Teraz jest 4 mar 2025, 08:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:08 

Kolec napisał(a):
90s napisał(a):
....
mam zapisany tez serw chcesz podam ci ip.a u nas....zalosne!!
...

:lol:

cóż...
niczym nadzwyczajnym niesą kolesie który mają np. oświetlenie ustawione na low aby niebyło cieni statycznych itp. - to jest krok w stronę takiego wątpliwego "tjuningu" który kończy się aimbotem
teraz pytanie brzmi - gdzie jest granica której gracz fair play'owy nie powinien przekroczyć i czy wogóle jest jakaś granica czy to jedno wielkie bagno ? (zrób tweaka - poznaj smak ciemnej strony mocy.. a ona wkrótce pochłonie cię w całości)

cienie to wina programistow,mogli dac tam ciemne tekstury,nie kazdy dysponuje na tyle dobrym kompem by przelknac ten bajer.
ale za to ci co maja na maxa widza wystrzaly przeciwnika a ci co na low nie wiec jest sprawiedliwie
i wszelkie mieszanie grafika z poziomu opcji jest jak najbardziej dozwolone
chodzi przeciesz by gra chodzila plynnie.

a chity ma powstrzymywac PUNkBUSTER czy jak sie to zwie

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:09 

A ja na to ........ czyt podpis

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:15 
Moderator forum

EST_PL napisał(a):
Jeżeli prosicie o moderowanie to sprawdźcie najpierw co zawiera link, który chcecie, aby zmoderować/ocenzurować. Link zapodany przez Cochise nie zawiera nic, co można by nazwać choćby ocieraniem się o cheatowanie. Jest to zwykłe porównanie tego, co daje odpowiednie ustawienie opcji graficznych, ogólnie dostępnych dla każdego + omówienie plików con i komend z konsoli. Sam osobiście korzystam z komend z konsoli choćby po to, by ustawić serwer tak, jak jest to w danej chwili potrzebne. I nie przeginajcie twierdząc, że jak ktoś da coś na LOW w ustawieniach, to znaczy że czituje.

Ale Est - tam był link do strony która jest poświęcona w całości cheatom. Zaraz na wstępie mamy liste modyfikacji nie wykrywanych, troche głębiej dział download. Ja to wyedtowałem, więc może coś innego już widziałeś?

Ostatnio edytowano 18 paź 2005, 15:22 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:20 

EST_PL napisał(a):
Jeżeli prosicie o moderowanie to sprawdźcie najpierw co zawiera link, który chcecie, aby zmoderować/ocenzurować. Link zapodany przez Cochise nie zawiera nic, co można by nazwać choćby ocieraniem się o cheatowanie. Jest to zwykłe porównanie tego, co daje odpowiednie ustawienie opcji graficznych, ogólnie dostępnych dla każdego + omówienie plików con i komend z konsoli. Sam osobiście korzystam z komend z konsoli choćby po to, by ustawić serwer tak, jak jest to w danej chwili potrzebne. I nie przeginajcie twierdząc, że jak ktoś da coś na LOW w ustawieniach, to znaczy że czituje.

PS: Uprasza się jednak o niedopisywanie do tego topiku żadnych linków do stron zawierających materiał cięższego kalibru, niż zapodany przez Cochise.

Link był sprawdzony i zawierał pełno cheatów - wszystko elegancko opisane i gotowe do ściągnięcia tylko że autor potem edytował post i dał inny link - po prostu uprzedził moderatora - a jako dowód przesyłam Tobie jako moderatorowi link który on zapodał i oceń sam...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 15:20 

Tak dlugo jak ktos manipuluje ustawieniami udostepnionymi przez tworcow gry, to wszystko jest ok. Wylaczy cienie, ok. W koncu kazdy sobie moze je wylaczyc . Ten co ustawia sobie cienie na high dokonuje takiego wyboru (ladniejsza gra kosztem slabszej widocznosci) i nie mozne nikomu narzucac takich samych ustawien, szczegolnie ze wielu sobie na nie nie moze pozwolic. Uwazasz sie za pokrzywdzonego, to graj z cieniami na low.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:04 

90s napisał(a):
cienie to wina programistow,mogli dac tam ciemne tekstury,nie kazdy dysponuje na tyle dobrym kompem by przelknac ten bajer.
ale za to ci co maja na maxa widza wystrzaly przeciwnika a ci co na low nie wiec jest sprawiedliwie

Jest sprawiedliwie - poniewaz na low kazdy moze sobie ustawic (nie zaleznie od jakosci kompuera) - tak wiec masz wolny wybor - czy grac bez cieni i oswietlenia i miec dzieki temu wiecej fps oraz widziec wiecej w ciemnych miejscach, lub walnac all na full miec ciemno w pomieszczeniach i delektowac sie piekna grafika oraz wspanialym lagiem sprzetowym.

