Kolec napisał(a):
Splinter napisał(a):
Gowno prawda, medyk conajwyzej moze uleczyc kogos czasem, raz czy dwa razy w meczy wskrzesic. Med to asfalt z innym stylem walki i poruszania sie po mapie, nie raz duzo bardziej skuteczny.
medyk to taki asfalt z regeneracją ?
to w takim razie support to taki asfalt z unlimited ammo
specop może być "kamikaze light asfaltem"
AT asfaltem na czołgi, eng asfaltem krótkodystansowym lubującym się w pojazdach a snajper asfaltem który przedkłada head'a z przymiarki ponad ogień ciągły
i co ?
same asfalty

Nie liczac suporta, enga i snajpera, ktorzy sa dostosowani tylko do pojedynczych rol, masz w 100% racje.
Ogolnie slowo asfalt kojarzy sie teraz tylko z granatnikiem. Patrzac na to przez pryzmat `42 i nama tylko suport snajper i eng nie nadaja sie do ataku. Znaczy jak ktos jest zdolny to sie nimi zagra, tyle ze inna klasa zrobi to lepiej i szybciej
Updejt.
Lailonn -
Wiem, ze to bylo porownanie. Wiem, ze przenosnia. Tyle ze jesli mam w teamie takiego medyka, gram wlasciwie w siedmiu. Wygrywa sie przez flagi, ktore zdobywa sie zabijajac przeciwnika, a nie przez leczenie i punkciki za teamplay.
Jesli dal bys przyklad specopsa zgadzalo by sie to bardziej - wysadzajac 4 razy czolg czy inne cudo broniac flagi na pewno przyczyni sie do wygranej. Choc 30 zgonow to przesadzona liczba, wygrywajac trzeba sie bardzo starac zeby tyle zaliczyc.