MK napisał(a):
:D
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
nie no nie będe komentował przedmówcy bo mi ręce opadają(nie chodzi tylko o ten topic)
"sądzę że nic" cytat skąd ty bierzesz takie głupoty...jakie książki czytasz???na czym się opierasz że piszesz w większości pierdoły niezgodne z faktami znanymi wszystkim i niezaprzeczalnymi (może jakieś książki masz z lat 60-tych bo takich pierdół dawno nie słyszałem...mówiłeś że Wołoszańskiego nie czytasz bo przeinacza itp..to co czytasz????? skąd bierzesz te twoje "fakty"?????
a ja napisze że pewnie hitler by przekazał tą bombę aliantom w geście dobrej woli......bo tak przeczytałem w "fachowej" książce
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
heh, w jednym programie woloszanski poruszal kwestie broni chemicznej. Twierdzil, ze niemcy nie zaatakowali anglii bronia chemiczna bo bali sie jeszcze silniejszego odwetu w ktorym zgineloby wiele milionow niemcow.
Cos w tym jest, pomyslcie - w I WW uzywano na wielka skale gazow bojowych, zginelo od tego wiele tys zolnierzy, jednak ostatecznie starano sie unikac atakow chemicznych bo czesto razily tez wlasnych zolnierzy.
Konczy sie wojna, dwadziescia lat mija, technika rusza do przodu, sadzicie ze zrezygnowanoby z rozwoju broni chemicznej ?? eee, tym bardziej ze rozwiazany zostal podstawowy problem z rozpylaniem (samoloty)