Teraz jest 27 lis 2024, 15:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:29 

Mam problem przy instalacji tego dodatku. Wiec tak robie wszystko po koleji, potem jak dochodzi ten pasek do konica to pisze "aktualizacja nie udana" i wszystko sie wylancza(mam 17 giga wolnego miejsca na dysku c). Pomuszcie!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 18:31 

Cytuj:
Pomuszcie!!!!

Po pierwsze czytaj inne posty a po drugie nie pomoszemy... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 19:34 

s-a-m napisał(a):
Cytuj:
Pomuszcie!!!!

Po pierwsze czytaj inne posty a po drugie nie pomoszemy... :lol:

Ehh żałosna odpowiedz :lol: . Powiedz co dokładniej robisz po koleji bo domyślac się możemy dużo, dokładniej podaj informacje wiec może wiecej osub się zainteresuje i może beda wiedziec co zrobic, bo puki co Pomuszcie mało mi mówi.

Tytuł: ...
PostNapisane: 25 lis 2005, 21:53 

Waięc tak:
1)wkladadam plyte
2)wybieram język
3)pojawia sie autostar i daje zainstaluj
4)dalej
5)dalej
5)wpisuje kod i daje dalej
6)instaluj(mozliwe ze ktures dalej pominolem ale ich nie liczylem)
7)pojawia sie mniejwiecaj taki tekst"trwa pszygotowanie do aktualizacji battlefiled 2 1.1"
8)pojawia sie okno z takim paskiem
9)pasekdochodzi do konica i wyskakuje komunikat "aktualizacja nieudana"
10)wylancza sie wszystko

P.S. czytam fora ale jeszcze nic o tym nie znalazlem sa podobne problemy ale z pachami

Tytuł: Re: ...
PostNapisane: 25 lis 2005, 22:35 

DarkSheep napisał(a):
Waięc tak:
1)wkladadam plyte
2)wybieram język
3)pojawia sie autostar i daje zainstaluj
4)dalej
5)dalej
5)wpisuje kod i daje dalej
6)instaluj(mozliwe ze ktures dalej pominolem ale ich nie liczylem)
7)pojawia sie mniejwiecaj taki tekst"trwa pszygotowanie do aktualizacji battlefiled 2 1.1"
8)pojawia sie okno z takim paskiem
9)pasekdochodzi do konica i wyskakuje komunikat "aktualizacja nieudana"
10)wylancza sie wszystko

P.S. czytam fora ale jeszcze nic o tym nie znalazlem sa podobne problemy ale z pachami

Kłopot w tym że dodatek wymaga zainstalowania patcha do wersji 1.1 z tym że wtedy można zrobić tak - mówię choć to już było
1) Uruchom patcha, wybierz język instalacji i poczekaj aż Ci się pojawi ekran powitalny - nie naciskaj przycisku Dalej!!
2) Otwórz folder Documents and Settings na dysku, potem Twój profil, Ustawienia Lokalne i wreszcie katalog Temp. (ścieżka do katalogu wygląda mniej więcej tak: C:\Ducuments and Settings\Nazwa Twojego Profilu\Ustawienia Lokalne\Temp
3)Znajdź folder wygladający tak: {różne dziwne cyferki....} Najprawdopodobniej będziesz miał kilka folderów zaczynających się od {, więc wybierz ten gdzie znajduje się plik patch.exe.
4)skopiuj do katalogu z grą pliki: PATCH.RTP, PATCH.RTD, patch.exe, patchw32.dll
5)wejdź do katalogu z grą i uruchom wcześniej skopiowany plik patch.exe.

patch się zainstaluje - kłopot w tym ze później jest czarny ekran i battlefield się nie uruchamia ..ehhh

w przypadku ponownego włożenia płyty z dodatkiem jednostki specjalne niestety wszystko bierze w łeb bo i tak instalator pokazuje ze najpierw trzeba zaktualizować grę.

