Teraz jest 4 mar 2025, 13:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 18:39 

blyskac nie chce i nie musze, a ze wszyscy na mnie naskoczyliscie ( jak i na wielu innych wczesniej ), to sie tylko bronie ....

a wy naprawde mozecie uzywac pm, bo sami offtopikujecie

no i ja przez was nie jestem lepszy ...

dajcie sobie juz spokoj ... :? :?

bo robicie z igly widly ... napisalem tylko ze open office to nie darmowy word , wy sie na mnie rzucilescie , jak bym was wszystkich strasznie obrazil .... . pozniej groszeka ze swoimi wywodami, moja riposta i pozniej reszta ... o boze jaki ten c0lon3l straszny i niewychowany , chodzcie go zbluzgamy przeciez open office to taki darmowy word , jak ktos moze myslec inaczej niz my... -- zenujace :( :(

nie pozdrawiam, spadajcie :? :?

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 19:38 

Cytuj:
to riposta na to co pisze groszeka, zreszta nie twoja sprawa, jak masz problem to pisz na pm (ja pisalem do groszeki na pm, ale ty musisz odswiezac), a kogo interesuje co ty myslisz ??? :shock: :shock:

riposta nie wazne do kogo. Ale nie napisales tego na PM tylko tu wiec liczyc sie musisz z tym, ze inni wykorzystaja ;]

Cytuj:
temat do zamkniecia, bo o jou to sie skonczylo na 2-3 stronie

Od decydowania o zamykaniu sa tu tacy fajni panowie w mundurkach :p

Cytuj:
ale najwazniejsze jest to , ze przez takich ludzi jak wy opustoszeje to forum , juz jest nudno - 1 nowy temat na tydzien ,

Do tej pory jakos ma sie dobrze. A nie zauwazylem drastycznych zmian w forum poza spora iloscia nowych uzytkownikwo od wyjscia bf2. Co do ilsoci nowych tematow to im gra starsza tym mniej tematow...w kazdej grze tak jest

Cytuj:
napisalem tylko ze open office to nie darmowy word , wy sie na mnie rzucilescie , jak bym was wszystkich strasznie obrazil ....

zarzuciles mi oszukiwanie kogos to musialem zareagowac. Narzekasz na OT a czym sa tu twoje dywagacje o genezie Open Office'a ?

Cytuj:
chodzcie go zbluzgamy przeciez open office to taki darmowy word , jak ktos moze myslec inaczej niz my... -- zenujace

zenujacy jestes tu tylko ty poki co. Jako jedyny uzyles tu przeklenstw. Sugerujesz, ze nie pozwalam ci inaczej interpretowac role OF ? Przeciez to ty mi wytknales bledna interpretacje...nie ja tobie.

Cytuj:
nie pozdrawiam, spadajcie :? :?

ile ty masz lat dziecko? wyzywa, obraza, bluzga a placze ;D

EOT z mojej strony

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 2