Lailonn napisał(a):
PO CO ?!?!?! Panowie gdzie wy zyjecie? Mam w ulubionych chyba wszystkie rankingowe polskie i poza gamesnetem i asterem swieca one pustkami!!! A i te 2 tez tak maja do mniej wiecej 15.00 Robic server by byl to bezsens. Zacznijcie wpierw grywac na wszystkich polskich a nie tylko na 1-2 i nie tylko gdy wam sie znudza zachodnie to wtedy mozna bedzie marzyc o kolejnych. I watpie by wasze petycje itd cos daly. tu chodzi o kase a na nia wplywu nie macie ;]
Nie wiem czy zauwazyles ale serv ASTER od podstawki to juz jest nie czynny chyba ponad miesiac ( moze troszke przesadzilem ) mamy narazie jeden 32 osobowy nie liczac tego IMRO ktory stoi na srarej wersji 1.1.24.84.0 i Astera SF na ktorym nikt nie gra. A dlaczego tak sie dzieje z tego co czytam na tym forum to wiekszosc woli pujsc na zagraniczna 64. Ja sam osobiscie 98% gry mam rozegrane tylko na polskich servach.
Martins napisał(a):
grałem troche na jakims polskim (nie pamietam nazwy) i jest totalnie do d***, nie ma na nim autobalansu co skutkuje tym że teamy są strasznie nierównomierne i mapy są tak ułożone że po sobie są te same tylko 16, 32 i 64 osobowe,
Kiedy to bylo... jak daleko siegne pamiecia to na kazdym polskim jest auto-balans.
Martins napisał(a):
jak mają taki coś otwierać to niech wogóle pozamykają wszsytkie jest dość dobrych zagranicznych serwerów
Jesli wszyscy gracze maja takie podejscie to moze lepiej zamknijcie wszystkie poskie servery. "Cudze chwalicie, swego nie znacie"