Teraz jest 4 mar 2025, 11:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 09:13 

robal napisał(a):
Dokładnie - jaj jako pilot heli mam male KDR bo zawsze wsatwiam gunnerowi, a sam strzelam tylko gdy leci na mnie wrogi heli/gunner spudluje rakieta. Gine przez to o wiele razy wiecej niz gunner ktory w kazdej rundzie ma KDR 5.0 :-)

:lol: :lol: :lol: Robal <leże i gryze dywan ze śmiechu> :lol: prosze juz nic nie mów :lol:

Ostatnio edytowano 3 lis 2005, 13:50 przez groszeka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 10:28 

groszek nie kazdy jest taki genialny jak my w heli :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 13:49 

Repulse napisał(a):
groszek nie kazdy jest taki genialny jak my w heli :wink:

:wink:
Ja to średnio sie czuje a szczególnie ostatnio ale Ty to śmiało byś mógł cyrk w BF2 zakładać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 14:58 

Tomas mi nic ;] Tylko drażni mnie głupie pisanie posta za kicka ;d ktorego dostal i 2 minuty poźniej juz sobie grał znów a placze jakby go okradli :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 16:14 

Wracając do tematu to też mnie to bardzo wkurza bo często gram na zagranicznych serwerach i tam to kickowanie jest troche dziwne np. gościu mi strzeli w plecy a ja mu odpisuje "what are you doing"? czyli "co robisz?" a on odpowiada "nothing lame" czyli "nic lamo" a ja na to "what a noob" czyli "co za noob" i mnie wywala za przeklinanie :shock: !?! hehe trochę dziwne :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 16:58 

1. Bo jesteś jedynym wyjątkowym i unikalnym przypadkiem na serverze i tylko ciebie tyczą się te prawa.
2. Dziecko drogie tu większość ludzi jest na wyższym poziomie angielskiego niż ty i wszyscy twoi kumple razem wzięci więc daruj sobie tłumaczenia bo większość ludzi rozumie. No chyba że chciałeś zaszpanowac ale ci to nie wyszło.

Mnie wpienia na Zagranicznych to że ustawione jest na 1 punish i wylatujesz.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 16:58 

groszeka napisał(a):
robal napisał(a):
Dokładnie - jaj jako pilot heli mam male KDR bo zawsze wsatwiam gunnerowi, a sam strzelam tylko gdy leci na mnie wrogi heli/gunner spudluje rakieta. Gine przez to o wiele razy wiecej niz gunner ktory w kazdej rundzie ma KDR 5.0 :-)

:lol: :lol: :lol: Robal <leże i gryze dywan ze śmiechu> :lol: prosze juz nic nie mów :lol:

Jak sie juz najadłeś Groszek to wytłumacz mi prosze Groszek z czego rżysz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 17:14 

robal napisał(a):

Sorry Robalu ale nigdy chyba nie widziałem ani u Ciebie ani u siebie kdr-u 5.0 /chyba że tutaj na forum posty:506/
Poprostu mnie poniosło :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:10 

Qbek napisał(a):
np. gościu mi strzeli w plecy a ja mu odpisuje "what are you doing"? czyli "co robisz?" a on odpowiada "nothing lame" czyli "nic lamo" a ja na to "what a noob" czyli "co za noob" i mnie wywala za przeklinanie :shock: !?! hehe trochę dziwne :)

widziesz nie tylko my mamy o tobie takie mniemanie tylko caly swiat juz sie na tobie poznal

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:16 

Qbek napisał(a):
Wracając do tematu to też mnie to bardzo wkurza bo często gram na zagranicznych serwerach i tam to kickowanie jest troche dziwne np. gościu mi strzeli w plecy a ja mu odpisuje "what are you doing"? czyli "co robisz?" a on odpowiada "nothing lame" czyli "nic lamo" a ja na to "what a noob" czyli "co za noob" i mnie wywala za przeklinanie :shock: !?! hehe trochę dziwne :)

ehehe :D mnie sie to nigdy nie zdażyło :D nie wiedziałem że jesteś taki sławny :P może miał powód? :P

ps. nie mósisz tłumaczyć zapewniam cie że wszyscy rozumieją :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:22 

Qbek napisał(a):

cos ci sie chyba pomylilo....gralem na około 10 servach,i patrzylem,"fucking noob itp. lecialy jak z PKM-a,a nic sie nie stalo :P:P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:22 

Ja nie moge.Pisze normalną wypowiedź na temat 'kickowanie za teamkille" a taki repuls i ziemniaczek znowu coś do mnie mają.I kto tu ma mało kultury? jak mnie tak lubicie, że cały czas o mnie piszecie to do jasnej ciasnej załóżcie nowy post o temacie "fan club Qbka" albo coś bo to już stało się nudne.
PS: bo ja gram na akih qlturalnych :D hehe tzn. jeśli byś napisał fucking noob to od razu cie wypieprzy a jeśli napiszesz fffuck w sensie że sie wkurzyłęś ogólnie a nie np. fuck you to po chwili ukaże ci się taki komunikat "dont swearing, you'r language is not clear" hehe czyli , że nie można przeklinać :D
PS 2 : ej ziemniaczek , ja sie ucze 8 lat prywatnie angielskiego więc mi nawet w nim nie podskoczysz :twisted:

Ostatnio edytowano 3 lis 2005, 18:29 przez Qbek, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:26 

Qbek napisał(a):
Ja nie moge.Pisze normalną wypowiedź na temat 'kickowanie za teamkille" a taki repuls i ziemniaczek znowu coś do mnie mają.I kto tu ma mało kultury? jak mnie tak lubicie, że cały czas o mnie piszecie to do jasnej ciasnej załóżcie nowy post o temacie "fan club Qbka" albo coś bo to już stało się nudne.

Owszem,ale tłumacząc te zdania,dałeś do zrozumienia,że chyba mało ludzi umie angielski,bo tak to wygląda,chyba każdy wie co to jest "what are you doing".....

PS:Ale przecież napisałem,że "fucking noobs" itp. Wiesz chyba,co skrót itp. znaczy?

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:31 

groszeka napisał(a):
robal napisał(a):

Sorry Robalu ale nigdy chyba nie widziałem ani u Ciebie ani u siebie kdr-u 5.0 /chyba że tutaj na forum posty:506/
Poprostu mnie poniosło :lol:

Co ty pieprzysz GroszQ :lol:
Prawie zawsze jak latamy w heli to gunner ma KDR conajmniej 2, ale najczescie 3 i wzwyż.

dzisiaj przykladowo wlazłem na GamesNeta i mimo ze jako gunner nie umialem prawie nic zestrzelic rakiea (sorki MuByk) to miałem statsy 11:3.
Nie wspominam co jest jak ma dobry dzien i fpsy wieksze niz 25 ;-]

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 18:37 

Mam pytanie do wszystkich gunnerów, a mianowicie-czy zdarza się wam tak , że jak widzicie heli i wystrzeliwujecie w jego stronę rakietę i jesteście święcie przekonani , że rakieta trafi , to w tym momencie rakieta cudem przelatuje i klapa.Mi się tak nieraz robi :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2