Teraz jest 18 lut 2025, 23:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:33 

Mam problem, uzyłem opcji szukaj i niestety sprecyzowanej odpowiedzi nieznalazłem na mój problem.

Opisze wszystko pokolei, a więc :
1. Klikam na ikonke na pulpicie "Graj w Battlefield 2 w sieci!" :D
2. Wyskakuje okienko, klikam "przyjmij warunki"
3. Tworze konto, wpisuje nazwe servera, e-mail, hasło, i wybieram kraj.
4. Klikam "stwórz konto"
5. Po chwili ładowania wyskakuje komunikat "The uniquenick is already in use" ( http://img527.imageshack.us/my.php?imag ... kat4ka.jpg )

Co zrobic zeby działało?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:39 

uczysz sie angielskiego ?

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:41 

Cytuj:
The uniquenick is already in use
:shock:
myśle ze słownik Angielsko-Polski bedzie dobry
:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:47 

Kolego, zmien nick :] ten nie przejdzie :-) (btw, uzywaj slownika, tak jak powiedzieli przedmowcy)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:50 

dobra nieudawajcie mądrych wiem co tam jest napisane, ze wszystko jest gotowe, tylko pozniej klikam "ok", klikam "wróć" wybieram to konto stworzone przed chwilką, konto zostaje aktywne klikam "graj teraz i wyskakuje ze potrzebne jest konto sieciowe..........niewiem oco chodzi, przecierz przed chwilką stworzyłem to konto i jest ono aktywne.... http://img503.imageshack.us/my.php?image=a2ky.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 22:56 

zipooo napisał(a):
dobra nieudawajcie mądrych wiem co tam jest napisane, ze wszystko jest gotowe, tylko pozniej klikam "ok", klikam "wróć" wybieram to konto stworzone przed chwilką, konto zostaje aktywne klikam "graj teraz i wyskakuje ze potrzebne jest konto sieciowe..........niewiem oco chodzi, przecierz przed chwilką stworzyłem to konto i jest ono aktywne.... http://img503.imageshack.us/my.php?image=a2ky.jpg
no jestes NOOBEM i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:02 

***** no, pozniej wybieram to stworzone konto, pisze "łączenie z serverem" i po chwili wyskakuje komunikat "Nie udało się znaleźć działającego servera przy opcji "graj teraz" to klikam na gre osobową i na łączenie z internetem, i wyskakuje ze trzeba miec do gry konto sieciowe i znowu trzbea stworzyc to konto, tylko po co skoro juz je mam,??

"no jestes NOOBEM i tyle" Ubi niebede ci wrzucał, bo akurat reprezentuje wyrzszy poziom inteligencji raczej od ciebie, bo w gry sieciowe gram bardzo długo, i naprawde reprezentowałem wysoki poziom, a tu w BF2 gram pierwszy raz i akurat niewiem jak to zrobic wiec sie pytam, ciekawe czy ty tak wszystko wiesz na temat gier np. takich jak q3, czy sof2.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:07 

Skoro wywaliło, że nick jest już w użyciu, to nie mogło ci stworzyc tego konta :roll: Po prostu zrób konto o innym nicku, jak mówili przedmówcy

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:08 

eeee... Wiesz co? Ja bym założył nowe konto z innym nikiem. Jak to zrobisz i nie będzie działać to pogadamy.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:11 

Może ty poprostu zakładasz konto na Single Player a nie na Multi Player. Cos o tym wiem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:24 

założyłeś poprostu konto na single player tylko i działa ono WYŁĄCZNIE w trybie single player....
żeby grać po sieci musisz założyć inne konto i nicku który nie jest już zajęty, gdyż ten komunikat który wyskakiwał Ci na początku wyraźnie mówi, że ten nick jest już zarezerwowany...
czyt: załóż nowe konto z nowym nickiem...i w multi a nie na singla..
a masz oryginał tak pozatym bo takie problemy to chyba nawet instrukcja rozwiązuje...
mam cierpliwość...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:25 

zipooo napisał(a):
***** no, pozniej wybieram to stworzone konto, pisze "łączenie z serverem" i po chwili wyskakuje komunikat "Nie udało się znaleźć działającego servera przy opcji "graj teraz" to klikam na gre osobową i na łączenie z internetem, i wyskakuje ze trzeba miec do gry konto sieciowe i znowu trzbea stworzyc to konto, tylko po co skoro juz je mam,??

"no jestes NOOBEM i tyle" Ubi niebede ci wrzucał, bo akurat reprezentuje wyrzszy poziom inteligencji raczej od ciebie, bo w gry sieciowe gram bardzo długo, i naprawde reprezentowałem wysoki poziom, a tu w BF2 gram pierwszy raz i akurat niewiem jak to zrobic wiec sie pytam, ciekawe czy ty tak wszystko wiesz na temat gier np. takich jak q3, czy sof2.
SZPAN
dobra soryy Myslalem ze jestes kolejnym 10 latkiem co mu babcia kupila Bf2 pod choinke ale jednak sie mylilem :lol:

Ostatnio edytowano 3 sty 2006, 23:29 przez Ubi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:29 

noobi, nie popisujesz sie, przeczytaj swoje odpowiedzi w tym temacie i zastanow sie co Ty soba tak naprawde reprezentujesz ? :roll: a co do Ciebie nowy kolego to zrob nowe konto, z innym nickiem i powiedz jak wtedy, a probowales gre uruchamiac jeszcze raz ? :]

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:30 

Jak radzili przedmówcy- wymyśl inny nick.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 23:31 

wstrzymajmy sie z odpowiedziami, zobaczmy czy mu sie udalo uruchomic gre :-)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2