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:09 

2 linki, 2 posty. Hokahey ma i nie ma racji.

jako prowokacje dałem link do forum dla prgramistów znad Odry gdzie przyłażą także spragnieni owoców ich pracy cheaterzy. 2 gatunki dotykają czeatów. programiści i chwała im za to bo pokazują słabe miejsca w kodzie które przeoczyli ludzi opłacani przez EA. (w ten sam sposób powinno się opisywać hakerów którzy są zbawieniem dla ludka programistycznego). druga grupa to userzy tych czeatów czyli wspomniane wcześniej przez kogoś ludki co mają małe fiutki. i tu znowu odniesienie do 'sceny' hakerskiej. bo ci o których krzyczą media aż im się moher mierzwi to ludki korzystające z gotowców, gówniani crackerzy i użyktownicy ready2install exploitów i zabezpieczeń na serwerach www. na więcej ich nie stać. żeby obejść dobrego os'a stojącego na maszynie z sun'a trzeba mieć niezłą głowę do programowania i cholernia mało czasu na gry...

co do Hokahey: ma rację dałem link, lubie prowokować (no kto się nie skusi??? - zresztą angielski plus google.pl wystarczą), nie ma racji, nie 'zedytowałem', nie dokonałem autocenzury tylko wyciął (do czego ma prawo i obowiązek) Hynol - co zresztą napisał.

btw, o wiele ciekawszy jest ten link z tweakguides - szczerze polecam

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:16 

Cochise [PL] napisał(a):
...
co do Hokahey: ma rację dałem link, lubie prowokować (no kto się nie skusi??? - zresztą angielski plus google.pl wystarczą), nie ma racji, nie 'zedytowałem', nie dokonałem autocenzury tylko wyciął (do czego ma prawo i obowiązek) Hynol - co zresztą napisał...

Może nie zeedytowałeś tylko zostałeś "ocenzurowany" :wink: ale nie bez przyczyny a co do google to wiadomo że jak ktoś chce to znajdzie ale po co komuś to ułatwiać i podawać na tacy - nie ma sensu...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:26 

myślisz że na tym forum są czeaterzy???? jak możesz, polska scena bfa jest święta!!!!

An the Lord spoke,
thou shall not touch a player of yer kin

nie znasz Pisma!?! :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:30 

Cochise [PL] napisał(a):
myślisz że na tym forum są czeaterzy???? jak możesz, polska scena bfa jest święta!!!!

An the Lord spoke,
thou shall not touch a player of yer kin

nie znasz Pisma!?! :shock:

You don't know the power of the dark side !!! pozatym dużo nowych i nieznanych ludzi przychodzi i czyta forum...

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 16:39 

no juś dobsie

Tytuł:
PostNapisane: 18 paź 2005, 22:09 

Cytuj:
zgodze sie co do aimbota

czyli inne modyfikacje nie robione z poziomu gry juz sa wedlug ciebie ok? fajno. Ale w sumie jak psiales o tym co sie robi w UT mozna bylo sie spodziewac, ze z nie jednego zrodla configi jadles(rotfl :P)

Cytuj:
ile mam lat to tez nie twoja sprawa bo pewnie wiecej.

Wyraznie zaznaczylem, ze gwizdze na twoj wiek. Czy wiecej-nie wiem i mam to w narzadzie wydalniczym ;]

Cytuj:
chce tylko podkreslic ze sa oszustwa a "Wy"pokazujecie dobra postawe.

Pokazales, ze sa w UT i doskonale je nasz pewno z autopsji. O BF2 nic takiego nie pokazales ;]

Cytuj:
po mnie nie jezdzij bo ja moge mowic co jest na temat i zwiazane z BF
.

Jasne, ze mozesz toz to forum. W ktorym miejscu po tobie jezdzilem? Chodzi ci o merytoryczne pytanie czy aby nie powinienes isc do lekarza? To nie byl najazd tylko przemyslenie na temat twoch wypowiedzi "trza byc pr0 za wszelka cene" "jakby trzeba bylo to bym nawet ugryzl" nie sa to dokladne cytaty wiec nie czepiaj sie detali.

Cytuj:
nikogo nie obrazam ani nie urazam wiec zachowaj kulture.

