SUN[PL] napisał(a):
bcj nie mow ze sie tego wystraszyles ?ja raczej odebralem jako zart .chyba jestes poawzny.poprostu to byl kolejny post ktory dal wam szanse na popisanie sie . zachowojecie sie jak wielcy mistrzowie i wogle -patrz temat liga polska.Tam tez daliscie super komentarz co myslicie o tym.Jak macie wszystkich w dupie i uwazacie ze jestescie the best to tak myslcie ale nie piszcie tego na forum. Rzeczywiscie z taka postawa jaka wy prezentujecie to mogliscie to odebrac ale nie jako zart i nie gadaj ze jako grozba tylko poprostu pojechano "wam"po ambicji.i musieliscie cos napisac .i najdziwniejsze jest to ze tylko wy cos napisalicie na ten temat
zyjemy w wolnym kraju i wolno nam wypowiadac swoje opinie, jednak wypada to robic w sposob kulturalny.. Vespera nie znam na tyle, aby wylapywac "zarciki".
Powiedz mi tez, gdzie napisalismy, ze mamy wszyskich w dupie ? Wydawalo mi sie, ze wrecz przeciwnie... zawsze jak trzeba pomagamy innym klanom, czy to pozyczajac serwer, czy pomagajac w konfiguracji pb - etc. Ja poswiecilem wiele czasu na na organizacje lanow w bf42, Pop, Luki i Kaspar poswiecaja wiele wolnego czasu aby dla was graczy stworzyc jak najlepszy serwis, zorganizowali 1 polski turniej BF2 z _NAGRODAMI_ i pracuja nad kolejnymi edycjami starajac sie o jeszcze wieksze nagrody. I powiedz mi, czy taka postawa jest postawa ludzi majacych scene w dupie ?
Na pozycje sredniego europejskiego klanu pracowalismy wiele miesiacy i godzin sparingow i meczy... dlatego przykro mi, ze nasze czy innych sukcesy sa policzkiem dla innych klanow... Obiecal bym, ze postaramy sie przegrac... ale hmm... tego jednego obiecac nawet dla calej sceny nie moge.. zawsze staramy sie wypasc jak najlepiej... a wypada jak wypada.. czasami wygrywamy, czasami przegrywamy - nie wstydzimy sie tego - na naszej stronie wpisujemy zarowno przegrane jak i wygrane mecze/sparingi. Nie zachowujemy sie tez jak wielcy mistrzowie - przykro mi, ale nie znajdziesz zadnej kasliwej uwagi po wygraniu jakiegos meczu etc. Otwarcie tez ze spokojnym sumieniem pisze ze granie z niektorymi klanami oznacza dla nas przegrana, poniewaz nie jestesmy jakims super wymiatajacym klanem...
Tak naprawde w polsce jest jeden klan high skilled mogacy walczyc z czolowka europejska - Wilda - i takie sa fakty... Byc moze Fx - jednak narazie ciezko to jest jeszcze ocenic - za malo widzialem ich meczykow (moze za malo sie interesowalem)
A reszta to niestety middle skilled europy i nie obrazaj sie... bo nie mam tu zamiaru ublizania komukolwiek - tak poprostu to w tej chwili wyglada. I nie jest to czyjekolwiek wywyzszanie sie czy ponizanie... to jest fakt.
Wiec bardzo prosze jesli musisz juz nas uraczyc swoimi zgryzliwymi pomowieniami - prosze oprzyj je na faktach i przykladach... a chetnie sie ustosunkuje do tego i w razie potrzeby przeprosze jesli kiedykolwiek kogokolwiek ktos z naszych klanowiczy urazil w sposob umyslny badz tez przypadkowy.