chodził zygzakiem jak pijany i skakał, a ty mnie spróbujesz trafić.

Ostatnio edytowano 17 paź 2005, 15:37 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 15:36 

teddy_beer_maniac napisał(a):
Nie poradze nic na to że nie rozumiesz, jest to ode mnie niezależne.
BF2 to nie UT czy jakiś inny ultranierealistyczny shooter, gdzie skakanie to podstawa :). Ja myślę, że jak ktoś skacze, żeby nie zostać trafionym, zamiast obejść czołg/APC dookoła za budynkami to znaczy, że nie umie grać. I dlatego to mnie tak denerwuje.

powiem Ci tak jesli tak uwazasz, to napewno nie bedziesz gral w klanach z 1szej 20 w liczacym sie laderze.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 17:48 
Moderator forum

No nie będzie... :) A wy w Wildzi to grać nie potraficie tylko skaczecie. Zero taktyki :). Jak widać "umieć grać" oznacza dostosowanie się poziomem do największej lamy na serwerze. Od dzisiaj chodzimy powoli po ziemi, nie skaczemy, strzelamy full-auto, nie kładziemy się. W ogóle to najlepiej stajemy w bazach snajperami i napi.... do siebie przez całą mape.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:26 

heheh święta racja Hynol :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:33 

ktos wlaczyl vaseline mode on i chyba wpadl w krzak aronii :) ... chyba nie zrozumiales qbek co Hynol mial na mysli ... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 19:59 

Qbek trafiłeś pod zły adres jesli sądzisz że przyznajac modą racje wejdziesz im do "miejsca w którym plecy kończą swoją szlachetną nazwe" i poprawisz swoją sytuacje na forum. Wazeliniażom mówimy stanowcze NIE :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 20:22 

juz dajcie spokoj. Podpadl wam-ok Ale to tylko gra i wszyscy jestesmy tylko ludzmi. Mi tez wielu ludzi podpadlo a jakos nie latam z tym na forum :p A ilu ja podpadlem ohoho :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 20:25 

Ujps chyba zaraźiłem się od Crista, a wiesz Ziemniaczek, że zawsze Cię lubiłem :oops: masz zajechanego skilla i w ogóle :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:00 

Qbek napisał(a):
Ujps chyba zaraźiłem się od Crista, a wiesz Ziemniaczek, że zawsze Cię lubiłem :oops: masz zajechanego skilla i w ogóle :D

No widzisz,a ja tego juz nie mam :P
Użyj nowego leku "Stopwaze" mi pomogl :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:01 

A mnie najbardziej denerwują ludziki, które sie wydzierają na voipie :P "no jak on to zrobi??!! No przecież to niemozliwe tej!! Ale suchar nie!!" No ale co tam...mi też sie to czasem (już teraz bardzo rzadko) zdarza i strasznie tego u siebie nie lubie :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:22 

przesoi widze ze spoko ziom jestes :) i nie nazekasz na wszytsko w okolo tylko grasz :)

A tak do tematu To mnie NAJBARDZIEJ wkuza nie sama gra ale GRACZE to ciagłe nazekanie, normalnie jak mnie newrica bierzez to wrrrrrr i jeszcze jedno mnie wpienia. Mianowicie mowienie ze "ojeku jaki ten BF2 jest zabugowany, o jejku ile bledow w tej grze jest" takie gadanie to potrafi doprowadzic czlowieka do bialej goraczki!

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:27 

"Ojejku" jest na voip'ie uzywane sporadycznie,czesciej bluzgi leca w stylu: "Ja p****$$$ jaki ten BF2 zabugowany jest " 8) :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2005, 21:32 

No własnie kurde jak zabugowany to nie grać!!! I
[ocenzurowano]
jak sie nie podoba :D :) hehe... ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2