teraz hasło z innej beczki - mianowicie serwis EA .... partacze ehhhh :evil:

trzy maile - narazie brak odpowiedzi...
telefon - odbiera Pani skąd inąd milutka haha ..."nie instaluje się ...hmmmm a moze ma pan za mało miejsca na dysku C bo trzeba przynajmniej 3giga" , ja na to "no coż ja mam 9GB... i wysłałem do Państwa zapytanie mailem w tej sprawie" Pani hmmm no tak mamy problemy z tym dodatkiem i patchem ... ja przekażę koledze i dostanie Pan odpowiedź mailem " mówię oki ... ha "dostanę... akurat"

partacze .... rozbój w biały dzień za własne pieniądze ehhh

...siedze teraz i kombinuję ..pewno nie ja jeden ..jak coś wymyślę dam znać byleby nie zaśmiecać forum...zatem tylko jak wymyślę coś genialnego <buhahahahahahahahaha>

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 23:09 

Z tymi meilami do nich mam tak samo wyslalem im 3 i zadnej odpowiedzi. Mi tu nie chodzi o pacha bo pache wiem jak zainstalowac natomiast chodzi mi o samo zainstalowanie sił specjalnych (tego dodatku co sie kupuje) bo pszynim mam ten blad.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 23:13 

Ja również mam problem z zainstalowaniem dodatku.. po wpisaniu klucza cały czas mi płacze, że nie mam miejsca. Mam 4GB na partycji systemowej, 2,8GB na tej gdzie ma być gra... i profilaktycznie jeszcze zrobiłem 4,3GB wolnego na partycji z drugim windowsem... i nic... normalnie mnie zaraz coś trafi bo już mi dzisiaj DVD wysiadło i szybko jechałem kupić nowe. Z patchami miałem też regularnie problemy, ale przez TEMP udawało się zainstalować, a tutaj na sukces tej metody szans nie ma. ( mam teraz zainstalowane BF2 1.10 )

Ostatnio edytowano 26 lis 2005, 09:49 przez von_Szlejter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: ...
PostNapisane: 25 lis 2005, 23:22 

To chyba se troche poczekamy. Bo narazie sie nie widze zeby ktos wiedzial jak to zrobic:(

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 00:02 

:oops: metoda z tempami nie działa :(

Ostatnio edytowano 26 lis 2005, 10:43 przez JAKUBASS, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 01:11 

Bardzo mi przykro, ale pomimo spędzenia na forum ok 2 godzin nie udało mi się odszukać żadych postów odnośnie rozwiązania mojego problemu ( jest tylko o wgrywaniu patchów ). Mam więc chyba rozumieć, że jestem jakiś niepełnosprytny... Mimo to, że występuję tu jako osoba prosząca o pomoc pozwolę sobie zauważyć, że podanie linku do głównego wątku ( który podobno istnieje ) lub umieszczenie go w dobrze widocznym miejscu by było bardziej pomocne... i zamknęło by temat :!:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 06:42 

JAKUBASS napisał(a):
problem był niedawno opisywany :wink: poszukajcie na forum :wink:

Ps. Uprzejmie prosi się o użycie opcji szukaj :!:

Mi tu nie chodzi o zainstalowanie pacha tylko dodatku (pacha wiem jak zainstalowac) ale pszy dodatku ta medota tempa nie dziala:( (Jezeli bylo to jusz walkowane na forum to poprosil bym uptzejmie o likna)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 10:42 

przepraszam panowie :oops: moja wina pomyliły mi się wątki pisałem w nocy i byłem lekko zaspany :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 10:47 

Teraz udało mi się zebrać na partycji systemowej 5GB... ( na 9GB ) i już mu miejsca starcza ( niech mi ktoś powie po cholerę aż tyle i czy nie można było o tym uprzedzić na pudełku... )... wywala mi błąd przy aktualizacji... problem w tym, że ja już 1.10 mam wgrane ręcznie.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 10:53 

DarkSheep napisał(a):
Z tymi meilami do nich mam tak samo wyslalem im 3 i zadnej odpowiedzi. Mi tu nie chodzi o pacha bo pache wiem jak zainstalowac natomiast chodzi mi o samo zainstalowanie sił specjalnych (tego dodatku co sie kupuje) bo pszynim mam ten blad.

z tymi meilami to się nie dziwię że Ci nie odpisują jak widzą takiego geniusza ortograficzengo "pszynim" :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 11:25 

Ojtam jak to pisalem to jeszcze spalem:P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2