Ja rowniez cie nie obrazilem bo niby po co? Nic mi nie zrobiles abym mial cie bluzgac. Zreszta ja preferuje dobicie oponenta na poziomie troche wyzszym niz zwykly bluzg ;]

A wracajac do tematu:

Granie "pr0" to esport. Tak jak i zwykly sport ma swoje zasady. To, ze np DA sie napisac program, ktory ci celuje itp nie znaczy, ze tego wolno uzywac. Legalne sa jedyne te ustawienia, ktore zostaly zawarte w menu OPTIONS w grze. W realu tez sa rozne dopingujace prochy a jakos sie ich nie uzywa...(pomijam incydenty)

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 00:45 

powiem krótko............

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 06:21 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
zgodze sie co do aimbota

czyli inne modyfikacje nie robione z poziomu gry juz sa wedlug ciebie ok? fajno. Ale w sumie jak psiales o tym co sie robi w UT mozna bylo sie spodziewac, ze z nie jednego zrodla configi jadles(rotfl :P)

Cytuj:
ile mam lat to tez nie twoja sprawa bo pewnie wiecej.

Wyraznie zaznaczylem, ze gwizdze na twoj wiek. Czy wiecej-nie wiem i mam to w narzadzie wydalniczym ;]

Cytuj:
chce tylko podkreslic ze sa oszustwa a "Wy"pokazujecie dobra postawe.

Pokazales, ze sa w UT i doskonale je nasz pewno z autopsji. O BF2 nic takiego nie pokazales ;]

Cytuj:
po mnie nie jezdzij bo ja moge mowic co jest na temat i zwiazane z BF
.

Jasne, ze mozesz toz to forum. W ktorym miejscu po tobie jezdzilem? Chodzi ci o merytoryczne pytanie czy aby nie powinienes isc do lekarza? To nie byl najazd tylko przemyslenie na temat twoch wypowiedzi "trza byc pr0 za wszelka cene" "jakby trzeba bylo to bym nawet ugryzl" nie sa to dokladne cytaty wiec nie czepiaj sie detali.

Cytuj:
nikogo nie obrazam ani nie urazam wiec zachowaj kulture.

Ja rowniez cie nie obrazilem bo niby po co? Nic mi nie zrobiles abym mial cie bluzgac. Zreszta ja preferuje dobicie oponenta na poziomie troche wyzszym niz zwykly bluzg ;]

A wracajac do tematu:

Granie "pr0" to esport. Tak jak i zwykly sport ma swoje zasady. To, ze np DA sie napisac program, ktory ci celuje itp nie znaczy, ze tego wolno uzywac. Legalne sa jedyne te ustawienia, ktore zostaly zawarte w menu OPTIONS w grze. W realu tez sa rozne dopingujace prochy a jakos sie ich nie uzywa...(pomijam incydenty)

7lat gram online w fpp od q1 przez wszystkie czensci UT
i tam wiadomo kto jest pro a kto laik.
Tu to nie jest takie jasne
oczywiscie dla was pro to ten ktory dzobywa medale na koncu rundy
i ma wysoki stopien
nikt nie patrzy na to ze np MEC przegrali 130:0
Wystarczy miec system i gosci z pojazdu sciagac nie przejmujac ani jednej flagi
nie wspomne ze wystarczylo kupic gre w dni jej wydania by miec wysoki stopien.i to jest pro?

Ciekawi mnie gdzie ja napisalem ze trzeba byc pro?
zreszta kazdy zwas zmierza w ta strone
kto zdrowy psychicznie wydaje 250zl na myszke??
kupujecie takie drogie mychy i jakos nikt tego nie krytykuje
a jak sie juz mowi o umiejetnosciach i tym ze niektorzy wyciskaja max z gry typu skaczac itp to juz haja
chcesz rowne szance to serwer ustawia optymalne ustawienia dla kazdego gracza (te same) do tego ping najgorszego.
a pozniej wpada kontrola z EA i patrza jaka myszka grasz.i jak to jest mx to ci przeszkadzaja trzesac twoja reka:)

to do chitow to kazdy jest zabroniony i tez nie wiem gdzie napisalem ze pochwalam.ze nie najezdzam bo to oczywiste to znaczy ze musi mi sie to podobac??dobrze Cie odczytalem?

Tak czy siak jak zacznie sie chitownie to EA sobie poradzi i nie ma zbyt wielkiej paniki,wyjdzie patch albo bot ktory bedzie obowiazkowy i po sprawie.

I dobrze ze chlopak podal ta strone bo w koncu moze ktos z was sie pokusil i zglosil to do EA a czym wiecej zgloszen i alarmow tym szybciej cos na to poradza.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 07:31 

[ot] pisownia chit kojarzy mi sie z wiewiorkami ;p wiec dla mojej wygody [bo ciagle wiewiorki biegaja po tym topicu;p] pisz cheat albo chociaz polisz czit [/ot]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2